- 3 Nisan 2019
- 437
- 500
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.841
kacınca gün embriyosuIlk gebelik olcak 2 yıldır evliyim 2 yildir olmadi hic tutmadi .esimde sorun vardi o düzeldi 1 yil gecti yine olmadi sonra 2 asilama oldu olumsuz sonra 7 ay gecti tup yaptik ilk tedavim tupde 2 embriyo transfer etti 3 tane dondurdum dedi
İkiside tutmuş olabilir mi acaba.Ilk gebelik olcak 2 yıldır evliyim 2 yildir olmadi hic tutmadi .esimde sorun vardi o düzeldi 1 yil gecti yine olmadi sonra 2 asilama oldu olumsuz sonra 7 ay gecti tup yaptik ilk tedavim tupde 2 embriyo transfer etti 3 tane dondurdum dedi
5.günkacınca gün embriyosu
Bakalim tekte buyur giderlerİkiside tutmuş olabilir mi acaba.
Allahım gönlüne göre versin çok zor meşakkatli bir süreç.. Güzel haberini paylaşmak nasip olsunBakalim tekte buyur giderlerins saglikli olsun vala cokda gozum yok
Ins hepimize guzel haberler cok zor ne çektiğimizi biz biliyoruzAllahım gönlüne göre versin çok zor meşakkatli bir süreç.. Güzel haberini paylaşmak nasip olsun
Sağlıkla doğsunda tek olsun ikiz olsun hiç birimiz için farketmez. Yarın kaç çıkacak bakalım sonuç. İnan çok sevindim senin adına. Darısı başıma.Bakalim tekte buyur giderlerins saglikli olsun vala cokda gozum yok
Benimde hala oksaparın izleri geçmedi.
Teşekkür ederim . En kisa surede sanada bebiş gelsinSağlıkla doğsunda tek olsun ikiz olsun hiç birimiz için farketmez. Yarın kaç çıkacak bakalım sonuç. İnan çok sevindim senin adına. Darısı başıma.
Benim transfer iptal olunca hapi biraktim ama inan dayanmasi cok guc devam etseydim heralde mahvolurdum cay icemiyordum sizliyordu bogazimdan mideme kasar cok agir reflu yapti 4 kez uykudan bogulark uyandim ee zaten uykuda yapiyorEvet canim igne mide bulantisi yapti sen hapa nasil dayandin
Transfer günü başlanıyor.Oksaparı ne zamana kadar vuruluyoruz
İnşallah canım.Teşekkür ederim . En kisa surede sanada bebiş gelsin
Transfer günü başlanıyor.
Pozitif olursa sonuç doğuma bir hafta kalaya kadar kullanılacakmış.Evet biliyorum başladım da on günlük falan var kutuda ne kadar süre kullanılıyor
Pozitif olursa sonuç doğuma bir hafta kalaya kadar kullanılacakmış.