Eylülde Kaş

Risk risktir havuzlu villa temiz olur diye gidip korona olanlar var maalesef
haklısınız o konuda da maalesef hayatımız hep risk tıklım tıklım otobüslerle dipdibe işe gidiyoruz öyle düşünücek olursak kafayı yicez bu gidişle psikoloji kalmadı hiçbirimzde azcık kafa dağıtmak istiyordum

işte onu tam bilmiyodum komşum kaşta ev kiralamıştı sonsuzluk havuzu vardı deniz görünüyordu resimlerde çok hoşuma gitmişti
Manzara olarak sonsuzluk havuzunda o görüntü yakalanır. Ama kaş kıyı şeridi olarak kısıtlı bir yer. Kaşin merkezinde zaten sahil yok.

Bence eylül cok ideal güney için. Daha az insan olur. Ben 2 sene oncesi 12 eylul de fethiyeye gitmistim o zaman dahi fena sıcaktı

İşte ama nasılsa işe gidiyorum nasılsa dışardayım diye gezenler yüzünden bu haldeyiz. Kim taşıyıcı kim neci bilemiyoruzki. Deniz tatili mecburi değilse doğa tatili yapın derim ben abant güzeldir bu mevsimde

İmkanınız varsa 5 yıldızlı bir otelde kısa süreli tatil yapabilirsiniz. Biz o şekilde tercih ettik önlemler alınmıştı. Yemeğe inen odaların sayısı belli idi her yemekte ateş ölçülüyordu açık büfe olmasına rağmen kendimiz alamıyorduk görevliler veriyordu istediğimiz yiyeceklerden ayrıca en azından havuzu büyük ve temizdi hatta biz oradayken teftişe bile geldiler sahildeki şemsiyenin çıkan telini bile sorguladılar.

Sıcak olur genelde antalyaya eylülde gidiyorum side de oluyorum genelde.Bu sene geç başladı geç biter yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…