- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.361
Adetim 3 gün geciktikten sonra yaptırdım 3 günlük gecikmede çıkması gerekir dimiHcg testini ne zaman yapdirdun?erken yapdirdiysan cikmaya bilir evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 3 gün geciktikten sonra yaptırdım 3 günlük gecikmede çıkması gerekir dimiHcg testini ne zaman yapdirdun?erken yapdirdiysan cikmaya bilir evet
Evet 3 gunluk gecikmede cikmasi gerekirdi canim.yinede strese girme velkide oyuzden gelmiyordur adetin.kac cikti hcg?Adetim 3 gün geciktikten sonra yaptırdım 3 günlük gecikmede çıkması gerekir dimi
0,100 streste de değilimEvet 3 gunluk gecikmede cikmasi gerekirdi canim.yinede strese girme velkide oyuzden gelmiyordur adetin.kac cikti hcg?
31 agostos canımBat tarihini yaz canım ekleyim
Canim 4 gun gecti yeterli midir belli olur mu acabaEvet cikmaya bilir cunki adet gunun gecmeden yapmissin canim.bence yarinda olmazsan bir test yap
4 gün gecikmesiyle net bir şekilde belli olurCanim 4 gun gecti yeterli midir belli olur mu acaba
Evet canim belli olur sabah idrariyra test yaparsinCanim 4 gun gecti yeterli midir belli olur mu acaba
4 gün gecikmesiyle net bir şekilde belli olur
Tesekkur ederim pazartesiye birakicam varsa cikarEvet canim belli olur sabah idrariyra test yaparsin
Asilama yapturmadim ama umitsiz olma canim hamile kalinca kasik batmalari soyledigin etkiler olabiliyor. Insallah gebesindirselam kızlar 8 eylülde aşılamam oldu dün inanılmaz kasıklarımda batmalar oldu vede deli bir gaz sancısı yerimden kalkamadım. aşılama yaptırıp bu şekilde belirtisi olan varmı. kuthan ımda böyle şeyler yaşamadım normal olduğunu içinmi bilemiyorumhormonlar iğnelermi yaptı ümitsizlik girdi içime.
InsAllah hamilesindir hayirlisiyla.evet erken yapmissin testi oyuzden cikmamis.ama simdi adet gununde gecmis simdi yapa bilirsin testi hayirlisi olsun.varsa cikarHerkese merhaba :) hamiş olanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumbenim bat 14 eylüldü, birkaç gün önce adet belirtilerim vardı her an kırmızıları görücem diye bekliyordum ama belirtiler de azaldi gelen giden de yok
iliskiden 4-5 gün sonra erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Ama acaba onda çıkmadı mı diye şüphelenmeye başladım. normalde adetim çok duzenlidir günü bile şaşmaz. Umutlanmaya başladım umarım sonu üzücü olmaz, inşallah bebiş vardır
![]()
Ağustos mu Eylül mü canım? :)31 agostos canım
battan 2 gün önce en erken cevap verir testler ortalama olarak.Herkese merhaba :) hamiş olanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorumbenim bat 14 eylüldü, birkaç gün önce adet belirtilerim vardı her an kırmızıları görücem diye bekliyordum ama belirtiler de azaldi gelen giden de yok
iliskiden 4-5 gün sonra erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Ama acaba onda çıkmadı mı diye şüphelenmeye başladım. normalde adetim çok duzenlidir günü bile şaşmaz. Umutlanmaya başladım umarım sonu üzücü olmaz, inşallah bebiş vardır
![]()
kac gun gecmisti canim ? hayirli olsun. silikse cok yeni galibaArkadaşlar biraz önce namaza kalkınca yaptım testi.silik bir çizgi belirdi. Var galiba hamilelik. Allah'ım tamamına erdirsin İnsallah. İsteyen herkese nasip olsun