- 12 Eylül 2019
- 60
- 46
- 37
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Canım bak korkulacak bir durum yok sen içini ferah tut hepsi kaliteli 5.gun embriyosu olurlar inşallah..Hastaneyi aradım. Embriyoloji bölümü çalışıyor dediler. Hastanede kızlar işler yolunda gitmediğinde aranıp 5.güne gitmez 3.gün transfer edelim dediklerini anlatmıştı. Beni arayan soran olmadı, yinede birilerinin orada çalışıyor olması içimi rahatlattı. Ama en azından arayıp durumu bildirmek gerekirdi. Yapacak bişey yok yarın öğrenicem neymiş ne değilmiş.
Şimdi aradılar. 7 tane embriyonuz var dedi. İyi durumdalar yarın sabah uzman doktorumuz daha detaylı inceleyecek yine ararız dedi. Çok şükür.Canım bak korkulacak bir durum yok sen içini ferah tut hepsi kaliteli 5.gun embriyosu olurlar inşallah..
Çok güzel bak 7 tanesi de döllenmiş hiç ümitsizliğe gerek yok canım.. sen pozitif düşün hayırlı güzel neticeler alacaksın inşallah..Şimdi aradılar. 7 tane embriyonuz var dedi. İyi durumdalar yarın sabah uzman doktorumuz daha detaylı inceleyecek yine ararız dedi. Çok şükür.
Ah çok şükürŞimdi aradılar. 7 tane embriyonuz var dedi. İyi durumdalar yarın sabah uzman doktorumuz daha detaylı inceleyecek yine ararız dedi. Çok şükür.
Çok güzel bak 7 tanesi de döllenmiş hiç ümitsizliğe gerek yok canım.. sen pozitif düşün hayırlı güzel neticeler alacaksın inşallah..
Teşekkür ederim arkadaşlar.Ah çok şükürembriyo sayısı da çok iyi maşallah
Yarın bize de haber ver aradıklarında, umarım çok güzel gelişecekler embriyolarTeşekkür ederim arkadaşlar.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım. Yazıcam burayada.Yarın bize de haber ver aradıklarında, umarım çok güzel gelişecekler embriyolar
Cok sevindim canim bak hic stres yapmana gerek yokmusŞimdi aradılar. 7 tane embriyonuz var dedi. İyi durumdalar yarın sabah uzman doktorumuz daha detaylı inceleyecek yine ararız dedi. Çok şükür.
ben de yeni başladım nerede yaptırıyordunuz acaba?Hastaneden geliyorum. Doktorum ultrasonla baktı. Çok az bi sıvı varmış ama çok normalmiş. Ağrım sızım kalmadı zaten. Tekrar kan istedi hoca ne için bilmiyorum. Bakalım yinede dedi. Embriyoloji uzmanıylada görüştüm. 7 tanesinin içinden gelişimi çok iyi olanlarda var biraz geriden gelenlerde var, 5.gün transferi yapmayı düşünüyorum dedi. Yarın yine arayacaklar.
canım bugun 3. gündeler demi embriyolar o zaman çarşambamı transfer olacaksınHastaneden geliyorum. Doktorum ultrasonla baktı. Çok az bi sıvı varmış ama çok normalmiş. Ağrım sızım kalmadı zaten. Tekrar kan istedi hoca ne için bilmiyorum. Bakalım yinede dedi. Embriyoloji uzmanıylada görüştüm. 7 tanesinin içinden gelişimi çok iyi olanlarda var biraz geriden gelenlerde var, 5.gün transferi yapmayı düşünüyorum dedi. Yarın yine arayacaklar.
maşallah canım değerlerin ikiz gibi artıyor tek embriyo olmasa ikiz derdimKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
canım sen hangi ilacı kaç ml alıyorsun ben hangi ilaçları alıcaz merak ediyorumhadi hayırlısı :)
canım pardon sen yazmışsın sizde sorun neydi canım birde toplam kaç kutu yazdı bana 3 kutu yazdıbende dun basladim canim gonalf 200 luk gunluk dozum
Bana gonalf 2 kutu verdi 112.5 ml olarak kullandım 6 gün , 1 günde 75 ml kullandım..Kızlar ben gonalf 450 3 kutu yazdı bana doktor ama az geldi bana size kaç kutu ilaç vermişti
canım süper hbr inş sağlıkla tutunsunlarHastaneden geliyorum. Doktorum ultrasonla baktı. Çok az bi sıvı varmış ama çok normalmiş. Ağrım sızım kalmadı zaten. Tekrar kan istedi hoca ne için bilmiyorum. Bakalım yinede dedi. Embriyoloji uzmanıylada görüştüm. 7 tanesinin içinden gelişimi çok iyi olanlarda var biraz geriden gelenlerde var, 5.gün transferi yapmayı düşünüyorum dedi. Yarın yine arayacaklar.
Canım çok güzel haberler verdin bak.. inşallah sağlıkla transferini de pozitif sonucunu da öğreneceğiz senden hayırlısıyla... Benim de 5.gune 3 tane embriyom gelmişti 1 ay dinlenme sonrası en iyi kalitede olanı transfer etti Dr um... Sayıya çok takılma ama güzel şeyler olacak ümitsizlik yokHastaneden geliyorum. Doktorum ultrasonla baktı. Çok az bi sıvı varmış ama çok normalmiş. Ağrım sızım kalmadı zaten. Tekrar kan istedi hoca ne için bilmiyorum. Bakalım yinede dedi. Embriyoloji uzmanıylada görüştüm. 7 tanesinin içinden gelişimi çok iyi olanlarda var biraz geriden gelenlerde var, 5.gün transferi yapmayı düşünüyorum dedi. Yarın yine arayacaklar.
yumurta rezervleri azdi. Iki kutu verdi carsambaya kontrole gidecem . Gonalf 900 ml lik. Günlük 200 vuruyorumcanım pardon sen yazmışsın sizde sorun neydi canım birde toplam kaç kutu yazdı bana 3 kutu yazdı
yumurta sayim artmisti şükür bakalim carsambaya ne olacakyumurta rezervleri azdi. Iki kutu verdi carsambaya kontrole gidecem . Gonalf 900 ml lik. Günlük 200 vuruyorum
ayy canim masallah insallah sonuc guzel olurHastaneden geliyorum. Doktorum ultrasonla baktı. Çok az bi sıvı varmış ama çok normalmiş. Ağrım sızım kalmadı zaten. Tekrar kan istedi hoca ne için bilmiyorum. Bakalım yinede dedi. Embriyoloji uzmanıylada görüştüm. 7 tanesinin içinden gelişimi çok iyi olanlarda var biraz geriden gelenlerde var, 5.gün transferi yapmayı düşünüyorum dedi. Yarın yine arayacaklar.