eylülden ;EV AKSESUARLARI ,english home örtüler ,tablolar,sıfır dekoratif ürünler !!!

Ptt şehir içi 4.5 şehir dışı 6.5 tl den başlıyor . Yurt dışına en küçük paketim 35 tl den gidiyor siz nasıl bir dünya şeyi 30 tl ye gönderdiniz anlatırsanız bende öyle yapayım. İşimle ilgili çok yurt dısı kolisi gönderiyorum çünkü.

Bu arada ikili kanvas tablo satıldı mı ? ve ikisi birden mi 7 tl yoksa tekimi

valla canım kuzenim fransada yaşıyor ,internet üzerinden alışveriş yapıyor kargosunu ben alıyorum ben gönderiyorum ,geçen gün hatta yeni yolladım yine tam 32 tl tuttu ,içinde 2 pardesü 2 bady ,1 elbise 2 de eşarp vardı ,kilosunu hatırlamıyorum eşim yolladı ama epey ağırdı ,vallahi 32 tl ye yolladım ..

tabloların 2 si 7 tl normalde tanesi 14 tl ye almıştım ..

Satıldı mı onlar ? Buradan mı konuşuyoruz bilmiyorum ama ödeme vs nasıl olcak

canım satılmadı ama miralife arkadaşımızdan haber bekliyorum o sormuştu ,1 saate arayacak beni ,dilersen ondan haber geldikten sonra konuşalım olurmu ,ödeme ise dilersen ıban nosu verebilirim dilersen direk postaneden yatırabilirsin ,özelden iletirim bilgilerimi tamammı :KK34:

canım satılmadı ama miralife arkadaşımızdan haber bekliyorum o sormuştu ,1 saate arayacak beni ,dilersen ondan haber geldikten sonra konuşalım olurmu ,ödeme ise dilersen ıban nosu verebilirim dilersen direk postaneden yatırabilirsin ,özelden iletirim bilgilerimi tamammı :KK34:

Yani ürün gelmeden mi ödeme yapıyoruz ? Kapıda ödeme imkanımız varsa öylede gönderebilirsin . Ben senden haber bekliyorum o halde . Görüşmek üzere

Yani ürün gelmeden mi ödeme yapıyoruz ? Kapıda ödeme imkanımız varsa öylede gönderebilirsin . Ben senden haber bekliyorum o halde . Görüşmek üzere

canım şimdi miralife ile görüştüm ,sürahi hariç ürünlerin tamamı satıldı malesef .. :26:

çok amaçlı tüllü zarif sepet ,her alanda kullanım ,ben banyoda içine sabun koyarak kullanmıştım 5 tl
$DSCF3kk388.jpg

tablo 3 tl
$DSCF3385.jpg

dekoratif sepetli çiçek ,çok şık durur ,fakat benim artık yerim yok 5 tl
$DSCF3386.jpg

air wick kokulu mum ,vanilya esanslı ,marketlerde hala satışta 9,90 tl gibi bir rakama bende 4 tl
$DSCF3387.jpg

2 tablom daha var evde onları çekmedim birbirinin eşi takım ,beğeneceğine eminim tanesi 5 tl yarın eklerim ,altın varaklı çerçeveli ..
ozmn görmeden sipariş verdim ben bakmadan kimse almasın bnm bnm onlarda bnmmmm :)
eylülcüm sen en iyisi bnm sayfaya bak ta ben bu ay sana çalışmış olmayayım bacım ya baq sen baq bulursun bişiler....
Ayrıca ben masa örtülerini bekliyorum daha eylül :KK43:
inan yazlıkta çok gerekli oluyor bunlar hele ki masa örtüleri havlu runner sürekli değişiyor o yüzden ben alırım hepsini sen alıcı beklemeden canım :KK66:

ozmn görmeden sipariş verdim ben bakmadan kimse almasın bnm bnm onlarda bnmmmm :)
eylülcüm sen en iyisi bnm sayfaya bak ta ben bu ay sana çalışmış olmayayım bacım ya baq sen baq bulursun bişiler....
Ayrıca ben masa örtülerini bekliyorum daha eylül :KK43:
inan yazlıkta çok gerekli oluyor bunlar hele ki masa örtüleri havlu runner sürekli değişiyor o yüzden ben alırım hepsini sen alıcı beklemeden canım :KK66:

yavrum baktım senin sayfana ,hep küçük beden ben 44 beden bir hatunum :KK1:

ben o zaman sana bu akşam ne var ne yok çekeyim bari :KK1: örtü mörtü ne varsa :KK55:

kız sen para çıkcak elinden diye korkuyosun banada para lazım ,valla eve bi ton masraf edicem gene çok eksik var :KK1:

miralife cım birsürü foto çektim eklemek için ama foto makinesini evde unuttum ,yarın ekklerim hepsini işine yarar şeyler var ,masa örtüleri havlular filan ..:KK34:

X