eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

Üzgünüm ama ben hic birini sevemedim..

sinbo Weewel soğuk buhar makinesi ,şu anda en ucuzu piyasada 50 tl en pahalısı 70 tl ben çok az kullandım ,hiçbir kusuru yoktur ,sürekli hastalanan çocuğunuz var ise ,hamile iseniz veya siz kışın sık sık hasta oluyorsanız ve eviniz kaloriferli ise mutlaka bulunması gereken bir alet bende 30 tl

Son düzenleme:

pierre cardin su geçirmez ,oldukça sağlam mazlemeden üretilmiş ,birebir aynısı bendeki ,hiç bir kusuru yok leke yırtık sökük asla ,tertemiz kullanıldı zaten çok kullanmadım 90 tl idi aldığımda ,6 yıl kadar önce şimdi 40 tl ye satıyorum ,kız erkek hepsine uyumludur renk olarak,çok fazla gözü var ,içinde fermuarlı bölmeler ,kirli çamaşır torbası ,yanlarda biberon bölümleri ,en arkada iki fermuarlı göz önde cırt cırtlı göz bulunmaktadır ..

ısrarla aksesuar bekliyorum senden bir an önce çek ve koy şu resimleri şekerim

ahh canımm ,inan varya bu ara koşturmacadan bişey yapabildiğim yok,işlerim çok yoğun bu sıra ,ama dur bu akşam resmini çekeceklerim var ,hepsini yarın koyucam tamammı

ok canım ürünlerin temiz görünüyor ihtiyacımda varken tek biyerden ihtiyacımı kapatır geçerim .bye

ok canım ürünlerin temiz görünüyor ihtiyacımda varken tek biyerden ihtiyacımı kapatır geçerim .bye

hiç şüphen olmasın ,zaten kırık dökük sökük şeyleri evimde barındırmam ,atarım ..umarım yarın koyacaklarım arasından beğendiklerin olur ..

cupcake takımı bozulmasaymış hepsii toptan alırdım ne hoşlar, alanlara hayırlı olsun kanvaz tablolar da çok hoş

cupcake takımı bozulmasaymış hepsii toptan alırdım ne hoşlar, alanlara hayırlı olsun kanvaz tablolar da çok hoş

cup cake takımının runnerları ,kurulama havlualrı ,minderleri ve peçeteliği,poşetlik ve ekmek torbası hala duruyor canım ,bir arkadaş ayırttı ama ses çıkmadı bende satıldı yazdım ,dilersen indirimde yaparım ..
masada duruşları ise böyle ,ebatlarını görmen için koyuyorum ,ben beyaz masada da kullandım onda da çok hoş duruyor .

canım özelden msj atamıyorum peçetelik ,kurulama havluları,runner,ekmeklik ve poşetlik birde minder değilmi elinde kalan varmı daha

canım özelden msj atamıyorum peçetelik ,kurulama havluları,runner,ekmeklik ve poşetlik birde minder değilmi elinde kalan varmı daha

evet canım elimde kalanlar söylediklerin ,birde sürahi onuda en son 17 ye bırakıcam 39 a aldım yeni kullanılmadı ,raf sadece ferforje mutfak rafı var english homun ,o kurulama havlularının asılı olduğu ,şu anda english home da satışta ,42,90 satış fiyatı ben 20 tl ye vericem ..

canım rafı,kurulama havlularını,poşetlik ve ekmekliği,runnerları minderler ve sepet bunlara talibim ama irtibata nasıl geçicez bi telefon no veya face den irtibata geçip görüşelim bana resim atcaktın yeni ürünleri ?

istediklerin bunlar mı canım ,ben sana özel mesaj atıcam şimdi sen bana cevabını burdan ver olurmu ..

kalın keten dokuma battal boy dikdörtgen masa örtüsü ,kullanılmadı 10 tl
Eki Görüntüle 892042

english home masa örtüsü pembe ,etiket fiyatını görüyorsunuz bende 12 tl
Eki Görüntüle 892069 Eki Görüntüle 892070

katlı servislik ,25 tl normal değeri ,bende 8 tl
Eki Görüntüle 892074

mutfak havluları ,hepsi sıfır ,tanesi 1,5 tl
Eki Görüntüle 892073

silikon kek kalıbı ikiside aynı renk ,kırmızı ,bir kez kullanıldı ,şekilleri çok güzel çıkıyor ,ben çoklu muffin kalıbı aldığım için satıyorum
esse mağazasından almıştım oldukça kaliteli ,ikisini 24,90 a almıştım şimdi ikisi 8 tl ..
ebatları aynı aslında ama ben bi tuhaf çekmişim :))))
Eki Görüntüle 893190
Eki Görüntüle 893191 [/QUOTE]

en son elimde kalan bunlar ,birde 1.sayfadaki sürahi var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…