- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Ankara gatada yaptırıyorum. Hayırlı olsun tedaviniz.ben de yeni başladım nerede yaptırıyordunuz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara gatada yaptırıyorum. Hayırlı olsun tedaviniz.ben de yeni başladım nerede yaptırıyordunuz acaba?
Evet canım. Bugün 3.gün. Yediside devam ediyorlar hala. Yarın tekrar arıycaklar çarşambada transfer.canım bugun 3. gündeler demi embriyolar o zaman çarşambamı transfer olacaksın
canım süper hbr inş sağlıkla tutunsunlar
Canım çok güzel haberler verdin bak.. inşallah sağlıkla transferini de pozitif sonucunu da öğreneceğiz senden hayırlısıyla... Benim de 5.gune 3 tane embriyom gelmişti 1 ay dinlenme sonrası en iyi kalitede olanı transfer etti Dr um... Sayıya çok takılma ama güzel şeyler olacak ümitsizlik yok
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hepimize güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah.ayy canim masallah insallah sonuc guzel olur
Canim ben 3 kutu kullandim gunluk 225 di dozum 3.kutudan biraz kalmsti bile dozun ne kdr bide amh kac o cok etkili?Kızlar ben gonalf 450 3 kutu yazdı bana doktor ama az geldi bana size kaç kutu ilaç vermişti
Canimm cok sevindim ya insallah guzel haberlerini alcazEvet canım. Bugün 3.gün. Yediside devam ediyorlar hala. Yarın tekrar arıycaklar çarşambada transfer.
Merhabalar gatada ne kadar fiyat çıkardılar tüp bebek içinAnkara gatada yaptırıyorum. Hayırlı olsun tedaviniz.
Canım giremedim mesajını yeni gördüm benim transferim henüz olmadı çözdürüp bekletme işi nasıl oluyor bilmiyorum. Senin nasıl geçti transferin oldu mu kaç embriyo konuldu? İnşallah sağlıkla tutunur sanaCanım merhaba benim de 3.gün embriyolarım var doktor çözdürüp 5.güne geleni koyucam dedi nasıl oluyor acaba geliyorlar mı 5.güne ben Pazartesi transfer olucam embriyoları kaç gün önce çözdürüyorlar bana da bilgi verir misin merak ediyorum
Ben de şuanda 225 gonalf yapıyorum sanki hiçbir etki yok gibi hissediyorum daha önce ilaç famera kullanirken kasiklarim daha çok ağrıyordu birsürü yumurtam büyümüştü ay gerçekten stresli bir süreçCanim ben 3 kutu kullandim gunluk 225 di dozum 3.kutudan biraz kalmsti bile dozun ne kdr bide amh kac o cok etkili?
Benimde 4 günü çok merak ediyorum tup bebeğin en zor kısmı benceKızlar ya 5. Gün embriyosu yarın transferin 6. Günü olucak kan testi yapsak çıkarmı ki acaba sabırsızlık ne kötü ya
Hic kontrole gittinmi canimBen de şuanda 225 gonalf yapıyorum sanki hiçbir etki yok gibi hissediyorum daha önce ilaç famera kullanirken kasiklarim daha çok ağrıyordu birsürü yumurtam büyümüştü ay gerçekten stresli bir süreç
Aynen ya bi gidip baktırayım diyorum bi bekliyeyim diyorum bi diyorum evde yapsam çıkar mı arastırmaya giriyorum kimi erken belli olmus kiminin belli olmamıs morali bozulmuş filan diyorum erken belli olmazsa moralim bozulur mu bekleyeyim en iyisi diyorum sabahtan beri kafamda deli sorularBenimde 4 günü çok merak ediyorum tup bebeğin en zor kısmı bence
cnim sen baya az kullanmissin ilacBana gonalf 2 kutu verdi 112.5 ml olarak kullandım 6 gün , 1 günde 75 ml kullandım..
Evet bizim erkek kaynaklı sorunumuz zaten bende bir sıkıntı yoktu o yuzden düşük dozlarda kullandımcnim sen baya az kullanmissin ilac
Yaa aynen öyle bende dayanamadım ve idrar testi yaptım ve çift çizgiyi göremedim.. ama bu beni hiç ümitsizliğe sevk etmedi.. size de tavsiyem bence gününüzü bekleyip kan testi yaptırmanız.. sabır acıdır meyvesi tatlıAynen ya bi gidip baktırayım diyorum bi bekliyeyim diyorum bi diyorum evde yapsam çıkar mı arastırmaya giriyorum kimi erken belli olmus kiminin belli olmamıs morali bozulmuş filan diyorum erken belli olmazsa moralim bozulur mu bekleyeyim en iyisi diyorum sabahtan beri kafamda deli sorular
Kaçıncı gün test yaptnz var mı belrtilernz ben mide bulantısı çekyrm ilaçlardan mı acabaYaa aynen öyle bende dayanamadım ve idrar testi yaptım ve çift çizgiyi göremedim.. ama bu beni hiç ümitsizliğe sevk etmedi.. size de tavsiyem bence gününüzü bekleyip kan testi yaptırmanız.. sabır acıdır meyvesi tatlı
bendende sikinti yok canim sebebsiz infertilite ama bana gunluk 175 verdiEvet bizim erkek kaynaklı sorunumuz zaten bende bir sıkıntı yoktu o yuzden düşük dozlarda kullandım
Bence 2 gün daha bekle erken olunca çıkmıyor boşuna üzülme sonraAynen ya bi gidip baktırayım diyorum bi bekliyeyim diyorum bi diyorum evde yapsam çıkar mı arastırmaya giriyorum kimi erken belli olmus kiminin belli olmamıs morali bozulmuş filan diyorum erken belli olmazsa moralim bozulur mu bekleyeyim en iyisi diyorum sabahtan beri kafamda deli sorular
Bakalım bekleyebilirsem cumayı beklicemBence 2 gün daha bekle erken olunca çıkmıyor boşuna üzülme sonra