eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

gökççecim bnm ev zevkim sade ve şık göz yormayan renk ve detaylar bnm evimde 8bnm sattıklarım arasında azıcık yer alıo sadece halı resmi istediler die koydum geçen yılki halini siyah beyaz gri ) ...bu kadar da yeter zaten yazlığa bide daha aldıklarım hediyeler var napcam bilmiom valla bakalım..fazla olursa sana satarım bende :) hihihihi
bende girsemmi evim evime ya :KK66:
ben ev eşyası değilde kızımın yepyeni küçülenlerini ekledim daha yeni 5 dk önce miranın başlığıyla olursa onlar olur başkada satacak yok bacım valla elimizde bunlar var kalan birilerinin işine yarasın bende oyalanayım diye geziniom valla uğraş oluyor arada ....:9

Son düzenleme:
Miracim anladim tatlim bende su siralar country tarzina merak saldim evi bi degistirirsem tamami oyle olcak eylulde de bu tarz parclar gorunce mutlu oldum ayrica kizinin kiyafetlere baktim maalesef cocugum yok ama hayirli satislar olsun sana insallah ;-)

Miracimmmm ben sana dedim o lafi ekle ekle diye dedin ya benim evde de var kiyamiyorum diye kiy dedi paylas kimbilir ne cici seyler vardir eylul de eklesin ikinizinde zevkleri belli eylulu taaaaaaaa evim guzel evimden biliyorum ne duzenli ne titiz ne zevkli hatun oldugunu:KK6:

ay vallahi şımardım gökçe ,çok sağol canım.
Bende country seviyorum ,bu sevgim sağolsun evi doldurmamı sağladı,yeni yeni country saksılar aldım çiçek filan diktim .çok seviyorum.yarın bir iki bişey daha eklicem bakalım arıyorum evde fazlalık ne varsa

çok şık 2 tablo alt alta çapraz yana yana asılınca harika duruyor ,tanesini 30 tl ye almıştım bir zamanlar şimdi tanesi 5 tl
$DSCF3401.jpg

silikon kek kalıbı ikiside aynı renk ,kırmızı ,bir kez kullanıldı ,şekilleri çok güzel çıkıyor ,ben çoklu muffin kalıbı aldığım için satıyorum
esse mağazasından almıştım oldukça kaliteli ,ikisini 24,90 a almıştım şimdi ikisi 8 tl ..
ebatları aynı aslında ama ben bi tuhaf çekmişim :))))
$DSCF3410.jpg
$DSCF3408.jpg

Son düzenleme:
gelincik tablo ile muffin kalıblarına talibim :KK66:
tablonun büyüklüğü kaça kaç ?

gelincik tablo ile muffin kalıblarına talibim :KK66:
tablonun büyüklüğü kaça kaç ?

valla bravo nil yakaladın ,mira ve gökçe bekliyorlardı ,sana kısmet oldu ,bende tabloların ikisnide al derim beraber çok şık duruyorlar ,valla kaça kaç tam bilmiyorum ama tahminen 40*40 dır küçük bişey değil yani ..

valla bravo nil yakaladın ,mira ve gökçe bekliyorlardı ,sana kısmet oldu ,bende tabloların ikisnide al derim beraber çok şık duruyorlar ,valla kaça kaç tam bilmiyorum ama tahminen 40*40 dır küçük bişey değil yani ..

canım alayım tamam ,ama ben senin o sepet ve sepet içindeki çiçeği de çok beğeniyorum alıcam ama kargo beni benden alıcak,yoksa onları da almak istiyorum :KK66: ama işte kargo sorunu var ?15-20 tl tutar abartısız,ptt zamlandı hain dom dom :KK9:

miracım ben senin kargonu yarın çıkarıcam canım tammammı ,şimdi tekrar ediyorum 1. sayfadaki tüm mutfak takımı ve tablolar .sonracıma daha sonra koyduğum kahve çerçeveli tablo ,saksılı çiçekler ,ve ekmek sepeti senin dimi canım .bi yalnışlık olmasın paketliycem akşama çünkü ..

canım alayım tamam ,ama ben senin o sepet ve sepet içindeki çiçeği de çok beğeniyorum alıcam ama kargo beni benden alıcak,yoksa onları da almak istiyorum :KK66: ama işte kargo sorunu var ?15-20 tl tutar abartısız,ptt zamlandı hain dom dom :KK9:

o sepetli çiçek çok hafif aslında bişey tutmaz ,indirim yapayımmı birazcık :KK34:

yap anam ama hacmi ne olacak ,kg ve hacim hesabı yapıyor pis ,ee, kaka ptt :KK9:

o sepetli çiçeğin arkasında sepetin kapağı var ben olabildiğince sıkıştırırım zarar vermeden merak etme ,minicik bir paket halinde gelir sana ..
fiyatı özel mesajla atıyorum ,tüllü sepet ,sepetli çiçek ,muffin kalıpları ve son eklediğim tablolar ok :KK34:

miracım ben satıldı yazdım ama bu tabloları istiyormusun ,ben senin için ekleyeceklerimi ablama verdim ,bunlar sonradan çıktı ,onu da ablan beğendi ,ama eğer istiyorsan biz ablanla anlaştık sana verebilirim ..:KK34:

miralife ve nil canlarım çok soran var ,özel mesaj da attım ama ,alacakmısınız kesin bişey söyleyin..
ayrıca miracım kargonu yarın çıkartıcam bana adres bilgilerini ulaştırman gerekiyor ..
nilcim sende tam olarak neleri alacaksan tekrar belirtiver canım adresin var ,yarın çıkartayım kargonu olurmu ..:KK34:

ayırılan ürünler vardı 1. sayfadan buraya kadar ,fakat ayıran arkadaşlar dönüş yapmadıkları için ve benim acil bunları satmam gerektiği için ,kusura bakmasınlar ama tekrar satışa açmam gerekli ..

ürünlerin hiçbiri satılmadı ,alacak arkadaşlar varsa hemen iletişime geçsinler lütfen

1. sayfadaki 2 li english home kanvas tablolar ,tekli güllü kanvas tablo ve ikea 2 li beyaz objeler satıldı ..hayırlı olsun ..

Son düzenleme:
Sel28 arkadaşım özel mesaj atmışsın,kalan ürünler 1. sayfadaki tablolar hariç tümü duruyor ,ikea 2 li obje satıldı ,birde 7. sayfadaki altın varaklı tablolar satıldı ,onun dışındakiler duruyor hala ..

X