• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylülde Kaş

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Arkadaşlar geçen yaz doğum yaptım lohusalık , karantina korona derken çok bunaldığım için bir tatil ihtiyacı var malum bu sene de normal bir yaz değil ama izole bir yerde ev kiralayıp evin önünden denize girmek istiyorum eylül ayında ilk haftalarda kaş deniz suyu sıcaklığı nasıl olur bir yardımcı olurmusunuz

Kasta yaşıyorum,bence hiç gelmeyin ,öğretmen olarak mecbur burada yaşıyorum.su sıcak ve temiz,güzel bir tatil bölgesi ama her yer çok kalabalık ,dün okulda konustuk ,80 vaka ve 500 e yakın takip olduğunu ogrendik,siz siz olun hiç riske girmeyin.Eger sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim
Sakin yer diyorsunuz ama malesef bizde bakıyoruz sadece denize girip çıkmak için ama yok

Eylül'ün nesi var kız:) Karadeniz'e gitmeyeceksen Eylül'de her yerde denize girebilirsin

Kasta yaşıyorum,bence hiç gelmeyin ,öğretmen olarak mecbur burada yaşıyorum.su sıcak ve temiz,güzel bir tatil bölgesi ama her yer çok kalabalık ,dün okulda konustuk ,80 vaka ve 500 e yakın takip olduğunu ogrendik,siz siz olun hiç riske girmeyin.Eger sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim
Sakin yer diyorsunuz ama malesef bizde bakıyoruz sadece denize girip çıkmak için ama yok
evet kalabalık konusu kafamı karıştırmıştı geçen hafta bir arkadaşım gitti sıkıntı olmaz diyor ama kaş hep kalabalık bir yerdir eylül ayını o yüzden seçmiştim sanki daha sakin olur diye ama yine de bilemedim

Kaş gibi kalabalik yerlerde izole tatil olabilecegini pek sanmiyorum. Daha sakin ilceleri tercih edin bence.

evet kalabalık konusu kafamı karıştırmıştı geçen hafta bir arkadaşım gitti sıkıntı olmaz diyor ama kaş hep kalabalık bir yerdir eylül ayını o yüzden seçmiştim sanki daha sakin olur diye ama yine de bilemedim
İnanın Eylül ayı da aynı oluyor.Soyle düşünün aslında herkes aynı şeyi düşünuyor.Mesela ben akşamüstü 6.30 -7 gibi gidiyorum denize ,herkes aynı şeyi düşündüğü için yine kalabalık.Datca baglarozunde dokuzbukunde girdim bu sene ,oralar çok tenhaydi ,tesis felan yok ama ,hatta domuzbukune gittigimizde sadece biz vardık ..Bu arada sen gitmişsin tatile demeyin ,kv lerin datcanin köyünde evleri var ,onların yanına gittik,Datça merkez palamut bükü gibi kalabalık yerlere hiç gitmedim,görmedim bile.

Bence zaten Antalya’ya eylulde gitmek lazım. Temmuz agustos aşırı sıcak oluyor

İnanın Eylül ayı da aynı oluyor.Soyle düşünün aslında herkes aynı şeyi düşünuyor.Mesela ben akşamüstü 6.30 -7 gibi gidiyorum denize ,herkes aynı şeyi düşündüğü için yine kalabalık.Datca baglarozunde dokuzbukunde girdim bu sene ,oralar çok tenhaydi ,tesis felan yok ama ,hatta domuzbukune gittigimizde sadece biz vardık ..Bu arada sen gitmişsin tatile demeyin ,kv lerin datcanin köyünde evleri var ,onların yanına gittik,Datça merkez palamut bükü gibi kalabalık yerlere hiç gitmedim,görmedim bile.
yok estağfurullah sen gitmişsin tatile niye diyim hepimizin yenilenmeye ihtiyacı oluyor mümkün olan en güzel şartlarda yapmak herkesin hakkı

Arkadaşlar geçen yaz doğum yaptım lohusalık , karantina korona derken çok bunaldığım için bir tatil ihtiyacı var malum bu sene de normal bir yaz değil ama izole bir yerde ev kiralayıp evin önünden denize girmek istiyorum eylül ayında ilk haftalarda kaş deniz suyu sıcaklığı nasıl olur bir yardımcı olurmusunuz
biz balayında Ekim-15 den sonra gitmiştik. Kalkanda villa kiralamıştık. Ama baya yeri de gezdik. Evde oturmadık açıkçası. havuzdansa deniz daha iyiydi..O tarihte bile tek kelimeyle harikaydı. Su asla soğuk değil. ve turistlerin çoğu da gitmişti çok rahat keyif ala ala gezmiştik. Kaşa giderseniz mutlaka Kekova turu yapın. Özel tekneler veya çok az kişiyle turlar oluyor. Asla pişman olmazsınız. Yakın yerlerin plajına kaputaşa vs. gidin o zamanlarda baya sakin olur.

Ben de denize girmek istiyorum, Antalya’da tatil bölgesindeyim ama Bu yıl 1 kez girdim. Önünden ne zaman geçsem aşırı aşırı kalabalık, riske atamam kendimi. 🤷🏼‍♀Ayrıca deniz kenarı bölgeler ne yazık ki çok tehlikeli. Benim bulunduğum yerde vaka sayısı dönemin en yükseği, sokağa çıkma yasağı varken vaka sayısı şimdinin çok çok daha altındaydı. Kendinizi riske atmayın lütfen.

Back
X