eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

Canım gözümde kalmadı ama var senin bu cupcake takımda bişey kaç kişi alıyorum dedi hep almadılar pempe falan demicem en son ben alıcam:)):KK1::KK1::KK1:

Canım gözümde kalmadı ama var senin bu cupcake takımda bişey kaç kişi alıyorum dedi hep almadılar pempe falan demicem en son ben alıcam:)):KK1::KK1::KK1:

yemin ederim içimi okudun ,hep bir aksilik çıktı ,kaç kez satıldı yazdım ,galiba satılmak istemiyor beni çok sevdiler :KK9:onun için gelen mesajları görsen varya derdin ki tamam ya satmıyorum :KK9: var bişey hadi hayırlısı ,olmadı sana hediye etcem :KK16:

cup cake takımının runnerları ,kurulama havlualrı ,minderleri ve peçeteliği,poşetlik ve ekmek torbası hala duruyor canım ,bir arkadaş ayırttı ama ses çıkmadı bende satıldı yazdım ,dilersen indirimde yaparım ..
masada duruşları ise böyle ,ebatlarını görmen için koyuyorum ,ben beyaz masada da kullandım onda da çok hoş duruyor .

Eki Görüntüle 899779 Eki Görüntüle 899780
canım peçetelik masanın üzerindeki pembe olan peçetelik,raf ve kurulama havluları,ekmeklik ve poşetlik,birde büyük boy runner tablon varmı
:KK34:

canım peçetelik masanın üzerindeki pembe olan peçetelik,raf ve kurulama havluları,ekmeklik ve poşetlik,birde büyük boy runner tablon varmı
:KK34:

masanın üztündeki ekmek sepeti canım o tek olarak satıldı ,tablolarom da satıldı ,kalanlar sadece runnerlar ,ekmek torbası ,poşetlik ,kurulama havluları ,minderler ve raf ,rafıda satmıyacaktım da istedin diye ..

runnerlar ,ekmek torbası ,poşetlik ,raf ve kurulama havluları satılmıştır

hayırlı olsun ..

Son düzenleme:
yine aynı takımın 2 li sandalye minderi ikisi 10 tl (normal satış fiyatı 32 tl idi) makinede yıkanabilir ,bozulma olmaz ,oldukça yumuşak
Eki Görüntüle 888782

aynı desenli peçetelik asıl fiyatını altında görüyorsunuz ,ben 10 tl ye veriyorum
Eki Görüntüle 888783 Eki Görüntüle 888784

bu sürahiyi altıncıcadde internet sitesinden aldım ,etiketi üzerinde hiç kullanmadım ,ben beyaz sipariş etmiştim fakat bana bu renk geldi dekorasyonuma uymuyor ,özel tasarım ,şu an satışta yok ben 39.90 aldım 22 tl ye satıyorum

Eki Görüntüle 888791

dekoratif sepetli çiçek ,çok şık durur ,fakat benim artık yerim yok 5 tl
Eki Görüntüle 889021

air wick kokulu mum ,vanilya esanslı ,marketlerde hala satışta 9,90 tl gibi bir rakama bende 4 tl
Eki Görüntüle 889022

kalın keten dokuma battal boy dikdörtgen masa örtüsü ,kullanılmadı 10 tl
Eki Görüntüle 892042

english home masa örtüsü pembe ,etiket fiyatını görüyorsunuz bende 12 tl
Eki Görüntüle 892069 Eki Görüntüle 892070

katlı servislik ,25 tl normal değeri ,bende 8 tl
Eki Görüntüle 892074

mutfak havluları ,hepsi sıfır ,tanesi 1,5 tl
Eki Görüntüle 892073

silikon kek kalıbı ikiside aynı renk ,kırmızı ,bir kez kullanıldı ,şekilleri çok güzel çıkıyor ,ben çoklu muffin kalıbı aldığım için satıyorum
esse mağazasından almıştım oldukça kaliteli ,ikisini 24,90 a almıştım şimdi ikisi 8 tl ..
ebatları aynı aslında ama ben bi tuhaf çekmişim :))))
Eki Görüntüle 893190
Eki Görüntüle 893191 [/QUOTE]

en son elimde kalanlar kızlar ,indirim de yapacağım beğendikleriniz olursa ,pazarlığa açıktır ,sattıklarımın hepsini özelden pazarlıkla sattım haberiniz olsun

gümüş ev aksesuarlarına ilgisi olan varsa ,yarın çok şık dekoratif ürünler ekleyeceğim ,takipte kalın :KK34:

şu gümüşleride göreyim beğendiğim ürün olursa kargoya onlarıda eklersin tek kargo yaparız olurmu canım

gümüşlerim sadece dekoratif amaçlı kullanılmıştır ,çizik v.s yoktur ,fakat parlatılırsa daha şık durur ,uzun zamandır parlatmadım ..
2 adet ayran veya su sürahisi ,tanesi 10 tl piyasası 35-40 tl civarıdır

$DSCF3409.jpg $DSCF3410.jpg

dekoratif tabak ,ben meyvelik olarak kullandım son 2 haftadır filan ,ondan önce vitrinde duruyordu ..10 tl ( yine bunuda 35-40 tl den aşağı alamassınız )
$DSCF3406.jpg $DSCF3417.jpg

çay tepsisi ve 6 adet çay tabağı ikisi 15 tl
$DSCF3413.jpg $DSCF3414.jpg

şekerliklerin tanesi 5 tl
$DSCF3415.jpg $DSCF3416.jpg

hele bu en sevdiğim gümüş tabağım ,iyi bir parlatmaya ihtiyacı var ,kıyamıyorum bile ama fazla kaldı bende yeter artık :KK1: 15 tl
$DSCF3421.jpg $DSCF3422.jpg $DSCF3423.jpg

türk kahvesi tepsisi 5 tl
$DSCF3411.jpg

Son düzenleme:
canım yapay çiçek sepetli dışında varsa birde çerçeve felan varsa gümüşlerin bi enzeleri var bende .niyet ettim sende ne var neyok toplıcam heralde :KK1:

sepetli çiçeği değil başka varsa şöyle minik olanlardan felan onları ekle tamam çerçevelerede yarın bakalım :KK16::KK16:

X