- 16 Ağustos 2017
- 466
- 283
- 53
- 32
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.941
Allah razı olsun canım benim devamlı lavaboya gidip geliyorum yaaaaHayırlı olsn cnm Allahim tamaMina erdirsin inşallah bizlerede dua etmeyi unutma.bence 3.4 haftalik olabilr
Canim sn adete kac gun kala kan vey idrar testi yaptnBu gruba geçen ay katıldım ve o kadar şey yaşadık paylaştık dualarım herkesle inşallah şu mübarek günlerde Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Nasıl iyileştikten sonra canım ben yumurta takibi yaptırdım salı günü 14.44 mm di cuma tekrar baktık 20.04 mm olmuş. Gün aşırı yapıcaz ama ne kadar süre bilemedim inşallah çatlar buarada hayırlı olsun bebişin Rabbim bizlerede nasip etsinTatlım adet düzeninin sasmasi normal benimde son 2 3 aydır sasti sonra baktım bu ay hamileyim rahat ol kızlar kafaya takmayin uğraş bulun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah rahat olun yeter bide iyileştikten iki gün sonra ilişki yaşayın hemen yaşayınca gebelik şansı düşüyor ben öyle yaptım bu sefer
Cnm şikayet etmek yok ☺ne gusel bebis geldi o napiosa yapsın rahat bırak annesiAllah razı olsun canım benim devamlı lavaboya gidip geliyorum yaaaa
Amin ecmain inşallah canım herkese nasip etsin adet bitti ertesi gün değil ondan sonraki günlerde başla ilişki için 2 günde bir 10. Gün 12. 14. Günlerde ilişkiye gir ama 14 nden önceki günde gir ilişkiye kafayı takma ödev gibi dusunmeNasıl iyileştikten sonra canım ben yumurta takibi yaptırdım salı günü 14.44 mm di cuma tekrar baktık 20.04 mm olmuş. Gün aşırı yapıcaz ama ne kadar süre bilemedim inşallah çatlar buarada hayırlı olsun bebişin Rabbim bizlerede nasip etsin
Benimde bat a 5 gün var heyecanlanmaya başladım test yapasın var benimdeKizlar bata 5 gunum var ben bugun idrar testi yaptim ama sonuc negatif.insallah guzel veririz burada.ama simdilik bende negatif
Ben yumurtlamadan bigün önce girdim birde akşam yumurta çatladı sabahında ilişkşye girdik inşallah tutmuştur. Dr çarşamba tekrar gel dedi acaba gittiğimde rahim kalınlığından yada döllenip döllenmediğinden vajinal muayeneden belli olur mu kiAmin ecmain inşallah canım herkese nasip etsin adet bitti ertesi gün değil ondan sonraki günlerde başla ilişki için 2 günde bir 10. Gün 12. 14. Günlerde ilişkiye gir ama 14 nden önceki günde gir ilişkiye kafayı takma ödev gibi dusunme
Adet günün bugünmüydü canım? Yerleşme kanamasıdır korkma içini ferah tut. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar yaaaa sırtım ve belim ağrıyor karnimda da sancı var açık kırmızı peçeteye kan geldi sizce nedir
Yok adet günüm 24 YDÜ veya 28 YDÜAdet günün bugünmüydü canım? Yerleşme kanamasıdır korkma içini ferah tut. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Cnm 4 gun varken pozitifi gormeye basladim sukurler olsun ki.sende oyle yap bence.insallah sende de pozitif cikar.Benimde bat a 5 gün var heyecanlanmaya başladım test yapasın var benimde
Gozun aydın canım,gördün mü pozitifi :)Cnm 4 gun varken pozitifi gormeye basladim sukurler olsun ki.sende oyle yap bence.insallah sende de pozitif cikar.
Cok sukurler olsun gordum cnm ama kan vermeye pazartesi gidicem.Gozun aydın canım,gördün mü pozitifi :)
Bebiş var cok mutlu oldumCok sukurler olsun gordum cnm ama kan vermeye pazartesi gidicem.Eki Görüntüle 2050720
Cnm benim cok tesekkur ederim insallah degerlerimiz katlanarak devam eder saglikli gebeliklerimiz olur.bebis bekleyenlere de cok bekletmeden versin Rabbim insallah.amin.Bebiş var cok mutlu oldum
çizgi çok belli canım, inşallah kanda da değerlerin güzel çıkarCok sukurler olsun gordum cnm ama kan vermeye pazartesi gidicem.Eki Görüntüle 2050720
İnsallah cnm benim cok tesekkur ederim.heyecanla pazartesiyi bekliyorum.çizgi çok belli canım, inşallah kanda da değerlerin güzel çıkar
4 gün önce idrar testi mi yaptın cnn? Yarın ilk tuvalette yapsam mi testCnm 4 gun varken pozitifi gormeye basladim sukurler olsun ki.sende oyle yap bence.insallah sende de pozitif cikar.
Cnm 5 gun onceden basladim ama 5 gun once hic cikmadi.4 gun oncesinde cok cok cok silik foto cektim orda gorunmuyodu ve 1 saat sonra cizgi olusmustu.3 gun oncesinde cizgi artik belirdi fotoda gorduler.2 gun oncesi tam belliydi artik.pazartesi kan vercem4 gün önce idrar testi mi yaptın cnn? Yarın ilk tuvalette yapsam mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?