- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.401
Arkadaşım bat gününe 6 gün kala test yapmış pozitif çıkmış şu an hamiş benimde bat gününe 6 gün var yarın sabah test yapsam çıkarmı acaba böyle durum yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerde haftasi ciktigini sanmiyorum. Benimkilerde cikmamisti ucuz testlerde cift cizgi pahali testlerde bebek sekli arti isareti filan cikiyor. Ben 6-7 haftaligim. Hamilelik son adet tarihinden itibaren sayiliyor, dollenme gununden degil.Yok eşime gosterdim bariz var dedi hazir elimde bide clear bule digital test vardi 3/4 saat sonra onunla yaptim pozitif cikti yalniz haftasi yazmiyor o kafamda soru isareti oldu ama sanirim ilk idrar olmayinca cikmiyormus gibi anladim yazilanlardan. Siz kac haftalik hamilesiniz ? Bir de ne zaman gitsem dr a acaba ?
Hadi insallah bana da sicaksin demisti esim aklima getirdin sabahuyar uyanmaz bende olceyim :)Kizlar sabahki testim negatif adete kaç kaldı bilmiyorum takvime göre 24ü bana göre 19 yada 20si. Ovu testlerimde koyuyu yakalayamadigimdan emin olamıyorum gününden. Suan sırtım cok kötü ağrıyor. Ara ara göbek deligmde sızı var
Eşimde az önce ateşin mi var senin cok sıcaksın dedi 36.9 cıktı normal vucut ısımın üstünde.insallah iyi haberdir.
İnsallah ya ben test yaptım şimdi negatif yine oyuzden umudum kalmadıHadi insallah bana da sicaksin demisti esim aklima getirdin sabahuyar uyanmaz bende olceyim :)
Takvime gore 24 uymus dur hemen moralini bozma erken dahaİnsallah ya ben test yaptım şimdi negatif yine oyuzden umudum kalmadı![]()
Al bndén de o kadr cmm şimdi yaptm mefatifsenin bat ne zamn benim yarınİnsallah ya ben test yaptım şimdi negatif yine oyuzden umudum kalmadı![]()
Testlerde haftasi ciktigini sanmiyorum. Benimkilerde cikmamisti ucuz testlerde cift cizgi pahali testlerde bebek sekli arti isareti filan cikiyor. Ben 6-7 haftaligim. Hamilelik son adet tarihinden itibaren sayiliyor, dollenme gununden degil.
Turkiyedeyseniz adet gununuzde kan vermeye gidebilirsiniz. Bu arada bugun eczaneye gidip folik asit alin, gunde 800-1000mcg lik kullanmaya calisin. En cok 4 uncu haftada ( yani Sizin icin bu hafta) bebegin ihtiyaci var omiriliginin kapanmasini sagliyor.
Ayrica mayis anneleri grubuna gelin. Orada benzer konularda daha cok katilim oluyor, hem hamile kalmak isteyenleri cok mesgul edip yormayalim.İlk hamileliğim değil benim 2 yıl önce 12 haftalıktan kalp durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Folik asit daha önce de kullanıyordum dün tekrar başladım ama 5 mg olanından içiyorum değiştirmeli miyim ? Sizin önereceğiniz var mı bildiğiniz ?
Insallah bu sefer saglikli olur ikimizin ki de. Yurtdisindayim aynisini bulamayabilirsiniz. Markasi country life. Markadan cok farkettigini sanmiyorum. Benimki folik asit degil folate. Folik asidin dogada bulunan haliymis. Gunde 1000mcg almak gerekiyormus. Gebelik vitamini karisimi da kullaniyorum icinde demir, d vitamini, vs karisik var. Icinde folate da var ama 800mcg lik, o yuzden ekstra folate hapini bolup aliyorum. Vitamin de aliyor musunuz?
Bu arada yapmadiysaniz tiroid hormonu tsh baktirin. Endokrin den yada kadin dogumdan isteyebilirsiniz.
Super.Biraz önce folic us plus aldık içinde b6,b12,iyot ve folik asit var ayrıca başka bir vitamin kullanmıyorum. Bir önceki hamileliğimde de 3 aya kadar vermemişti doktor söylemeden başka bir ilaç kullanmak istemiyorum açıkçası ama vitamini de ayrıca kullanmam gerekiyor. Çok zayıfım takviye almam lazım.
Doktora gittiğim de zaten belli testler yapıyorlar içinde bunlar da var sanıyorum ayrıca daha yeni baktırdım tiroidlerime sorun yoktu
Baslarda cok yogun oluyor birde son 3 ayda yogunlasiyorPeki gebeliğin ilk haftalarında mı öyleydi yoksa ilerleyen süreçte mi canım?
benim hesabıma göre 19-20 ama takvimde 24ü görünüyor ateşimi bu sabahta ölçtüm 36.9 cıktıAl bndén de o kadr cmm şimdi yaptm mefatifsenin bat ne zamn benim yarın
kaç çıktı ateşinHadi insallah bana da sicaksin demisti esim aklima getirdin sabahuyar uyanmaz bende olceyim :)
36.8 cikti canim gerci duzenli olcmek gerekiyor onuda ben yapamiyorum..kaç çıktı ateşin
Uzmek isdrmem seni ama canim benimkide birkere boyle oldu hamile degildim idrar rengi cikmisdi uzme kendiniBAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
1 saat falan gecdikden sonra olmasida idrar kacmasi anlamina geliyorBAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..