- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Evet canım 1 dk geçmemişti. Batım belirsiz. 10 Eylül gibi gelir diye tahmin etmistim.bende gayet net gördüm :) canım bat geçti mi bide hemen mi çıktı çizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 1 dk geçmemişti. Batım belirsiz. 10 Eylül gibi gelir diye tahmin etmistim.bende gayet net gördüm :) canım bat geçti mi bide hemen mi çıktı çizgi
Bende 30 doktorum beklemedi klomene hemen geçtik30 canım :) yukarıda da belirtmistim ama gozden kacmis. Bu ay da deneyip sonra belki bir kez daha muayeneye gidebilirim
Ayy ben adet olduğunda bile seviniyordum çünkü tedaviye başlıyorsun. Adetim 2-3 ayda gelirdi o şekilde beklemek daha zor geliyordu. Madem hamile değilim adetim bari gelsin derdimbenim bat geçti ama test yapmaya korktuğum için yapmadım daha. cunku testi yapınca adet oluyorum
Hem belli olmaz belki hamilesindir. Adetlerin düzensiz mibenim bat geçti ama test yapmaya korktuğum için yapmadım daha. cunku testi yapınca adet oluyorum
yok aslında 4 aydır düzenli gelmeye başlamıştı 28 günde bir olmaya başlamıştım. bu ay gecikti nedense. soğan suyu içtim 10 gün ondan gecikme mi yaptı kiHem belli olmaz belki hamilesindir. Adetlerin düzensiz mi
Kiz belki hamilesin soğan suyunu neden ictin. Bildiğim kadarıyla soğan geciktirmez aksine adet getirir. Söktürücüyok aslında 4 aydır düzenli gelmeye başlamıştı 28 günde bir olmaya başlamıştım. bu ay gecikti nedense. soğan suyu içtim 10 gün ondan gecikme mi yaptı ki
adetim bittiği gün içmeye başladım canım ona dikkat ettim kullanırken. 2 ay önce de yapmıştım o zaman 4 gün erken gelmişti. şimdi gecikti.Kiz belki hamilesin soğan suyunu neden ictin. Bildiğim kadarıyla soğan geciktirmez aksine adet getirir. Söktürücü
Hmm -sogan suyunu adete yakin yapın-dediklerini hatırladım sanki onun için dedim. Bekleyebiliyorsan bekle bakalimadetim bittiği gün içmeye başladım canım ona dikkat ettim kullanırken. 2 ay önce de yapmıştım o zaman 4 gün erken gelmişti. şimdi gecikti.
Silik te olsa cizgi varsa hamilesindir canim, yarin kan ver.Laboguick diye bir markayla yaptım diğerinden daha silik çıktı zorlayinca görünüyor. Testlerin duyarlılıkları farklı olunca öyle olur dimi. Freely ve laboguick hangisi daha güvenilir ki
İnşallah canım sabah tekrar test yapayım çizgi çıkarsa hastane yolu görünür:) gitmesem en iyisi ama nasil dayanirim.Silik te olsa cizgi varsa hamilesindir canim, yarin kan ver.
1 -2 gunYa ben bişey sorcam yumurtlama akıntısı normalde kaç gün sürüyor?