Ben doktor kontrolunde yumurta takibi yaptirmadim. Kendim evde yedim tam gün gün yaptim. Testte 13.gun koyuydu net. Ama onceki aylara gore akintim daha az oldu. O yuzden acaba ki diyorum olmadi mi falan. 5 gun kaldi...Bende kullandım bu ay. Yumurtan oluştu mu? Ama düzenli kullanmadım 5. Gün filan başlayıp 10. Gün bıraktım
Oo maşallah hadi hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kavusursun
Laboquick de bazen ikinci çizginin yeri belli oluyo yanıltabiliyo fotoğrafını at testin canmLaboguick diye bir markayla yaptım diğerinden daha silik çıktı zorlayinca görünüyor. Testlerin duyarlılıkları farklı olunca öyle olur dimi. Freely ve laboguick hangisi daha güvenilir ki
Laboquick de bazen ikinci çizginin yeri belli oluyo yanıltabiliyo fotoğrafını at testin canm
Gönderdiğim fotoğraf freely canım. Laboguick elimde zor görünüyor fotoğrafta hiç belli olmaz. Nolur çizgi görmüyorum deme de :))Laboquick de bazen ikinci çizginin yeri belli oluyo yanıltabiliyo fotoğrafını at testin canm
Vallaha görüyorsun demi:)) hiç beklemiyirdum. Diğeri çok belirsiz ama sanki var gibi sanki yok gibi onun için eninde olamadım ama hissediyorum hamileyim bu ay hissetmistim bekliyordum. Önceki hamileligimi adetimin 29.gunu öğrenmiştim değerim 200idi ikizdiler(kaybettim) bugün adetimin 27. Günü. Dayanamam yarın ilk idrarla tekrarlarim eşimi evden gonderirsemBen çok net gördüm :) annaaamm başlıgın ilk hamişi diyor muyuz :)
Ayyyy cok heycanli cok net ikinci cizgin yarin kan testini ver şenlensin buralarVallaha görüyorsun demi:)) hiç beklemiyirdum. Diğeri çok belirsiz ama sanki var gibi sanki yok gibi onun için eninde olamadım ama hissediyorum hamileyim bu ay hissetmistim bekliyordum. Önceki hamileligimi adetimin 29.gunu öğrenmiştim değerim 200idi ikizdiler(kaybettim) bugün adetimin 27. Günü. Dayanamam yarın ilk idrarla tekrarlarim eşimi evden gonderirsem
Valla yarın tekrarlayayin hastane çok uzakta oraya ulaşımda yok taksi tutup gideyim. İnşallah sabah pozitif gorursemAyyyy cok heycanli cok net ikinci cizgin yarin kan testini ver şenlensin buralar
Olsun en azindan gelecek batin belli shamile olmayip gecikme olsaydi boşa vakit kaybi olurdu ... o yüzden hersey dogru zamaninu bekliyor öyle düşünAğustosta olduğu gibi bu ay da bugün kırmızı kart gorduk, bu ay nedense çok umutluydum hamile gibi hissettim. 4 deneme ayi bitti bu hafta. Umarım hepiniz hayırlı haberler alırsınız kızlar
İnşallah... 4 ayda doktora gitmem gerekir mi acaba erken mi olur ? 30 yasindayimOlsun en azindan gelecek batin belli shamile olmayip gecikme olsaydi boşa vakit kaybi olurdu ... o yüzden hersey dogru zamaninu bekliyor öyle düşün
Kardesim doktor 1 yila kadar normalmis oyle soylemisti ... ama sen gebelik dusunmeddn once jinekolojik muayeneni olmusmuydun .. eger o muayenende sorun yoksa 1 yila kadar beklenebilir ..İnşallah... 4 ayda doktora gitmem gerekir mi acaba erken mi olur ? 30 yasindayim
Kaç yasindasinİnşallah... 4 ayda doktora gitmem gerekir mi acaba erken mi olur ? 30 yasindayim
30 canım :) yukarıda da belirtmistim ama gozden kacmis. Bu ay da deneyip sonra belki bir kez daha muayeneye gidebilirimKaç yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?