Evet canim maalesef kurtaj oldum. Hatirliyorum seni, adete 9 gun kala ogrenmistin hamileligini benim gibi. Nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor?inanmıyorum ciddi misin çok üzüldüm canım tanıyorum seni benim konulara yorum yazmıstın
Arastirdiniz mı düşüklerin sebebini. Biz araştırdık bişi çıkmadı. Bir düşük bir erken doğum var.Gecmis olsun canim. Evet ben de adeti bekliyicem o zaman kadar koruncagiz. 2 ci defa boyle oldu bende. Ben de hamile kalamiyordum uzun zaman, megerse prolaktin yuksekmis ondanmis ilac ictim onun icin hemen kaldim, ama kalbi durdu 8 haftasinda. Kurtajdan sonra hic kanamam olmadi. 8-9 gun gecti kahve akintim var simdi.
Bende kullandım bu ay. Yumurtan oluştu mu? Ama düzenli kullanmadım 5. Gün filan başlayıp 10. Gün bıraktım8 eylül bat. Bu ay bal+tarçın+çörek otu kullandim ayrica ovu testi yaptim koyu olan gunden sonra 3 gün değerlendirdik. Bakalim nasip
Doktorum adet ol testler yapalim ogrenelim dedi sebebi. Doktorumu degistim yine bu arada. Bakalim neymis sebep. Benim prolaktin ve tsh hormonlarim yuksekti ve kan pihtalasmam vardi ama hepsi icin de ilac aliyordum. Dusuk olmadi, kalbi durdu bebegin((Arastirdiniz mı düşüklerin sebebini. Biz araştırdık bişi çıkmadı. Bir düşük bir erken doğum var.
Benim de bat 4 eylül
Aaa hamile misin seni tanıyorum. Bir ara çatlatma ignesinin gününü sayiyorduk. Bu ay spontan mı takildin bisiler yaptın miMerhaba hanımlar
Bat 8 eylül
Dün yaptıgım testte silik çizgiyi gördüm çok şükür
Bugün de farklı marka yaptım yine var hala şoktayım :)
Darısı herkese isteyen inşallah
Eylülde istenmeyen batlarımız gelmesin :)
Aaa hamile misin seni tanıyorum. Bir ara çatlatma ignesinin gününü sayiyorduk. Bu ay spontan mı takildin bisiler yaptın mi
Selam taniyorum seni yorumlardan insallah bu ay o ay:)) bu kadar erken cift cizgiyi gorduysen beta hcg baya yuksek cikacak adet gunu :)) cok sevindimMerhaba hanımlar
Bat 8 eylül
Dün yaptıgım testte silik çizgiyi gördüm çok şükür
Bugün de farklı marka yaptım yine var hala şoktayım :)
Darısı herkese isteyen inşallah
Eylülde istenmeyen batlarımız gelmesin :)
Aaa darısı başımıza. Kan ne zaman vereceksinCanım ben de hatırladım şimdi seni :)
İnan ne klomen ne iğne ne test bu ay
Takvime bile bakmadım ilk baktıgımda 17. Güne gelmiştim bile
İrdelemeyince oluyo sanırım :)
ne diyeyimki canım nasıl gittiğini sen böyleykenEvet canim maalesef kurtaj oldum. Hatirliyorum seni, adete 9 gun kala ogrenmistin hamileligini benim gibi. Nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor?
Soğan kürünün aksine söktürücü etkisi var diye biliyorum canım bende kullandım bir iki gün önce olmuştum inşallah beebişin seninledir :)sağ yumurtalığımın olduğu ay adetim 24 günde olur. bu ay 10 gün soğan kürü yaptım. bugün 28.gün gelen giden yok. soğan kürü mü geciktirdi ki bilgisi olan hanımlar yorum yapabilir mi acaba
İnşallah canım fazla bekletmeden gelir inşallahSoğan kürünün aksine söktürücü etkisi var diye biliyorum canım bende kullandım bir iki gün önce olmuştum inşallah beebişin seninledir :)
Canım yarın kan veririm sanırımAaa darısı başımıza. Kan ne zaman vereceksin
Selam taniyorum seni yorumlardan insallah bu ay o ay:)) bu kadar erken cift cizgiyi gorduysen beta hcg baya yuksek cikacak adet gunu :)) cok sevindim
Yaa sizi hep görüyordum yorumlarda okuyordum bir kaç kez yorumlaştığımız da oldu ikinci çizginizi görünce çokkkk sevindim ya!!! rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımm bize de dua etSağolasın canım benim
Ben de seni hatırlıyorum
Bende hep erken çıkar zaten
Tek korkum sonunun hüsran olması yine
Allahın izni ile bu kez sağlıkla gelir inşallah bebeğim:)
Ben de de.Ve hiç bir belirti yok bende
Oo maşallah hadi hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kavusursunCanım yarın kan veririm sanırım
Testin son hali bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?