Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bat geçti ama test yapmaya korktuğum için yapmadım daha. cunku testi yapınca adet oluyorum

benim bat geçti ama test yapmaya korktuğum için yapmadım daha. cunku testi yapınca adet oluyorum
Ayy ben adet olduğunda bile seviniyordum çünkü tedaviye başlıyorsun. Adetim 2-3 ayda gelirdi o şekilde beklemek daha zor geliyordu. Madem hamile değilim adetim bari gelsin derdim

yok aslında 4 aydır düzenli gelmeye başlamıştı 28 günde bir olmaya başlamıştım. bu ay gecikti nedense. soğan suyu içtim 10 gün ondan gecikme mi yaptı ki
Kiz belki hamilesin soğan suyunu neden ictin. Bildiğim kadarıyla soğan geciktirmez aksine adet getirir. Söktürücü

Kiz belki hamilesin soğan suyunu neden ictin. Bildiğim kadarıyla soğan geciktirmez aksine adet getirir. Söktürücü
adetim bittiği gün içmeye başladım canım ona dikkat ettim kullanırken. 2 ay önce de yapmıştım o zaman 4 gün erken gelmişti. şimdi gecikti.

Ya ben bişey sorcam yumurtlama akıntısı normalde kaç gün sürüyor?

Ya kızlar benim bat 6 eylü sabah test yapsam çıkar mi sizce bugün yaptığımda negatifti belirtilerim artamaya başladı

Kızlar 17sini bekliyorum ben de. Ovulasyon testiyle denedik ilk ayımız bakalım :KK76:

Kızlar biraz önce fortune ve redplus marka iki test yaptim. Fortune de bişi çıkmadı. Redplusta dünkü fotoğraftan daha silik çizgi çıktı. Sanırım kimyasal geçiriyorum. Küçük bir değer yükseldi şimdi düşüyor. Yakında adetim de gelir belirtilerim var zaten. Adetimin gelmesine bile sevinecegim yeniden tedaviye başlayacağız. Hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakacagiz

Hersey icin hayırlısı inşallah. Benimde bat 8 ya da 9 eylül 3 4 gun kaldi. Hep not alırım gecen ay adet oncesi birkac gun akintim oldu suan gelen giden yok. Insallah bu ay hayirli haberi alirim.

Back