eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

Tmm cnm sen bilirsin istersen mail at eylülcüm :KK66:
canım çıktııı çok yoruldum bugün tatlı telaşım vardı biliosun ama hallettim çok şükür hayırlısıyla..

paspas ,oldukça sağlam bir malzeme ,koçtaştan almıştım 10.90 a bendeki fiyat tanesi 4 tl ,simlidir ayrıca fotoda çıkmamış

$DSCF3401.jpg $DSCF3402.jpg

english home örme tül amerikan servis 2 li 3 tl ( ben farklı bir modelini sehpa örtüsü olarak kullanıyorum çok şık ) not: kullanılmadı sıfır
$DSCF3404.jpg

kalın keten dokuma battal boy dikdörtgen masa örtüsü ,kullanılmadı 10 tl
$DSCF3405.jpg

kare mutfak masası örtüsü ,spor desen ,5 tl
$DSCF3406.jpg

english home masa örtüsü pembe ,etiket fiyatını görüyorsunuz bende 12 tl
$DSCF3409.jpg $DSCF3408.jpg

1. sayfadaki cup cake li mutfak takımının ekmek sepeti ,english home 5 tl
$DSCF3410.jpg

katlı servislik ,25 tl normal değeri ,bende 8 tl
$DSCF3412.jpg

mutfak havluları ,hepsi sıfır ,tanesi 1,5 tl
$DSCF3411.jpg

ıkea dekoratif obje ,ikisi 7 tl
$DSCF3413.jpg

ikili çiçek iki tanesi 2 tl
$DSCF3414.jpg

6 lı kahve fincanı takımı ,şu an piyasada 17-20 tl arası ,bende 5 tl ,kırık çatlak yoktur ,sıfır kullanılmadı hiç
$DSCF3416.jpg

Eylulcum cok guzel esyalarin varmis kahve fincanlarini istiyorum zaten butun begendiklerimi benden once miralife almissssss :KK15: baska bi seyler varsa bekliyorum ;-)

çiçeklik rafı servis ekmeklik bnm bu sayfadan :) 1.sayfadaki sürahi vepeçetelik bnm değildir arkadaşlar bilginize hemen alın bence....
Eylülcüm :KK16::21::KK23::KK9::KK16:

Miralifeeeeee tatlim eylul rafida mi satiyo yok yahu sadece cicekler heh bu sefer kacirmadim rafi satsaydi taliptim zaten :KK33::KK55:

Hihihihihi bunlar bana özel satışlar şekerimmmm sipariş verdim ben bile rafıyla die o bilio beni raf tablO delisi die :))
boşver sen bana takılma gökçecim .) raf bnm satılmıo şekerim :)))
eylülllllllllllllll nerdesin bacım ya yazsana bişiler işkolik oldun iyice ne tele bakıon ne maile ne de buraya sattın bitti tabbi demiiiii :KK66:

Son düzenleme:
Bak seeeeeennnn :18::KK19: kiskandim valla ;-) neyse canim gule gule kullan aldiklarini takiliyorum sana oylesine yaaa ben ev esyalarina cok duskunum evlenirkende istediklerimi alamadim sonra boyle bi sey basladi bende bardak canak ortu nevresim topluyorum oyle ;-)

Bnm de evim bu kadar renkli olmadığı içinbende yazlığa aldım ama ilk defa 2. El bakalım şans getirsin inş. Bende takılıom sana cicim aldırmam bende böle esprilere alınmam cnm..sende güle güle kullan bitanem ....bnmde ev eşyalarım var bendemi eklesem dedim ama kıyamadım :KK43:
eylül yok biz onun topiğinde böle takılıoz valla ohhhh ev sahibi yok biz hala misafirlikteyiz :)

ay geldim geldim ,valla işler çok onlarla uğraşıyorum ,kız mira raf dahil değil anacım :KK1: onu yeni aldım daha :KK16:
başka ne istiyosun söyle bakalım şimdi katlı servislik ,çiçekler ve ekmek sepeti başka bişey yok dimi ..onlarıda koyuyorum sepete ,toptan kargolıycam ..

Son düzenleme:
Eylulcum cok guzel esyalarin varmis kahve fincanlarini istiyorum zaten butun begendiklerimi benden once miralife almissssss :KK15: baska bi seyler varsa bekliyorum ;-)

kahve fincanlarını da sana ayırıyorum ,başka şeylerde ekliycem yarın inşallah toptan alırsınız kargo tek ödersiniz en azından :KK34:

1.sayfadaki sürahi ve english home peçetelik satılmadı henüz arkadaşlar ..5. sayfadan da sadece çiçekler,katlı servislik ve ekmek sepeti satıldı..bilginiz olsun ..

Bnm de evim bu kadar renkli olmadığı içinbende yazlığa aldım ama ilk defa 2. El bakalım şans getirsin inş. Bende takılıom sana cicim aldırmam bende böle esprilere alınmam cnm..sende güle güle kullan bitanem ....bnmde ev eşyalarım var bendemi eklesem dedim ama kıyamadım :KK43:
eylül yok biz onun topiğinde böle takılıoz valla ohhhh ev sahibi yok biz hala misafirlikteyiz :)

Ekle valla ayyyy ne guzel olur kimbilir ne ciciler vardir kiy yaaa yenilerini alirsin bende yuklicem bi seyler ama telden olmuyo illaki pc den mi atmak lazim bilemedim bir suru esya da bende var ahhh bi yukleyebilsem parfumler cantalar yatak ortuleri falan var :KK47:

Ben sadece ekmekliği alaım cnm diğer ürünleri beklemedeim bu arada acilen ptt hesabı aç havale ücreti ödemeliiyim die gökçe ve ben şekerim kaçırma daimi müşterilerini....
:)

[ı][/ı]

ekle valla ayyyy ne guzel olur kimbilir ne ciciler vardir kiy yaaa yenilerini alirsin bende yuklicem bi seyler ama telden olmuyo illaki pc den mi atmak lazim bilemedim bir suru esya da bende var ahhh bi yukleyebilsem parfumler cantalar yatak ortuleri falan var :KK47:

gökççecim ok yok daha kalmadı eklemicek bişiler dahaa :) sen bnm topiğe git birazdan benden alışverş yap beni hatun bu ay mahvetti bana gel bana gel bacım sen ...hadise misaliyim ya :)

Ay mira alemsin ya :) eklicem eklicem daha herkes faydalansın, yarın senin diğer tablolarını eklicem

Miracimmmm ben sana dedim o lafi ekle ekle diye dedin ya benim evde de var kiyamiyorum diye kiy dedi paylas kimbilir ne cici seyler vardir eylul de eklesin ikinizinde zevkleri belli eylulu taaaaaaaa evim guzel evimden biliyorum ne duzenli ne titiz ne zevkli hatun oldugunu:KK6:

X