Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün önce yapmıştım hiç bir şey çıkmamıştı..bugün adet günüm bu şekilde..artık adet olmazsam sabredip 2 gün sonra yaparım..kısmet artık, pek ümidim yok ama Allahım inşallah dileyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder..ilginiz için teşekkür ederim..
Canim ikinci cizgi hemenmj cikti hemeb ciktiysa birseyler ola bilir.bide simdiki hali nasil testin halami var kirmizi

Canim ikinci cizgi hemenmj cikti hemeb ciktiysa birseyler ola bilir.bide simdiki hali nasil testin halami var kirmizi
Yaklaşık 1 saat sonra çıktı ve hala bu şekilde görünüyor..o yüzden ben de çok emin değilim testten..burda sizlere danışmamın sebebi 2 gün önceki günlerce bekledi ancak hiç birşey çıkmadı..bilmiyorum ben de bu testlere pek güvenmiyorum ama emin olmadan direkt kana da gitmek istemiyorum geçmiş kötü tecrübelerimden dolayı..Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize..

Yaklaşık 1 saat sonra çıktı ve hala bu şekilde görünüyor..o yüzden ben de çok emin değilim testten..burda sizlere danışmamın sebebi 2 gün önceki günlerce bekledi ancak hiç birşey çıkmadı..bilmiyorum ben de bu testlere pek güvenmiyorum ama emin olmadan direkt kana da gitmek istemiyorum geçmiş kötü tecrübelerimden dolayı..Allahım hayırlısını versin inşallah hepimize..
Amin canim.bak bende birkere bu testden yapmisdim oyle cikmisdi o kirmiziya benzer kirmizi qaliba idrar cok oldugunda oyle oluyir oyuzden soyledim.sen bekle canim adetin gelmezse yine test yaparsin uzulme hayirli insAllah

Kızlar benim yumurtlama günüm 2 gün önce gösteriyordu tlf uygulamada hafif akıntı dılında belirti yoktu, ama dün gece başlayan ve hala devam eden kasık ağrılarım var. Yumurtlama olunca mı bu ağrı oluyor, uzayan akıntım da bol miktarda dünden beri, bu durumda yumurtlama çatlama 2 gün önce değil de bugün mü diye düşünmeliyim.

Bende de önce ağrı arkasından akıntı oluyor,tlf uygulaması ise 2 gun sonrasıni gösteriyordu,ne zaman yumurtlama oluyor diye kafam karışmisti ağrım geçtiğinde bir gün arayla denedik, sonuç olarak spermler iki gün bile canlı kalabiliyor ya öncesinde de başlanabilir

Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı:KK43:

Bende bu marka test yaptım beni de yanılttı maalesef iyiki eşime söylememişim dedim. 3 kere yaptım ilk silik cıktı ikincisi boş üçüncüsü yine silik cıktı sonra kan testi yaptırdım negatif :( ben hep eskiden sanardım ki silikte cıksa gebelik var. Çünkü hep öle görmüştüm hamile olanlardan. Yani bebek olanada silik çizgi olmayanada silik çizgi cıkartıyor bu testler bu yuzden pek guvenmiyorum bildiğimi kırmızı çizgi cıkana kadar inanmamak lazım. Yani suan şansın yuzde 50. Mecbur beklicez canım :( inşallah vardır hayırlısı ile ;)

Ayy insallah Selam vermezler 9 ay boyunca .

Bnim abalmin 1 ayi kaldi dogum yapmasina adet neydi unuttum bn diyo:) Insallah bizde unuturz❤ Bnde bugn gaza geldm test yaptm tabikide sonuc negatif cikti ama hic degilse icimde şüphe kalmadi :l
Amin canım inşallah bi süre görmem kendilerini :))

Kız oda bişeymi ben 9 ay artı doğumdan sonra 1 sene olmadım. Tam bir sene sonra oldum nasıl denk getirdim bilmiyorum 365 gun sonra adet oldum artı 9 ayın üstüne :D

Amin canım inşallah bi süre görmem kendilerini :))

Kız oda bişeymi ben 9 ay artı doğumdan sonra 1 sene olmadım. Tam bir sene sonra oldum nasıl denk getirdim bilmiyorum 365 gun sonra adet oldum artı 9 ayın üstüne :KK70:

Oyyy ne guzl :) Kiz sn hic degilse dogurabiliyorsn Bu benim ilk gebelgiim olucak....Rabbim bizede nasip etsin sn ikinciyi mi dusnuyorsn?:)

Kızlar Merhaba. Doktor kontrolüne gittim bugün genel olarak kan değerlerine baktırayım hormonlara dedim. Bu doktora ilk defa gittim ve hiç beklemediğim bir şekilde vajinal ultrason ile baktı. Bakacağını düşünmemiştim. En son adetim 28 ağustostu. Arkadaşımda eğer hamile olsaydın vajinal ultrasonda görürdü dedi. Gerçekten öylemi hemen belli olurmuki?

Aynen dediğim gibi bu ay taktım kahve kırmızı gelmeye başladı 2 güne çözülür çünkü kendimi çok takip ettim bu ay ben bırakır takibi nasipte varsa el getirir yel getirir sel getirir nasipte yoksa el götürür sel götürür yel götürür ne güzel demiş mevlana

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 53
arkadaslar 34 gun hala adet olmadim ama belirti sifir . hicbisey yok . enngec 32 gun olmustum gecen ay . anlayanadim2 ulke degistim acaba ondan mi gecikti

Back