- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.501
İnşallah dediğin gibi olur canım ama 5.gün embriyosu 10.günde çıkardı diye düşünüyorum. Rabbim bekleyenlere pozitif sonuç göstersin inşallah.insallah kanda cikar canim.Sabrinin sonu selametle bitirirsin insalllah.
Canım kan verdin mi sen. Grupta seni takip ediyorum merak etti. İnşallah güzel haberler alırsınİnşallah dediğin gibi olur canım ama 5.gün embriyosu 10.günde çıkardı diye düşünüyorum. Rabbim bekleyenlere pozitif sonuç göstersin inşallah.
Hayirlisi cok yipraniyoruz valaBu sabahta tek çizgi. Yarın 11.gün. Sonucu artık tahmin etsemde yarın gidip kan verip kesinleştiricem. Nasip böyleymiş demek ki. İlaçlarımı bugünde kullanıcam yinede. Doktorum çok umutluydu. Bende sanki ilk denemede olup bitecek gibi düşünmüştüm. Aşılamam tutmuştu, kimyasal gebelik yaşamıştım. Hamile kalabiliyorum diye tutacak sandım galiba. Yarın sonuç kesinleşince yeni bi yol çizip devam edicem.
Bende az evvel erken gebelik testi yaptım evde tabi sonuç (-) çıktı yıkıldım sanki bu kadar üzüleceğim hiç tahmin etmedim hep pozitifti bana göre kesin tuttu diyordum simdi de kan verdik geldik bakalım hakkımız da hayırlısı ama zerre umudum kalmadı.pazartesi transferim olmustu 5. Gün embriyosuYaptığım test 6 ve üzeri hcgyi saptayan test canım. Sonuçlar 99.8 doğruymuş. Daha önce idrarda gördüm hcg 20yken bile. Olsa çıkardı. Kanda 0ı görmek daha yıkıcı olur diye bekledim inan ki son güne kadar.
Yarın sabah kan vericem canım. Erken gebelik testinde çıkmadı yarın çıkacağını sanmıyorum. Allah büyüktür. Yarın sonuç çıkınca yazarım sizede.Canım kan verdin mi sen. Grupta seni takip ediyorum merak etti. İnşallah güzel haberler alırsın
Ben ilaçlardan mahvoldum inan ki. Opu çok zordu benim. Sonrasında çok ağrım şişkinliğim oldu. Transfere 1 gün kala filan kendime anca gelmiştim. Şimdide hormonlar mide bulantısı yapıyor. Uykudan kafam kalkmıyor. Onca emek ve sonuç negatif. Hayırlısı böyle demekki.Hayirlisi cok yipraniyoruz vala
Canım 11. Gundeysen bence kanda çıkarYarın sabah kan vericem canım. Erken gebelik testinde çıkmadı yarın çıkacağını sanmıyorum. Allah büyüktür. Yarın sonuç çıkınca yazarım sizede.
Çok erken ama senin için. 5 gün olmuş daha. 7.günde kanda çıkmayan var. Biraz daha bekleseydin keşke. İnsan tüp bebek yaptırınca kesin olacak sanıyo. Son evre bu rabbim bu kez verir diyorsun. Keşke öyle olsa..Bende az evvel erken gebelik testi yaptım evde tabi sonuç (-) çıktı yıkıldım sanki bu kadar üzüleceğim hiç tahmin etmedim hep pozitifti bana göre kesin tuttu diyordum simdi de kan verdik geldik bakalım hakkımız da hayırlısı ama zerre umudum kalmadı.pazartesi transferim olmustu 5. Gün embriyosu
Yarın 11.gün canım.. Sabah gidip kan vericem. Eşim hala 11.gün mucize olcak sandığı için gitmeye yanaşmıyor bugün.Canım 11. Gundeysen bence kanda çıkar
Oyle vala bende bi kansulandiri igne göbekten bi ampul progesteron kalcadan artik uyuyamiyorum popomun ustune sagim solum heryerim agriyo ictgim ilaclar cabasi 3 tanede ilac da içiyorumBen ilaçlardan mahvoldum inan ki. Opu çok zordu benim. Sonrasında çok ağrım şişkinliğim oldu. Transfere 1 gün kala filan kendime anca gelmiştim. Şimdide hormonlar mide bulantısı yapıyor. Uykudan kafam kalkmıyor. Onca emek ve sonuç negatif. Hayırlısı böyle demekki.
