- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.801
Valla canim igne yagli oldugu icin cok yakiyor ve ates,mide bulntisi halsizlik ypti bende.. ama insallah senin kolay gecer canim yaaCumartesi bende başlıycam o iğneye çokmu kötü ya ilaçları kullanmak epey zorlayacak gibi bende unuturum kullanmayı diye korkuyorum hiç sevmem ilaç içmeyi çünkü
İnşallah canım. Senin transfer oldumu kaçıncı günündesin. Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasınValla canim igne yagli oldugu icin cok yakiyor ve ates,mide bulntisi halsizlik ypti bende.. ama insallah senin kolay gecer canim yaa
Kızlar transfere idrara sıkışık mı gittiniz ne kadar kaldınız hastanede birde transfer günü bir iğne yazmış doktorum bana leucositim kullanan varmı ne için olduğunu bilen varmı
Amin canimİnşallah canım. Senin transfer oldumu kaçıncı günündesin. Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın
Ben gunde 3 kere hap olarak içiyorum sade arada basim dönüyor o ama surekli degil ilk yazdiginda fitilmi dedim yapicam yok iciceksin dedi israrla bende bise demedim asilamada hep fitil demislerdi bu ic dedi iciyorum belki rahime cizik atti diyemi rahime ilac istemiyor bilemedimGeliyor canım. Uzansanda geliyor, uzanmasanda geliyor. İçerde kalan yeter diyorlar. Hap olarak kullanınca ciddi yan etkileri varmış. İğne yapmaktan iyidir. Zaten 2 iğnem daha vardı benim. Bunu tercih ederim.
Hem ignesi var hem hapi hapi yumuşak kapsul oldugu icin bazi doktorlar ic bazilari fitil yap diyo ilk asilama doktorim fitil dedi bana tup bebek doktorum ic dedi iciyorim arti ignem varprogestan hap, fitil ve iğne olarak mı var
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim transfer 9 ekimde canımAmin canimtransferim yarin insallah canim duani eksik etmezsen cok sevinirim senin ne zaman?
Bhcg mi canim?Bu arada kizlar sabah kan testi verdim sağlık ocagina yarin 11 de cikar dedi eskiden oglen 3 gibi cikiyordu netten takip numarasi aldim oglen 3 4 gibi bakicam ins iyi olur
Aminnn insallah canim sende guzel sonuclar alirsinHayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim transfer 9 ekimde canım
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah sonuç seni havalara uçururBu arada kizlar sabah kan testi verdim sağlık ocagina yarin 11 de cikar dedi eskiden oglen 3 gibi cikiyordu netten takip numarasi aldim oglen 3 4 gibi bakicam ins iyi olur
Ben cok sıkışık gitmedim yarim lt su ictim bazilari 1 lt icim cok sıkışmış transferden yarim saat sonra cikmislar hemen lavb ben 3 saat cikmadim wc ye ults gordu goreceginiKızlar transfere idrara sıkışık mı gittiniz ne kadar kaldınız hastanede birde transfer günü bir iğne yazmış doktorum bana leucositim kullanan varmı ne için olduğunu bilen varmı
Nerde yaptırdın tüp bebeği canımBen cok sıkışık gitmedim yarim lt su ictim bazilari 1 lt icim cok sıkışmış transferden yarim saat sonra cikmislar hemen lavb ben 3 saat cikmadim wc ye ults gordu gorecegini
Evet bugun 8.gunu transferin beta istedim artik dayamadimBhcg mi canim?
Canim balik yemeye cok ozen gosterdim, kabak cekirdegi, badem,findik, ananas ,yumurtaKızlar yeme içmenize dikkat ettiniz mi özellikle yiyip içtiğinizbişey vrmı
Kacinci gun embryosu canim idrarda denedinmi hic?Evet bugun 8.gunu transferin beta istedim artik dayamadim
Mecidiye koy cevre hastanesi ama benim doktorum ozel muayenesi var herseyi ilaclari o yaptı muayenesinde yumurta takibi doktorim yapti. yumurta toplama ve transfer hastanede oldu 2 hast ile anlasmasi vardi hamgisi bos olursa oraya goturcem dedi oteki hastaneyi istiyordum hatta diğer çalıştığını olmadi dedim nasip nerde olursa hic bise sormadim sorgulamadim doktoruma güvendim 2 yıl cok arastirdim artik saldimNerde yaptırdın tüp bebeği canım