-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.061
Canim 22 yumurta toplandi.18i dollendi.blast a 3 embriyo kaldi.2si a kaliteydi.onlar taze transfer oldu,digeri cope gitti.snn bebis oldu mu,hamile misin?Canım cook geçmiş olsun öncelikle ama moralini yüksek tutmanı öneririm ümitsizliğe kapılma vardır bunda da bi hayır bizde de aynı problem var hemen mi transferin gerçekleşti kaç kaliteli embriyon vardı
ard arda mi vuruyon canim ikisini de.Canim ben hem gonalf hemde cetrodite kullaniyorum
Yok beni transfer için 1 ay bekletti benim de 24 yum top 10 tanesi 5. Güne gitti ama ohss olurum diye rahmin dinlenmesini istedi taze koyarsam tutmama ihtimali yüksek negaitf almanı istemiyorum en iyisi dinlen dedi o yüzdem sordum canım hemen mi transfer oldun diyeCanim 22 yumurta toplandi.18i dollendi.blast a 3 embriyo kaldi.2si a kaliteydi.onlar taze transfer oldu,digeri cope gitti.snn bebis oldu mu,hamile misin?
1 tane canim 35 yas altina koymuyor doktorum bide bende arkuat rahim erken dogum riskim var o yuzdende cok sicak bakmadi iki istemistim ama nasip vardr herseyde bir hayirInsallah hepimiz artik bebislerimize kavuşuruz.snn kac embriyo transfer olck cnm?
Özelde yapılanı saymazlar diye biliyorum. Yanlış bilgilendirmek istemem.Ozelde yaptirdik bi kez.simdi baska bi ozel merkezde bi kez daha yaptircaz.ama ilkinde pozitife cok inanmistim,olmadi.o yuzden ikinciye baslamadan umidimi yitirdimbn pcos um,esimde morfoloji ve ileri hareket problemi var
Anladim canim cok saol bu bilgi cok isime yaradi benimCetrotide yumurtalar çatlamasın diye. O yüzden biraz gelişince veriyor benim doktorum.
Yok canim cetrodite daha baslamadim gonalf kullaniyorumda cetrodite yarin ilk kez kullancam dahaard arda mi vuruyon canim ikisini de.
Benimde 7. Günüm ve adet ağrılarına benzer ağrılarım var endişeliyim.offfMerhaba kızlar transferimin 8.günü karnım agriyo çok üzgünüm adet mi olcam yoksa ya
Ya var mı bizim gibi yaşayanlar moral verin lütfenBenimde 7. Günüm ve adet ağrılarına benzer ağrılarım var endişeliyim.offf
Benimde bugun aksam hafiften adet olucakmışım gibi ağrım oldu karnım ağrıdı biraz ama geçti benimde buhun 8. Günüm kan testi yaptım 136 çıktı değerim evde gebelik testi yaptım onda da çift çizgiyi gördüm sanırım oluyor bu tarz şeyler pazartesi kontrolum var bakalım ne çıkacak beklemedeyim bendeYa var mı bizim gibi yaşayanlar moral verin lütfen
Canım bi kan testi yaptırsan endişe ediyorsanBenimde 7. Günüm ve adet ağrılarına benzer ağrılarım var endişeliyim.offf
Yarın kontrole gideceğim tekrar Dr sayı söylemedi sanırım moralim düşmesin diye ama ben hemsireye sayarken tuttum aklomda 7 tane filandi hemşire sordum opuyu pazartesi ya da salı dediCanim senin kac tane vardi onemli olan sayisi degil kaliteli olmasi canim sana bir gun soledilermi opu icin
Sakin korkma.yumurta toplama islemi sorunlu degil.sadece bikac gun dinlenmeye calis.allah yardimcin olsunYarın yumurta toplama işlemine gireceğim dualarınızı beklerim bu yolda emek harcayan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun
Ya var mı bizim gibi yaşayanlar moral verin lütfen
Kan testi için randevum 26sı.ama yarın idrar testi denerim belki en azındanCanım bi kan testi yaptırsan endişe ediyorsan
Süpemiş hayırlı uğurlu olsun.sonuna kadar sağlıkla inşallahBenimde bugun aksam hafiften adet olucakmışım gibi ağrım oldu karnım ağrıdı biraz ama geçti benimde buhun 8. Günüm kan testi yaptım 136 çıktı değerim evde gebelik testi yaptım onda da çift çizgiyi gördüm sanırım oluyor bu tarz şeyler pazartesi kontrolum var bakalım ne çıkacak beklemedeyim bende