eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

yooook eylül valla alan alsın satan satsın ben almayayım alanlarda güle güle kullansınlar vallahi içten söylüyorum inan ..kolay gelsin..

zaten bunu son mesajını görmeden yazmıştım ,gördükten sonra fikrim değişti ,bende satmam zaten artık ,hayır görmem zaten .

bak mira ben seni kırmadan düzgünce yazmaya çalıştım ama sen imalı şekilde beni kırdın bu cevabınla ,telefonum kapalı diyorum nasıl geçmişlne bakabilirim,maillerini cebinden ta ettiğini nerden bilebilirim ,neyse ya evet bana hayırlı satışlar.
eylül neyin iması sen kendin demişsin acelem var satıcam diye bende onu dedim kesinlikle ima yok sen yanlış anladın... biz snnle yazışırken hala soruyorlar görmüyormuyum sanıyorsun. soruyorlar ürünleri satıldımı satılmadı mı diolar cvp ver die dedim oyalamayım seni die ....

FURKANCA,mmery ve gökçe25 kargolarınız bugün çıkıyor kızlar ..öğleden sonra eşimin hesabı açılmış olur ,ben ok dir deyince yatırırsınız ,kargoları da aynı anda çıkartırım ..
güle güle kullanın ..

merhabalar ,çok az kullanılmış ,bazıları hiç kullanılmamış dekorasyon ürünlerimi satışa çıkartıyorum ,evimde farklı değişiklikler yaptığım için çok sevdiğim halde yeni dekorasyonuma uymayan parçaları elden çıkartcam ,hemde çok çok cazip fiyatlara ..
hiçbirinde leke ,yırtık ,sökük v.s yoktur ,yıkanıp ütülenip yollanacaktır ..

english home a ait mutfak seti ,tek tek yada tamamını birlikte alabilirsiniz..

büyük ve küçük runner cupcake desenli ,çift taraflı kullanım ,büyük 29,90 almıştım 12 tl küçük olanı 19.90 a almıştım 8 tl ikisi 20 tl
Eki Görüntüle 888776

yine runnerların takımı ,cupcake desenli ekmek torbası ve poşetlik her biri 4 er tl ikisi 8 tl
Eki Görüntüle 888777

aynı takımın kurulama havluları ,hiç kullanılmadı sadece dekor amaçlı o rafta duruyorlar 3 lü şekilde 8 tl ( asıl fiyatı 19 tl idi )
Eki Görüntüle 888780

yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak
Eki Görüntüle 888782

aynı desenli peçetelik asıl fiyatını altında görüyorsunuz ,ben 10 tl ye veriyorum
Eki Görüntüle 888783 Eki Görüntüle 888784

bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum

Eki Görüntüle 888791

dekoratif sepetli çiçek ,çok şık durur ,fakat benim artık yerim yok 5 tl
Eki Görüntüle 889021

air wick kokulu mum ,vanilya esanslı ,marketlerde hala satışta 9,90 tl gibi bir rakama bende 4 tl
Eki Görüntüle 889022

kalın keten dokuma battal boy dikdörtgen masa örtüsü ,kullanılmadı 10 tl
Eki Görüntüle 892042

english home masa örtüsü pembe ,etiket fiyatını görüyorsunuz bende 12 tl
Eki Görüntüle 892069 Eki Görüntüle 892070

katlı servislik ,25 tl normal değeri ,bende 8 tl
Eki Görüntüle 892074

mutfak havluları ,hepsi sıfır ,tanesi 1,5 tl
Eki Görüntüle 892073

silikon kek kalıbı ikiside aynı renk ,kırmızı ,bir kez kullanıldı ,şekilleri çok güzel çıkıyor ,ben çoklu muffin kalıbı aldığım için satıyorum
esse mağazasından almıştım oldukça kaliteli ,ikisini 24,90 a almıştım şimdi ikisi 8 tl ..
ebatları aynı aslında ama ben bi tuhaf çekmişim :))))
Eki Görüntüle 893190
Eki Görüntüle 893191

satılan ürünleri çıkarttıktan sonra ,kalan ürünler bunlar kızlar ..

hesap açılınca tel no mesj atabilirmisiniz ögleden sonra pc başında olmayacagımda haberim olmayabilir

Canım günaydın

Aşağıda belirteceğim ürünleri almak istiyorum eğer satılmadıysa;

Ekmek torbası-poşetlik 8 tl
Kurulama havluları 8 tl
Peçetelik 10 tl
Çiçek 5 tl
Mum 4 tl
Pembe masa örtüsü 12 tl
Kalın keten örtü 10 tl
Silikon kalıplar 10 tl

Başka ürün var mı satışında ve ödemeyi nasıl yapacağım ?

