- 12 Eylül 2019
- 60
- 46
- 37
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
İşte her Dr un her hastaya göre değişiyor tedavi uygulaması.. ben ilk de haftada bir vurulurken şimdi her gün olunca merak ettim baskalarida var mı ben gibi diye ama herkesin ki farklı sanırım... İnşallah bende 7.gun de pozitif sonucu görürüm.. oğlum da da ilk 7.gunde yaptırmıştım testiBen progestanı fitil olarak kullanıyorum. Ondan dolayı prolutex vermediler. Ama her gun gobekten oksapar diye bir iğne oluyorum
Ah canım insallah.İşte her Dr un her hastaya göre değişiyor tedavi uygulaması.. ben ilk de haftada bir vurulurken şimdi her gün olunca merak ettim baskalarida var mı ben gibi diye ama herkesin ki farklı sanırım... İnşallah bende 7.gun de pozitif sonucu görürüm.. oğlum da da ilk 7.gunde yaptırmıştım testi
Aynen öyle çok zor beklemek ilkinde yaz tatiliydi eşim evdeydi basının etini yediydim resmenAh canım insallah.
Ben 6.günde hassas testlerle silik çizgiyi gördüm. 7.günde de ilk kan testimi verdim.
Ve erken test yapmaya çok karşı bir duruşum vardı bu işlere başlarken, ama 6.güne zor geldimuzaktan konuşmaya benzemiyormuş. O sabırsızlığa engel olamadım
Canim cokkkk sevindim yaaa rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahh5.gün embriyosu, 1 adet transfer edildi.
7.gün test sonucum 72.1
9.gün test sonucum 221.9 çıktııııı
Bugun 9.günüm.
Darısı sizlerinde başına. Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin, emeklerimizi boş çıkarmasın insallah
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere inşallah5.gün embriyosu, 1 adet transfer edildi.
7.gün test sonucum 72.1
9.gün test sonucum 221.9 çıktııııı
Bugun 9.günüm.
Darısı sizlerinde başına. Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin, emeklerimizi boş çıkarmasın insallah
Hayırlısı olsun canım. Bu arada çok sevindim tebrik ederim. Darısı başımıza.Canım kesinlikle kendi haline bırakmamıslardır, takibini yapıyorlardır. Haftasonu diye öyle bırakmazlar o sekilde.
Tabi bugun bilgi verseler daha iyi olurmuş, ama kötü düşünme sen. Sekreterlik bölümü calısmıyordur belki bugun.
Sağol arkadaşım inşallah.Çok haklısın ama tecrübelerin ile düşün negatif hislere kapılma inşallah güzel haberlerini verirsin bizlere de
Çok sevindim canım. Herşey güzel ilerler inşallah.Kizlarr bugun embriyologum aradi 6 yumurtamdan 5 tanesi 3.gune gelmis ve cok guzel gelisimleri dedi cok mutlu oldum
İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim evladını bağışlasın.Bir tüp bebek annesi olarak dilerim ki Allah hepinize sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin. Evlatlarınızla öyle mutlu olun ki, bu süreçte yaşadığınız bütün zorlukları unutun. AMİN
Amin.......İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim evladını bağışlasın.
Aminn.. Rabb'im sağlıklı hayırlı ve gönlünce bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin canım sana da..Bir tüp bebek annesi olarak dilerim ki Allah hepinize sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin. Evlatlarınızla öyle mutlu olun ki, bu süreçte yaşadığınız bütün zorlukları unutun. AMİN
Amin insallah canim sendende guzel haberler alicaz hic stres yapmaÇok sevindim canım. Herşey güzel ilerler inşallah.
Cuma yumurta toplandı bugün pazar. Ben hiç bişey bilmiyorum hala. Aradım gene açan yok.Amin insallah canim sendende guzel haberler alicaz hic stres yapma
Aminnnn canım cümlemizeAminn.. Rabb'im sağlıklı hayırlı ve gönlünce bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin canım sana da..
Canım kendini böyle strese sokma cidden kendine yapıyorsun böyle senin sağlığın herşeyden önemli şu an.. Biraz tevekkül etmeyi dene inşallah herşey yolundadır...Cuma yumurta toplandı bugün pazar. Ben hiç bişey bilmiyorum hala. Aradım gene açan yok.
Her şey yolundadır bence canım sıkma canını bu dönemde stres yapmamamız lazımCuma yumurta toplandı bugün pazar. Ben hiç bişey bilmiyorum hala. Aradım gene açan yok.
Canım kendini böyle strese sokma cidden kendine yapıyorsun böyle senin sağlığın herşeyden önemli şu an.. Biraz tevekkül etmeyi dene inşallah herşey yolundadır...
Hastaneyi aradım. Embriyoloji bölümü çalışıyor dediler. Hastanede kızlar işler yolunda gitmediğinde aranıp 5.güne gitmez 3.gün transfer edelim dediklerini anlatmıştı. Beni arayan soran olmadı, yinede birilerinin orada çalışıyor olması içimi rahatlattı. Ama en azından arayıp durumu bildirmek gerekirdi. Yapacak bişey yok yarın öğrenicem neymiş ne değilmiş.Her şey yolundadır bence canım sıkma canını bu dönemde stres yapmamamız lazım