Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben test yaptıım sabah canim ama tek çizgi malesef

Cnm bekle 1 saat sonra bak duz bi zemine birak testini.ben oyle yaptim.diyirum ya hatta ben hayal mi ediyorum acaba cizgiyi dedim kizlara.o derece yok derece bi cizgi cikti.ertesi gun daha netti.

Cnm bekle 1 saat sonra bak duz bi zemine birak testini.ben oyle yaptim.diyirum ya hatta ben hayal mi ediyorum acaba cizgiyi dedim kizlara.o derece yok derece bi cizgi cikti.ertesi gun daha netti.
Canim baktım ama bir değişiklik yok batı beklerim artık senin sonucun hayırlı olsun canim şimdiden

Değerim 149 olmus 1 gün önce 49 du doktor faha kese yok dedi bende mantıken yoktur tabi dedim ay doktorada ayrı sinir oldum keseyi görmeden ben hamilesin demem diyor cuma görürüz gel diyor

Merhaba kizlar bata 2 gün kaldi dünden beri ara ara adet olucakmişim gibi sanci giriyo karnima ama adrtteki gibi deil hafiff sonra geçiyoo.Yarin kan vermeyi düsunuyodm Acaba bu adet belirtisi mi kan veriyim mi yarin????://

Merhaba kizlar bata 2 gün kaldi dünden beri ara ara adet olucakmişim gibi sanci giriyo karnima ama adrtteki gibi deil hafiff sonra geçiyoo.Yarin kan vermeyi düsunuyodm Acaba bu adet belirtisi mi kan veriyim mi yarin????://
Bnce ver cnm ne olcak enazından varsa sevinirsin

Kızlar merhaba. Bat 26 eylüldü. Yani adetim 5 gün gecikti. En fazla 30 günde adet oluyordum. Adete 2 gün kala hcg 1.2 çıktı. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. Bi de yumurtam adetin 21. Günü çatladı ovulasyondan biliyorum. Ya çok kfam karıştı benim. Normal mi böyle olması? Hiç ağrım sızım yok. Ama belirti de yok. Sizce hanilelik ihtimali var mı?

Olabilir cnm yarin bence yine kan ver yükselmis olabilir değer gec dollenmedir

Ya umarım dediğin gibidir canım.. Bu erken ve ağrılı adet olma bebiş için kendini hazırlıyor olmasındandır inşallah.. Çok sevindim senin adına bu arada.. İnşallah sağlıkla gelir bebisin :)

kızlar son durumum galiba adet oldum hemde 21. Günde geldi ya bu ay bana ne oldu anlamadım. 14 mm lik yumurtam nereye gitti şimdi?
E efulim_61 seninle aynı yumurta vardı bugün sabahta şeffaf uzayan akıntı geldi he tamam dedim gerçekten yumurta çatladı akıntısıda geldi demiştim ki aradan biraz zaman geçti kan geldi ped koydum o zaman şeffaf akıntı neden geldi kızlar? ama benim hiç bu kadar erken gelmemişti daha 1 hafta var adetime ve ne göğüslerim şişti ne acı nede adet ağrısı hiçbiri yok. of bana ne oldu bu ay ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…