Bencede erken umudunu kaybetmeBende az evvel erken gebelik testi yaptım evde tabi sonuç (-) çıktı yıkıldım sanki bu kadar üzüleceğim hiç tahmin etmedim hep pozitifti bana göre kesin tuttu diyordum simdi de kan verdik geldik bakalım hakkımız da hayırlısı ama zerre umudum kalmadı.pazartesi transferim olmustu 5. Gün embriyosu
Aynı şekilde kalçam acıyo. 4 günde 1 pruluton ampul yaptırıyorum. Günde 3 fitil kullanıyorum progestan. 7 tanede ilaç içiyorum. 2 tanesi insülin direnci için gerisi tedavi için. Hergün kullandığım oksapar iğnede morarttı göbeğimi. Harcanan para cabası. Herşey bi yana o negatifi görmek çok yıpratıcı. Umarım sen pozitif sonuç alırsın.Oyle vala bende bi kansulandiri igne göbekten bi ampul progesteron kalcadan artik uyuyamiyorum popomun ustune sagim solum heryerim agriyo ictgim ilaclar cabasi 3 tanede ilac da içiyorum
Canım ben de geçen sene aşılama yaptığımda gebe kaldığımı öğrenmiştim. O kadar sevinmiştim ki ben de ne zaman doğacak neler yapacağım bir çok plan olusturmustum. Ta ki sonrasında beta HCG değerim düştüğünü gorene kadar. Her şey hüsran. Çok acı verici bir durum. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş dogjrmamizi nasip eder inşallah.Ben sanırım en çokta kafamda kurguladığım ihtimal yüzünden inandım olacağına. Düşük yaptığım bebeğim ekimin en geç ortası gibi doğacaktı. Bu tedavim olumlu giderse ekimin ilk haftası yada ikinci haftası kalp atışlarını duyarım diye hesapladım hep kafamdan. Allah yanına aldığı bebeğimin acısını böyle unutturur belki diye düşündüm hep. İlk bebeğimin gidişini bu bebeğimin gelişi hafifletir dedim kendimce. Keşke herşey umduğumuz gibi olsa.
Peki kaybolunca bu ay transfer ettimi canım ben de sabırla bekliyorum ilaca başladım inşallah kaybolur da birdahaki ay transfer olur hayırlısıylaKayboldu canm çok şükür
Allah herkesin gönlüne gore versin hakkimizda hayirlisiAynı şekilde kalçam acıyo. 4 günde 1 pruluton ampul yaptırıyorum. Günde 3 fitil kullanıyorum progestan. 7 tanede ilaç içiyorum. 2 tanesi insülin direnci için gerisi tedavi için. Hergün kullandığım oksapar iğnede morarttı göbeğimi. Harcanan para cabası. Herşey bi yana o negatifi görmek çok yıpratıcı. Umarım sen pozitif sonuç alırsın.
Canm ben ilaçlara başladım. Yumurta oluşuyor şimdi. Rahîm kalınlığı yeterli olmadığı için diğer ay transfer olacakPeki kaybolunca bu ay transfer ettimi canım ben de sabırla bekliyorum ilaca başladım inşallah kaybolur da birdahaki ay transfer olur hayırlısıyla
Hayirlisi ama erken yapmissiniz doktorlar hep 12.gun diyor biz dayanamiyoruz.gerçekten hayirlisi adet olana kdr sen yine dikkat et kendineArkadaşlar kan değerim 1,20 altında çıktı yanı teste öyle görünüyor Buda (-) demek oluyor hakkımız da hayırlısı buymuş demek
Pazartesi transferim olmustu 5. Gün embriyosu minicikte olsa kanda belli ederdi Rabbim test gününü bekleyenlere hayırlı olumlu sonuçlar almayı nasip etsin insallah
İnşallah senin de olur canım benimCanm ben ilaçlara başladım. Yumurta oluşuyor şimdi. Rahîm kalınlığı yeterli olmadığı için diğer ay transfer olacak