Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsAllah hamilesindir hayirlisiyla.evet erken yapmissin testi oyuzden cikmamis.ama simdi adet gununde gecmis simdi yapa bilirsin testi hayirlisi olsun.varsa cikar
Yaptığım test normal gebelik testi değildi, ultra erken test yaziyordu ama demekki o bile yetmemiş :) teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Yaa hala inanamiyorum siz simdi öyle diyince daha bi inandim coook mutlu oldummm ultrasonda gorunce inanicam herhalde :KK49:

Eger silik cizgi sadece size gorunen hayalet cizgi degilse Hamilesiniz.
Ben de ilk inanamamistim. Iki tane yapmistim ust uste. Sonra esim bu testlerle bir yilliksa eskimistir ondan yanlis cikmis olabilir demisti. Baska daha pahali bir test yapmistik.

Eger silik cizgi sadece size gorunen hayalet cizgi degilse Hamilesiniz.
Ben de ilk inanamamistim. Iki tane yapmistim ust uste. Sonra esim bu testlerle bir yilliksa eskimistir ondan yanlis cikmis olabilir demisti. Baska daha pahali bir test yapmistik.

Yok eşime gosterdim bariz var dedi hazir elimde bide clear bule digital test vardi 3/4 saat sonra onunla yaptim pozitif cikti yalniz haftasi yazmiyor o kafamda soru isareti oldu ama sanirim ilk idrar olmayinca cikmiyormus gibi anladim yazilanlardan. Siz kac haftalik hamilesiniz ? Bir de ne zaman gitsem dr a acaba ?

Iyi akşamlar kızlar. Bnide alin araniza bat 15 eylül olmadim daha bekliyorum kasiklarim adet olcakmisim gibi ağrıyor esim de test almiyor hayal kırıklığına ugrucan diye ama hic gecmezdi bnm

3 gündür çok fazla akıntım var, hamile olup da yoğun akıntısı olan oldu mu varmı kızlar aranızda?

Back