Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gruba geçen ay katıldım ve o kadar şey yaşadık paylaştık dualarım herkesle inşallah şu mübarek günlerde Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Nasıl iyileştikten sonra canım ben yumurta takibi yaptırdım salı günü 14.44 mm di cuma tekrar baktık 20.04 mm olmuş. Gün aşırı yapıcaz ama ne kadar süre bilemedim inşallah çatlar buarada hayırlı olsun bebişin Rabbim bizlerede nasip etsin

Amin ecmain inşallah canım herkese nasip etsin adet bitti ertesi gün değil ondan sonraki günlerde başla ilişki için 2 günde bir 10. Gün 12. 14. Günlerde ilişkiye gir ama 14 nden önceki günde gir ilişkiye kafayı takma ödev gibi dusunme

Ben yumurtlamadan bigün önce girdim birde akşam yumurta çatladı sabahında ilişkşye girdik inşallah tutmuştur. Dr çarşamba tekrar gel dedi acaba gittiğimde rahim kalınlığından yada döllenip döllenmediğinden vajinal muayeneden belli olur mu ki

Kızlar yaaaa sırtım ve belim ağrıyor karnimda da sancı var açık kırmızı peçeteye kan geldi sizce nedir

4 gün önce idrar testi mi yaptın cnn? Yarın ilk tuvalette yapsam mi test
Cnm 5 gun onceden basladim ama 5 gun once hic cikmadi.4 gun oncesinde cok cok cok silik foto cektim orda gorunmuyodu ve 1 saat sonra cizgi olusmustu.3 gun oncesinde cizgi artik belirdi fotoda gorduler.2 gun oncesi tam belliydi artik.pazartesi kan vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…