-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.041
Canim benim farkli farkli boyutlarda. İgneyi yaptin ertesi gunmu topladilar yoksa igneden 36 saat sonrami17 mmye ulaşan yumurtalar olunca oluyo sanırım canım. Benim hepsi 17 demişti doktorum o akşam çatlatma iğnesi yaptım.
36 saat sonra canım. Ama 17 mm olan yumurtalar olduğunda opu yapılıyor diye biliyorum.Canim benim farkli farkli boyutlarda. İgneyi yaptin ertesi gunmu topladilar yoksa igneden 36 saat sonrami
Tamam canim saolasin belki pazartesi opu yapar bana o zaman canim sen cetrodite diye bi ilaca baslatmismiydi beni baslattida36 saat sonra canım. Ama 17 mm olan yumurtalar olduğunda opu yapılıyor diye biliyorum.
Benim 12. gün opu yapılmıştı. Daha boyutları küçük canımCumartesi ignelere basladim canim
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallahKızlar bugun 8. Günüm kan verdim 136 çıktı değer
Siz görmediniz ben gördüm sistem silindi dediler sora kan verdim kanımı yolamamışlar birsürü şeyler yaşadım hangi birini anlatayım umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız hamiş kalırsınız ben kötü niyetli sölemedim herkes fikrini sölemekte özgür yılardır uğraş veriyorum bebek için cem bey bana birşey yapmadı ama hastanedeki sistemi hiç beğenmedim herkes farklı şey sölüyor bu arada yaşım 35 ne istediğmi ve ne gördüğümü iyi biliyorumBen kendi adıma bir para tuzağı görmedim allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben 4 gün gonal f kullandım. Ultrasonla bakıldı. 6.gün cetrotide başladım.Tamam canim saolasin belki pazartesi opu yapar bana o zaman canim sen cetrodite diye bi ilaca baslatmismiydi beni baslattida
Benim de aynı cumartesi başladım bugün de cetrotide ye başlayacağım yarın kontrol var bakalım ne olacak ama benim o kdar yumurtam yoktuTamam canim saolasin belki pazartesi opu yapar bana o zaman canim sen cetrodite diye bi ilaca baslatmismiydi beni baslattida
Canim senin kac tane vardi onemli olan sayisi degil kaliteli olmasi canim sana bir gun soledilermi opu icinBenim de aynı cumartesi başladım bugün de cetrotide ye başlayacağım yarın kontrol var bakalım ne olacak ama benim o kdar yumurtam yoktu
Canim ben hem gonalf hemde cetrodite kullaniyorumBen 4 gün gonal f kullandım. Ultrasonla bakıldı. 6.gün cetrotide başladım.
Tesekkurler bilgi icin.peki hic asilama yapmadan tup denemis olmak yeterli midir ki?3 yıl evli olmak lazım, 2 aşılama yaptırmış olmak lazım, 900 prim günü sizin yada eşinizin sigortası yatmış olması lazım, 23 yaşından küçük 39 yaşından büyük olmaması lazım kadının. Ben Ankarada gatada tedavi oluyorum.
Cetrotide yumurtalar çatlamasın diye. O yüzden biraz gelişince veriyor benim doktorum.Canim ben hem gonalf hemde cetrodite kullaniyorum
Özelde mi yaptırmıştınız? Azospermi durumu filan varsa aşılama yapılmadan rapor çıkıyor diye biliyorum.Tesekkurler bilgi icin.peki hic asilama yapmadan tup denemis olmak yeterli midir ki?
Ozelde yaptirdik bi kez.simdi baska bi ozel merkezde bi kez daha yaptircaz.ama ilkinde pozitife cok inanmistim,olmadi.o yuzden ikinciye baslamadan umidimi yitirdimÖzelde mi yaptırmıştınız? Azospermi durumu filan varsa aşılama yapılmadan rapor çıkıyor diye biliyorum.
Hayirli olsunn. Saglikla kucağına al insallahKızlar bugun 8. Günüm kan verdim 136 çıktı değer
Canim hic moralini bozma umitsizlige dusme bizdede esimde ayni sikintilar var 10 gun sonra transferim olck insallah rabbime guven olmazsada napalim yaradanin bir bildigi vardir hersey bir sinav degilmi o yuzden hic umidini kesme hep yuksek tut moralini olacak insallah,Ozelde yaptirdik bi kez.simdi baska bi ozel merkezde bi kez daha yaptircaz.ama ilkinde pozitife cok inanmistim,olmadi.o yuzden ikinciye baslamadan umidimi yitirdimbn pcos um,esimde morfoloji ve ileri hareket problemi var
Canım cook geçmiş olsun öncelikle ama moralini yüksek tutmanı öneririm ümitsizliğe kapılma vardır bunda da bi hayır bizde de aynı problem var hemen mi transferin gerçekleşti kaç kaliteli embriyon vardıOzelde yaptirdik bi kez.simdi baska bi ozel merkezde bi kez daha yaptircaz.ama ilkinde pozitife cok inanmistim,olmadi.o yuzden ikinciye baslamadan umidimi yitirdimbn pcos um,esimde morfoloji ve ileri hareket problemi var
bende gonalg 200 luk vuruldum. Bugun Cetrotide kullandim. Yarina kontrol var bakalim . Bana hemsire gonalftan sonra cetrotide yi kullan demisti. Sana aksam mi vurul dedi cetrotide yiAma benim 225 e rağmen çok yumurtam yok 7 8 tane ancak kimsi de baya küçük inş bugün de vurulup yarın tekrar kontrole gideceğim dilerim hersey yolunda gider hepimiz için hatta bu aksam cetrotide diyr bir iğne daha vurulacagim sanrim yumurtalar catlamasin diyeymis
Insallah hepimiz artik bebislerimize kavuşuruz.snn kac embriyo transfer olck cnm?Canim hic moralini bozma umitsizlige dusme bizdede esimde ayni sikintilar var 10 gun sonra transferim olck insallah rabbime guven olmazsada napalim yaradanin bir bildigi vardir hersey bir sinav degilmi o yuzden hic umidini kesme hep yuksek tut moralini olacak insallah,