Canım günaydın

Aşağıda belirteceğim ürünleri almak istiyorum eğer satılmadıysa;

Ekmek torbası-poşetlik 8 tl
Kurulama havluları 8 tl
Peçetelik 10 tl
Çiçek 5 tl
Mum 4 tl
Pembe masa örtüsü 12 tl
Kalın keten örtü 10 tl
Silikon kalıplar 10 tl

Başka ürün var mı satışında ve ödemeyi nasıl yapacağım ?

canım şu an için başka ürün yok ,hepsi son mesajımdakiler ..bunları senin için ayırıyorum .ancak pazratesi kargo yaparım ,diğer kargolar bugün çıktı çünkü ,özelden ptt hesap numaramı vereyim oraya yatır ..bende kargonu yapayım olurmu ..
senin hesap 67 tutuyor düz 65 olsun ..özelden atıyorum bilgilerimi sende adres bilgilerini at olurmu

canım şu an için başka ürün yok ,hepsi son mesajımdakiler ..bunları senin için ayırıyorum .ancak pazratesi kargo yaparım ,diğer kargolar bugün çıktı çünkü ,özelden ptt hesap numaramı vereyim oraya yatır ..bende kargonu yapayım olurmu ..
senin hesap 67 tutuyor düz 65 olsun ..özelden atıyorum bilgilerimi sende adres bilgilerini at olurmu

canım silikon kalıplar 10 tl demişsin 8 tl onlar yalnışlık olmasın ,yani 65 tl tamamı ..

Canım mesaj kutun dolu cevap veremedim.Boşaltabilir misin?

english home ekmek torbası ,poşetlik ,peçetelik,kalın keten masa örtüsü ,pembe masa örtüsü ,kurulama havluları ,silikon kek kalıpları sepetli çiçek,air wick mum satılmıştır ..

Son düzenleme:
merhabalar ,çok az kullanılmış ,bazıları hiç kullanılmamış dekorasyon ürünlerimi satışa çıkartıyorum ,evimde farklı değişiklikler yaptığım için çok sevdiğim halde yeni dekorasyonuma uymayan parçaları elden çıkartcam ,hemde çok çok cazip fiyatlara ..
hiçbirinde leke ,yırtık ,sökük v.s yoktur ,yıkanıp ütülenip yollanacaktır ..

english home a ait mutfak seti ,tek tek yada tamamını birlikte alabilirsiniz..

büyük ve küçük runner cupcake desenli ,çift taraflı kullanım ,büyük 29,90 almıştım 12 tl küçük olanı 19.90 a almıştım 8 tl ikisi 20 tl
Eki Görüntüle 888776

yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak
Eki Görüntüle 888782

bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum

Eki Görüntüle 888791

katlı servislik ,25 tl normal değeri ,bende 8 tl
Eki Görüntüle 892074

mutfak havluları ,hepsi sıfır ,tanesi 1,5 tl
Eki Görüntüle 892073

elimde son kalan ürünler bunlar arkadaşlar ,beğendiğiniz varsa indirimde yapıcam ..

ürünlerine yetişemedim yeni üye old.için özel msj hakkımda yok başka aksesuar lara ihtiyacım var satıcağın başka varsa değerlendiririm :KK34:

ürünlerine yetişemedim yeni üye old.için özel msj hakkımda yok başka aksesuar lara ihtiyacım var satıcağın başka varsa değerlendiririm :KK34:

sen beni takipte ol ,bunlar satılınca yenilerini ekliycem ,evde nerede olduğunu henüz bulamadığım eşyalar var ,onlar çıksın ortaya yine koyarım sanım..

X