- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.481
Hakkınız da hayirlisi insallah keşke o kadar idrar testi yapacağınıza kan testi verseydiniz daha sağlıklı bilgi edinirdinizBu sabahta tek çizgi. Yarın 11.gün. Sonucu artık tahmin etsemde yarın gidip kan verip kesinleştiricem. Nasip böyleymiş demek ki. İlaçlarımı bugünde kullanıcam yinede. Doktorum çok umutluydu. Bende sanki ilk denemede olup bitecek gibi düşünmüştüm. Aşılamam tutmuştu, kimyasal gebelik yaşamıştım. Hamile kalabiliyorum diye tutacak sandım galiba. Yarın sonuç kesinleşince yeni bi yol çizip devam edicem.
insallah kanda cikar canim.Sabrinin sonu selametle bitirirsin insalllah.Bu sabahta tek çizgi. Yarın 11.gün. Sonucu artık tahmin etsemde yarın gidip kan verip kesinleştiricem. Nasip böyleymiş demek ki. İlaçlarımı bugünde kullanıcam yinede. Doktorum çok umutluydu. Bende sanki ilk denemede olup bitecek gibi düşünmüştüm. Aşılamam tutmuştu, kimyasal gebelik yaşamıştım. Hamile kalabiliyorum diye tutacak sandım galiba. Yarın sonuç kesinleşince yeni bi yol çizip devam edicem.
gözün aydin canim. Darısı bekleyenlerin başınaMerhaba hanımlar ayın 23 ünde 5.gün tek embriyo dondurulmuş transfer oldum idrar testi yaptım sabah pozitif çıktı
Rabbim pozitif sonucu bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyugözün aydin canim. Darısı bekleyenlerin başına
Ya bende sizinle ayni gün transfer oldum ve eşim sabahtan beri ömrümü yiyor gidip kn verelim diye ama çok korkuyorum ben sizin gibi evde erken gebelik yapalım ilk önce dedimRabbim pozitif sonucu bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Hayirli olsun bebisiniz.hangi dr,hangi merkezde tedavi oldunuz?Merhaba hanımlar ayın 23 ünde 5.gün tek embriyo dondurulmuş transfer oldum idrar testi yaptım sabah pozitif çıktı
Canım benim inşallah bebişin serinledim şuan bende beklemiyordum bu kadar erken çıkabileceğini 5 tllik ucuz testlerden benimkisiYa bende sizinle ayni gün transfer oldum ve eşim sabahtan beri ömrümü yiyor gidip kn verelim diye ama çok korkuyorum ben sizin gibi evde erken gebelik yapalım ilk önce dedim
Masallah rabbim ilerlemesini de daha daha iyi sonuçlar almayı görmenizi de nasip etsin insallah
Hayirli olsun bebisiniz.hangi dr,hangi merkezde tedavi oldunuz?
Ha çok sevindim kuzum ben de seninle aynı tarihte transfer oldum ama 3. Gün dondurulmuş iki tane embriyo transferi oldum. Bugün hiç kasıklarım felan ağırmiyor normal sıradan halim var. Sen de belirti var mı canım . Bebisini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin RabbimMerhaba hanımlar ayın 23 ünde 5.gün tek embriyo dondurulmuş transfer oldum idrar testi yaptım sabah pozitif çıktı
Amin canım benim inşallah sende pozitif görürsün beraber atlatırız bu güzel süreci bende en başından itibaren sanki hiç transfer olmamış gibiyim hiç mi hiç belirti yok anlamadımHa çok sevindim kuzum ben de seninle aynı tarihte transfer oldum ama 3. Gün dondurulmuş iki tane embriyo transferi oldum. Bugün hiç kasıklarım felan ağırmiyor normal sıradan halim var. Sen de belirti var mı canım . Bebisini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Yaa öyle miAmin canım benim inşallah sende pozitif görürsün beraber atlatırız bu güzel süreci bende en başından itibaren sanki hiç transfer olmamış gibiyim hiç mi hiç belirti yok anlamadım
Amin hepimizin canım ilk gördüğüm an hep dua ettim rabbim bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün diye inşallah öyle olucak canım inanYaa öyle misevindim şuan bugün ben öyleyim ne güzel mutlu haberin daim olsun canım
Amin kuzum aminAmin hepimizin canım ilk gördüğüm an hep dua ettim rabbim bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün diye inşallah öyle olucak canım inan
amin aminRabbim pozitif sonucu bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Al bir yararli bilgi dahaTeşekkür ederim canım. Rabbim cümlemizden razı olsun. İşine yarıyorsa ne ala. Yarın gün içinde aranırsın. Arayan olmazsa sana verilen numarayla irtibata geçersin. Ben devlet hastanesinde tedavi gördüm haftasonu olduğu için çok umutsuzum telefon gelmeyecek diye düşündüm. Pazar günü olmasına rağmen arayıp bilgi vermişlerdi.
Ararlar canım ararlar endişelenme.Al bir yararli bilgi dahabende yarin pazar ya diyodum aramazlar benimkide devlet hastanesi
Yaptığım test 6 ve üzeri hcgyi saptayan test canım. Sonuçlar 99.8 doğruymuş. Daha önce idrarda gördüm hcg 20yken bile. Olsa çıkardı. Kanda 0ı görmek daha yıkıcı olur diye bekledim inan ki son güne kadar.Hakkınız da hayirlisi insallah keşke o kadar idrar testi yapacağınıza kan testi verseydiniz daha sağlıklı bilgi edinirdiniz