Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullandım bu ay. Yumurtan oluştu mu? Ama düzenli kullanmadım 5. Gün filan başlayıp 10. Gün bıraktım
Ben doktor kontrolunde yumurta takibi yaptirmadim. Kendim evde yedim tam gün gün yaptim. Testte 13.gun koyuydu net. Ama onceki aylara gore akintim daha az oldu. O yuzden acaba ki diyorum olmadi mi falan. 5 gun kaldi...

Kızlar elim ayağım titriyor. Dün test yaptım bişi yoktu bugün silik çizgi gördüm. İlk adetim değil ama yine de var. Gidip bir test daha yapacağım bunun markası freely. Gidip oncomed alayım yada pahalı test mi alsam

Laboguick diye bir markayla yaptım diğerinden daha silik çıktı zorlayinca görünüyor. Testlerin duyarlılıkları farklı olunca öyle olur dimi. Freely ve laboguick hangisi daha güvenilir ki

Laboguick diye bir markayla yaptım diğerinden daha silik çıktı zorlayinca görünüyor. Testlerin duyarlılıkları farklı olunca öyle olur dimi. Freely ve laboguick hangisi daha güvenilir ki
Laboquick de bazen ikinci çizginin yeri belli oluyo yanıltabiliyo fotoğrafını at testin canm

Eklentiler

• 1536053667527-865440624-1.jpg
    1536053667527-865440624-1.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 92
Ben çok net gördüm :) annaaamm başlıgın ilk hamişi diyor muyuz :)
Vallaha görüyorsun demi:)) hiç beklemiyirdum. Diğeri çok belirsiz ama sanki var gibi sanki yok gibi onun için eninde olamadım ama hissediyorum hamileyim bu ay hissetmistim bekliyordum. Önceki hamileligimi adetimin 29.gunu öğrenmiştim değerim 200idi ikizdiler(kaybettim) bugün adetimin 27. Günü. Dayanamam yarın ilk idrarla tekrarlarim eşimi evden gonderirsem

Vallaha görüyorsun demi:)) hiç beklemiyirdum. Diğeri çok belirsiz ama sanki var gibi sanki yok gibi onun için eninde olamadım ama hissediyorum hamileyim bu ay hissetmistim bekliyordum. Önceki hamileligimi adetimin 29.gunu öğrenmiştim değerim 200idi ikizdiler(kaybettim) bugün adetimin 27. Günü. Dayanamam yarın ilk idrarla tekrarlarim eşimi evden gonderirsem
Ayyyy cok heycanli cok net ikinci cizgin yarin kan testini ver şenlensin buralar :halay::halay::anneadayı:

Ağustosta olduğu gibi bu ay da bugün kırmızı kart gorduk, bu ay nedense çok umutluydum hamile gibi hissettim. 4 deneme ayi bitti bu hafta. Umarım hepiniz hayırlı haberler alırsınız kızlar

Ağustosta olduğu gibi bu ay da bugün kırmızı kart gorduk, bu ay nedense çok umutluydum hamile gibi hissettim. 4 deneme ayi bitti bu hafta. Umarım hepiniz hayırlı haberler alırsınız kızlar
Olsun en azindan gelecek batin belli shamile olmayip gecikme olsaydi boşa vakit kaybi olurdu ... o yüzden hersey dogru zamaninu bekliyor öyle düşün

Back