- 12 Eylül 2019
- 60
- 46
- 37
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Benim de bugün 5.gun ara ara kasiklarimda hafif bir batma oluyor sanki hassasiyeti artmış gibi hissediyorum... İnşallah güzel haberler alırızBenimde bugun tranferin 3. Günü 3 gündür bi ağrı sızlama olmadı az önce otururken bisey batar gibi oldu sızladı uzandım hemen ara ara sızlıyor şuanda normal mi acaba
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım sana? Test günü bugün mü yoksaBenim transferin 8.günü bugun. Kasıklarda ara ara batma hissi, sızlama hissi oluyor. Ama başka belirtim yok
Dr u aradın mı canım normal miymiş böyle olması?Karnım o kadar şişti ki.. Gece sadece sırt üstü uyuyabildim ve sürekli uyandım. Sabah oldu hala şişkinlik geçmedi.
Canım inşallah geçer transferi etkileyecek bi durum yokturKarnım o kadar şişti ki.. Gece sadece sırt üstü uyuyabildim ve sürekli uyandım. Sabah oldu hala şişkinlik geçmedi.
Canim o sislik normalmis ben sordum doktora aslinda sen rahim dinlendirmesi yapsan cunku cok hormon ignesi aldik vucuda .. benim doktor rahim dinlendirmesi cok onemli demistiKarnım o kadar şişti ki.. Gece sadece sırt üstü uyuyabildim ve sürekli uyandım. Sabah oldu hala şişkinlik geçmedi.
Canim buyuk gunKızlar bugün 10 30 transferim var. Dualariniza da ihtiyacim var ☺
Canım benim doktorum da kesin yaparım demedi rahim dinlendirmesini duruma göre bakıcaz dedi yapması daha iyi mi bizim içinCanim o sislik normalmis ben sordum doktora aslinda sen rahim dinlendirmesi yapsan cunku cok hormon ignesi aldik vucuda .. benim doktor rahim dinlendirmesi cok onemli demisti
İnşallah çok güzel geçer hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün 10 30 transferim var. Dualariniza da ihtiyacim var ☺
Hastanede tedavi oluyorum canım ben. Haftasonu arama imkanım yok.Dr u aradın mı canım normal miymiş böyle olması?
Okudum internette. Olabiliyormuş. Pazartesi belli olacak. Hayırlısı olsun.Canım inşallah geçer transferi etkileyecek bi durum yoktur
Benim doktorum düne kadar dinlendirme yapmayı planlamış zaten. Dün 9 yumurta toplanınca yapıcam transferi dedi. Ultrasonla bakıldı sıvı birikmesi yoktu. Pazartesi tekrar bakıp uygun görürse yapacak.Canim o sislik normalmis ben sordum doktora aslinda sen rahim dinlendirmesi yapsan cunku cok hormon ignesi aldik vucuda .. benim doktor rahim dinlendirmesi cok onemli demisti
Allah yardımcın olsun canım :)Kızlar bugün 10 30 transferim var. Dualariniza da ihtiyacim var ☺
Evet canım o hep oluyor normal beklenen bir durum yani korkma sakın benim 2.denemem daha öncede kullandım jeli aylarca hatt aynı şekilde geldi ve sağlıklı bir bebeğim oldu... Zaten ilacın prospektüsünü okursan orda da yazıyor...Kızlar transferinin 5. Günündeki dün akşam peceteye jeli tortulari geliyorya normalde beyaz olan tortulari içinde pembemsi tortulari vardı sizede böyle bişey oldumu
Anladım canım normaldir inşallah sen gönlünü ferah tut olacağına inan Rabbim sağlık ile oldursun inşallahHastanede tedavi oluyorum canım ben. Haftasonu arama imkanım yok.
Normalde bayaz geliyordu önceki kullanmalarimda bu pembelik bir belirti olabilir mi yerleşme pembelik olabilir miEvet canım o hep oluyor normal beklenen bir durum yani korkma sakın benim 2.denemem daha öncede kullandım jeli aylarca hatt aynı şekilde geldi ve sağlıklı bir bebeğim oldu... Zaten ilacın prospektüsünü okursan orda da yazıyor...