Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar 8 eylülde aşılamam oldu dün inanılmaz kasıklarımda batmalar oldu vede deli bir gaz sancısı yerimden kalkamadım. aşılama yaptırıp bu şekilde belirtisi olan varmı. kuthan ımda böyle şeyler yaşamadım normal olduğunu içinmi bilemiyorum hormonlar iğnelermi yaptı ümitsizlik girdi içime.

Reactions: Eva
Asilama yapturmadim ama umitsiz olma canim hamile kalinca kasik batmalari soyledigin etkiler olabiliyor. Insallah gebesindir

Herkese merhaba :) hamiş olanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum benim bat 14 eylüldü, birkaç gün önce adet belirtilerim vardı her an kırmızıları görücem diye bekliyordum ama belirtiler de azaldi gelen giden de yok iliskiden 4-5 gün sonra erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Ama acaba onda çıkmadı mı diye şüphelenmeye başladım. normalde adetim çok duzenlidir günü bile şaşmaz. Umutlanmaya başladım umarım sonu üzücü olmaz, inşallah bebiş vardır

InsAllah hamilesindir hayirlisiyla.evet erken yapmissin testi oyuzden cikmamis.ama simdi adet gununde gecmis simdi yapa bilirsin testi hayirlisi olsun.varsa cikar

Benimde ilk kez adetim gecti. Cesaretim olursa yarın test yapıcam. 21. Gün cok az kan geldi. Göğüslerim hassaslaştı dolu gibi. Birde yemek yedikten 1 saat sonra midem kazınıyor gibi hiç yemek yememiş gibi oluyorum. İnsallah hakkımızda hayırlı ve güzel olan olur

Benim de hikayem adetim 10 gün gecikti...geçen hafta 2 tane evde gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı 3 gün önce de kan testi yaptırdım negatif çıktı..adet belirtisine dair hiç bişey yok ve ilk defa bu kadar gecikti normalde 4 5 gün atardı...bugün inanılmaz bi sırt ağrım var acaba gebelikten mi

battan 2 gün önce en erken cevap verir testler ortalama olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…