Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inanmıyorum ciddi misin çok üzüldüm canım tanıyorum seni benim konulara yorum yazmıstın
Evet canim maalesef kurtaj oldum. Hatirliyorum seni, adete 9 gun kala ogrenmistin hamileligini benim gibi. Nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor?

Arastirdiniz mı düşüklerin sebebini. Biz araştırdık bişi çıkmadı. Bir düşük bir erken doğum var.

Arastirdiniz mı düşüklerin sebebini. Biz araştırdık bişi çıkmadı. Bir düşük bir erken doğum var.
Doktorum adet ol testler yapalim ogrenelim dedi sebebi. Doktorumu degistim yine bu arada. Bakalim neymis sebep. Benim prolaktin ve tsh hormonlarim yuksekti ve kan pihtalasmam vardi ama hepsi icin de ilac aliyordum. Dusuk olmadi, kalbi durdu bebegin((

Merhaba hanımlar
Bat 8 eylül
Dün yaptıgım testte silik çizgiyi gördüm çok şükür
Bugün de farklı marka yaptım yine var hala şoktayım :)
Darısı herkese isteyen inşallah
Eylülde istenmeyen batlarımız gelmesin :)

Aaa hamile misin seni tanıyorum. Bir ara çatlatma ignesinin gününü sayiyorduk. Bu ay spontan mı takildin bisiler yaptın mi

Aaa hamile misin seni tanıyorum. Bir ara çatlatma ignesinin gününü sayiyorduk. Bu ay spontan mı takildin bisiler yaptın mi

Canım ben de hatırladım şimdi seni :)
İnan ne klomen ne iğne ne test bu ay
Takvime bile bakmadım ilk baktıgımda 17. Güne gelmiştim bile
İrdelemeyince oluyo sanırım :)

Selam taniyorum seni yorumlardan insallah bu ay o ay:)) bu kadar erken cift cizgiyi gorduysen beta hcg baya yuksek cikacak adet gunu :)) cok sevindim

Evet canim maalesef kurtaj oldum. Hatirliyorum seni, adete 9 gun kala ogrenmistin hamileligini benim gibi. Nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor?
ne diyeyimki canım nasıl gittiğini sen böyleyken inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini verirsin

sağ yumurtalığımın olduğu ay adetim 24 günde olur. bu ay 10 gün soğan kürü yaptım. bugün 28.gün gelen giden yok. soğan kürü mü geciktirdi ki bilgisi olan hanımlar yorum yapabilir mi acaba

sağ yumurtalığımın olduğu ay adetim 24 günde olur. bu ay 10 gün soğan kürü yaptım. bugün 28.gün gelen giden yok. soğan kürü mü geciktirdi ki bilgisi olan hanımlar yorum yapabilir mi acaba
Soğan kürünün aksine söktürücü etkisi var diye biliyorum canım bende kullandım bir iki gün önce olmuştum inşallah beebişin seninledir :)

Selam taniyorum seni yorumlardan insallah bu ay o ay:)) bu kadar erken cift cizgiyi gorduysen beta hcg baya yuksek cikacak adet gunu :)) cok sevindim

Sağolasın canım benim
Ben de seni hatırlıyorum
Bende hep erken çıkar zaten
Tek korkum sonunun hüsran olması yine
Allahın izni ile bu kez sağlıkla gelir inşallah bebeğim:)

Sağolasın canım benim
Ben de seni hatırlıyorum
Bende hep erken çıkar zaten
Tek korkum sonunun hüsran olması yine
Allahın izni ile bu kez sağlıkla gelir inşallah bebeğim:)
Yaa sizi hep görüyordum yorumlarda okuyordum bir kaç kez yorumlaştığımız da oldu ikinci çizginizi görünce çokkkk sevindim ya!!! rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımm bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…