-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Banada 3 günde bir kalçalar progestan ve hergün okssapar gobekten verdilerTransferi olan arkadaşlar bişey soracam sizde de Prolutex enjeksiyon kullanımı verdi mi Dr unuz? Benim transferden 3 gün önce başladık hala da her gün devam ediyor.. yani hergun enjeksiyon oluyorumvar mı benim gibi olan merak ediyorum da
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar bugün 10 30 transferim var. Dualariniza da ihtiyacim var ☺
Evet canim rahimden atiliyomus o hormonlar adetlede vucut kendini topluyormusCanım benim doktorum da kesin yaparım demedi rahim dinlendirmesini duruma göre bakıcaz dedi yapması daha iyi mi bizim için
Tartıldım hiç kilo almamışım. Kanamam yok, lekelenmem dün akşam geçti. Opu sonrası rahimde su toplanması yoktu. Bu sabah progestan fitile başladım. Rabbim hayırlısını versin,hayırlısıyla versin.Anladım canım normaldir inşallah sen gönlünü ferah tut olacağına inan Rabbim sağlık ile oldursun inşallah
Bana gobekden değilde kalçadan hergun Prolutex ve sabah akşam crinone jel verdi... İlkinde kalçadan olanı haftada bir vermişti de... İnşallah hayırlı güzel neticeler alırızBanada 3 günde bir kalçalar progestan ve hergün okssapar gobekten verdiler
baska bir formda okumustum normalmis o durumKızlar transferinin 5. Günündeki dün akşam peceteye jeli tortulari geliyorya normalde beyaz olan tortulari içinde pembemsi tortulari vardı sizede böyle bişey oldumu
bende dunden beri kullaniyorim igne . Transfer oncesi simdilik benim ki sontasini bilemiyorumTransferi olan arkadaşlar bişey soracam sizde de Prolutex enjeksiyon kullanımı verdi mi Dr unuz? Benim transferden 3 gün önce başladık hala da her gün devam ediyor.. yani hergun enjeksiyon oluyorumvar mı benim gibi olan merak ediyorum da
Transfer ne zaman planlanıyor sizin belli mi günübende dunden beri kullaniyorim igne . Transfer oncesi simdilik benim ki sontasini bilemiyorum
carsamba gunu kontrole gidecem canim herhalde o zaman belli olurTransfer ne zaman planlanıyor sizin belli mi günü
Yani benim ilk bebek yerleşmişti ama bunu henüz bilemiyorum.. ama yerleşme anlamına gelmiyor sanırım canım ya.. sen okudun mu prospektüsünü bı bak istersen... Ama inşallah dediğin gibi tutunma belirtisi olsun.. benimde öyle akıntım geliyor şu anNormalde bayaz geliyordu önceki kullanmalarimda bu pembelik bir belirti olabilir mi yerleşme pembelik olabilir mi
Anladım canım benim en baştan beri planlıyor dr um duruma göre değişiklik olabiliyor tabi de tahmini olarak şemayı veriyorlar bana ondan sordum.. her Dr un çalışma şekli farklıdır tabi...carsamba gunu kontrole gidecem canim herhalde o zaman belli olur
Canım bak bu şekilde yazıyorNormalde bayaz geliyordu önceki kullanmalarimda bu pembelik bir belirti olabilir mi yerleşme pembelik olabilir mi
Hayırlısı olsun stres yapma hiçKızlar bugün 10 30 transferim var. Dualariniza da ihtiyacim var ☺
Kahverengi yada bulanık beyaz değil pembemsi turuncumsu geliyor diğer negatif sonucunda hep bulanık beyaz gelmişti hiç böyle olmamistiYani benim ilk bebek yerleşmişti ama bunu henüz bilemiyorum.. ama yerleşme anlamına gelmiyor sanırım canım ya.. sen okudun mu prospektüsünü bı bak istersen... Ama inşallah dediğin gibi tutunma belirtisi olsun.. benimde öyle akıntım geliyor şu an
Hayırlı olsun canım.Kızlar bende şimdi doktordan çıktım Salı günü opu var umarım her şey güzel gelişir.. dua edin bana da
Aynen canım benimki de öyle pembemsi turuncumsu bir renk kahverengi değil yani... Oğlumda da öyle olmuştu inşallah tutunma belirtisidir..Kahverengi yada bulanık beyaz değil pembemsi turuncumsu geliyor diğer negatif sonucunda hep bulanık beyaz gelmişti hiç böyle olmamisti
İnşallah yaaaAynen canım benimki de öyle pembemsi turuncumsu bir renk kahverengi değil yani... Oğlumda da öyle olmuştu inşallah tutunma belirtisidir..
Hangi hastaneHastaneyi aradım. Yumurtaların kaçı döllendi öğrenmek için. Verilen numarayı açan yok. Bana haftaiçi haftasonu belirtilmeden verildi telefon numarası. İlk kez hastanenin bi işleyişine sinir oldum. Kaç yumurta döllendi bilmiyorum. Tek bildiğim 9 olgun yumurta toplandığı, hepsine mikroenjeksiyon yapıldığı. Pazartesine kadarda bişey öğrenemiycem..