-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.461
Ayni sayi canim rahme cizik atmak ne onu bilmiyorumBen17 yum eylulde tedavi basladi gecen hafta yumurta topladi 5 gun snra transfer etti beklemicem dedi rahime çizik bile atti rahim dinlendirme yapmadı 1 ay hepsinu bu ayda yaptı sonumuz hayir olsun 2 yil cok sey okudum cok yontem yaptim artik dedim doktor ne derse o nette bile bakmadım hic biseye yeni giriyorum nete uzun aradan sonra
Merhabalar canım çok geçmiş olsun öncellikle benimde dondurulmuş embriyom var dün transfer için gittiğimizde muayene de kist olduğunu gördü ginera ilaç verdi bugün başlayacağım inşallah kistin senin kayboldu mu acabaHiçbişey hissetmedim canm. Önceki ay da vardı ama doktorum kendi kendine gider demişti ama kontrolde malesef gitmediği görüldü ve ginera verdi
Ben yeniyim carsamba transfer oldu 2.gun bgn biraz regl agrim var sadeKaçıncı günün canım? Benim pazar günü netleşecek herşey.
Daha iyi tutunsun diye rahim yenileme yapiyormus. sonrada rahimi kendi kanimla yikiyo işlem yapip kanima . rahim cizik ve rahim yıkama yapti genelde 1 ay dinlendırıyorlarmış beni dinlendirmedi bazi doktorlar yapiyo bazilari yapmiyo ben doktoruma biraktim herseyi sorgulamadim arastirmadim hic o ne derse o dedimAyni sayi canim rahme cizik atmak ne onu bilmiyorum
Sogan kürü yap kistin düşmanıMerhabalar canım çok geçmiş olsun öncellikle benimde dondurulmuş embriyom var dün transfer için gittiğimizde muayene de kist olduğunu gördü ginera ilaç verdi bugün başlayacağım inşallah kistin senin kayboldu mu acaba
İnşallah güzel sonuç alırsın.Ben yeniyim carsamba transfer oldu 2.gun bgn biraz regl agrim var sade
Kac tane transfer etti sana bana 2 taneİnşallah güzel sonuç alırsın. ❤
Tek embriyo transfer edildi. İyi kalite 5.gün embriyosu. Doktorum çok olumlu ve umutlu konuştu. Pazar günü netleşecek. 3 tanede iyi kalite 5.gün embriyosu donduruldu.Kac tane transfer etti sana bana 2 tane
Canim bence hic moralini bozma bebisin seninle ben inaniyorumTek embriyo transfer edildi. İyi kalite 5.gün embriyosu. Doktorum çok olumlu ve umutlu konuştu. Pazar günü netleşecek. 3 tanede iyi kalite 5.gün embriyosu donduruldu.
Pazar günü netleşecek canım herşey. İnşallah dediğin gibidir.Canim bence hic moralini bozma bebisin seninle ben inaniyorum
Kayboldu canm çok şükürMerhabalar canım çok geçmiş olsun öncellikle benimde dondurulmuş embriyom var dün transfer için gittiğimizde muayene de kist olduğunu gördü ginera ilaç verdi bugün başlayacağım inşallah kistin senin kayboldu mu acaba
Sana numara verilmedi mi canım?Kizlar bugun beni aramadilar dun opu oldum pazartesi transfer olur galiba ama arayip bilgi vermeleri gerekmezmiydi kac yumurta dollendi kaliteleri ne diye
Salı transfer olur muhtemelen.Sana numara verilmedi mi canım?
Verildi canim ama emriyologlarin degil bolum sekreterliginin verildi birde ararlar onlar dedikleri icin bekledim aramadim esim ordayken sordu demisler biz sizi arayacaz sikinti yok dollenmede demisler sayi ve kaliteyi sizi arayacaz demislrrSana numara verilmedi mi canım?
yarina ararlar canım. Dollemenin uzerinden 24 saat geçmesi lazımKizlar bugun beni aramadilar dun opu oldum pazartesi transfer olur galiba ama arayip bilgi vermeleri gerekmezmiydi kac yumurta dollendi kaliteleri ne diye
Benim cuma opu oldu. Pazar günü aramışlardı. Çatlamıştım meraktan. Ferah tut içini yarın ararlar.Verildi canim ama emriyologlarin degil bolum sekreterliginin verildi birde ararlar onlar dedikleri icin bekledim aramadim esim ordayken sordu demisler biz sizi arayacaz sikinti yok dollenmede demisler sayi ve kaliteyi sizi arayacaz demislrr
Canim dundu opu dun sabah 10 daydi ayni gun sanirim islem yapiyorlar yarin sabah aramazlarsa catlarim zatenyarina ararlar canım. Dollemenin uzerinden 24 saat geçmesi lazım
Him tamam canim saol senin yorumlar hep beni aydinlatiyorBenim cuma opu oldu. Pazar günü aramışlardı. Çatlamıştım meraktan. Ferah tut içini yarın ararlar.
Teşekkür ederim canım. Rabbim cümlemizden razı olsun. İşine yarıyorsa ne ala. Yarın gün içinde aranırsın. Arayan olmazsa sana verilen numarayla irtibata geçersin. Ben devlet hastanesinde tedavi gördüm haftasonu olduğu için çok umutsuzum telefon gelmeyecek diye düşündüm. Pazar günü olmasına rağmen arayıp bilgi vermişlerdi.Him tamam canim saol senin yorumlar hep beni aydinlatiyorallah razi olsun canim o zaman yarin sabah ararlar