Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugünü değerlendircekmisin peki :110: ben karar veremedim de dün birlikte olduk o etki etmez mi eğerki bugün çatlamışsa
Canım hergün deneyende var gün aşırı deneyende valla bende bilemedim onu. Spermler daha iyi olsun diye gün aşırıyı daha çok öneriyorlar. Dünkü yeter bugünü boş geçsende olur yarın sabah yapabilirsin yapın olmazsa akşamda olur :)

Ben sordum çatladığını akıntıdan mı anlayacağım die hafif ağrı sızlanma olur dedi. Bugün yumurtam. 20.04 çıktı da doktor yarın çatlayabilir dedi o yzden sordum nasıl anlarım die
Ben yanlış anlamışım önceki yazdığını canım.. Şimdi anladım :)

Canım bugünü değerlendircekmisin peki :110: ben karar veremedim de dün birlikte olduk o etki etmez mi eğerki bugün çatlamışsa

Spermler yaklaşık 2 gün canlı kalıyormuş canım zaten.. Bir de spermlerin kaliteli olabilmesi açısından bi gün durup bir gün birlikte olun diyorlar.

Yasım 27 zaten gıdecektım hormon testi için ama adet olmadım son 6aydır en fazla 25gunde olmuşum adet ve bugün 29.gün. Negatif çıktı ama hamile olma ıhtımalım var mıdır yine de
Canım test her zaman doğru sonuç veremeyebiliyor. Hamilelik belirtisi varsa ya da için rahat edecekse kan verip hastanede ölçüm yaptır bence

Canım hergün deneyende var gün aşırı deneyende valla bende bilemedim onu. Spermler daha iyi olsun diye gün aşırıyı daha çok öneriyorlar. Dünkü yeter bugünü boş geçsende olur yarın sabah yapabilirsin yapın olmazsa akşamda olur :)
Hadi bakalım o zaman yarına saklayalım kendimizi :KK48: bugün çatlamışsada yarına etki eder ozaman :KK51: güzel haberlerimizi verelim artık:KK15:

Hiç bilmiyorum canım yaa.. Moralimi bozdu. :110: normalde de hiç şaşmaz dediğim gibi.. Galiba bu ay kendimi çok dinledim, sıktım falan.. Dengesini bozdum. Ya da folik asitten oldu. Bilemedim
Canım beçen ay bende 4 gün erken oldum biç şaşmazdı hatta 1-2 gün sarkardı ama 4 gün erken oldu bakalım bu ay nasıl olucak

IMG_20170929_144558 oldu mu
Cnm ya kiyamam resim koymaya calisiyosun.dur ben sana yardimci olucam.cnm oncelikle fotoyu cek.sonra galeriden fotoya gel ve duzenle diyosun.orda resmi kirp var kirpiyosun ve kaydete basiyosun.sonra topik sayfamizi aciyosun ve suan msj yazdigimiz yerin alt kisminda dosya yukle diyo.oraya tiklayip galeriden kirptigin fotoyu seciyosun ve okey diyorsun.insallah yeterince aciklayici olmustur.kendi kirpanazsan esine soyle cnm o bilir heralde erkekler teknolojiden daha iyi anlar bize gore..hadi bakalim foto bekliyoruz.merak ediyorum.buara yarinda test yapicakmisin.

İnsallah canim ama ben galiba adet oldum  hem de 4 gün erken ve normalde pek şaşmazdi.. Moraller yerde yani.. Artık senin güzel haberini alırız inşallah..
Tatlım adet düzeninin sasmasi normal benimde son 2 3 aydır sasti sonra baktım bu ay hamileyim rahat ol kızlar kafaya takmayin uğraş bulun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah rahat olun yeter bide iyileştikten iki gün sonra ilişki yaşayın hemen yaşayınca gebelik şansı düşüyor ben öyle yaptım bu sefer

Back