Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı:KK43:
Ay hadi insallah vardir. Bariz var ikinci cizgi :halay:

Son 3 gun :( inşallah test yapmadan uslu uslu otururum. Cunku diyelim negatif cıktı ama daha erken yaptım ondandır ondandır dicem sonra adet gunu bi daha yapcam yine cıkmıcak dicemki gec döllenme galiba ondan cıkmadı, derken kırmızılar :D ve hayal kırıklığı tavan yapcak yine

Oyyy ne guzl :) Kiz sn hic degilse dogurabiliyorsn Bu benim ilk gebelgiim olucak....Rabbim bizede nasip etsin sn ikinciyi mi dusnuyorsn?:)
Ama işte ona ragmen niye olmuyor diyor insan daha önce doğurdum sorun yoksa vucut neyi bekliyor diyorsun o sırada kader kısmet devreye giriyor :KK43:

Evet canım ikinciyi istiyorum 3 yaş olcak araları kısmet olursa. İnşallah rabbim hepimize nasip eder birer bebek :)

Ama işte ona ragmen niye olmuyor diyor insan daha önce doğurdum sorun yoksa vucut neyi bekliyor diyorsun o sırada kader kısmet devreye giriyor :KK43:

Evet canım ikinciyi istiyorum 3 yaş olcak araları kısmet olursa. İnşallah rabbim hepimize nasip eder birer bebek :)
benim kızım 7 yasına girdi bende ikinciyi düşünüyorum ve bugune kadar hep korunduk

Kızlar Merhaba. Doktor kontrolüne gittim bugün genel olarak kan değerlerine baktırayım hormonlara dedim. Bu doktora ilk defa gittim ve hiç beklemediğim bir şekilde vajinal ultrason ile baktı. Bakacağını düşünmemiştim. En son adetim 28 ağustostu. Arkadaşımda eğer hamile olsaydın vajinal ultrasonda görürdü dedi. Gerçekten öylemi hemen belli olurmuki?

Olmaz bence yumurtlama zamanini zaten daha yeni atlatmissin varsa ancak yolculugunu tamamlamaya calisiyordur :)

Insallah canm bnm :))

Adet gunum 19 eylül. Test yaptım tekrar deneyiniz çıktı :KK70: pek umudum yoktu zaten belirtide yoktu nese saglık olsun bi kaç ay ara vermek istiyorum kasım gibi hamiş kalıp Ağustos bebesi doğurmak istiyorum kısmet olursa :) size hayırlı hamilelikler inşallah :))) yine takipte kalıcam birileri hamile kaldıkca sevineyim bari :))))

Kizlar benim bata 6 kaldı şimdi tuvalette peceteyle silinci hafif kahverengimsi gibi bisey geldi hatta eşime de gösterdim ben mi yanlış goruyorum diye o da dedi kahverengimsi gibi böyle yerleşmeyle mi ilgili acaba

Adet gunum 19 eylül. Test yaptım tekrar deneyiniz çıktı :KK70: pek umudum yoktu zaten belirtide yoktu nese saglık olsun bi kaç ay ara vermek istiyorum kasım gibi hamiş kalıp Ağustos bebesi doğurmak istiyorum kısmet olursa :) size hayırlı hamilelikler inşallah :))) yine takipte kalıcam birileri hamile kaldıkca sevineyim bari :))))
benunde kizim iki yasiba giricek ekimde bebde alti aydir istiyom ocakta dusuk oldu sonra bi daha olmadi . simdi adetimdeb uc dort gecti adet olmadim 35. gunu gecen ay 32 gun oldum en gec . ulke degistim acaba ondan mi diyorum ve belirtum yok hic . sifir belirti .

benunde kizim iki yasiba giricek ekimde bebde alti aydir istiyom ocakta dusuk oldu sonra bi daha olmadi . simdi adetimdeb uc dort gecti adet olmadim 35. gunu gecen ay 32 gun oldum en gec . ulke degistim acaba ondan mi diyorum ve belirtum yok hic . sifir belirti .
Bi test yap evde yada kan ver hiç belli olmuyo bazen belirtiisiz hamile kalan da oluyor

Bi test yap evde yada kan ver hiç belli olmuyo bazen belirtiisiz hamile kalan da oluyor
oldgm yerde eczane yok yakin . ucuncu gun adet geceli daha digrusu gecen ay baz aliyorum 32 gun olmustum normaldi ya 30 ya 28 29 gun olurm. bazen 26 . oyle hic by kadsr gecmemisri ama sifir belirti

Ay merak ettim varmı bi gelişme canım :)
Bugün adet olmadım çok şükür en azından şu ana kadar..yarın sabah bir idrar testi daha yapar koyulaşmışsa kan tahlili veririm..3 kere tüp bebek yaptırmış biri olarak gün beklemeye o kadar alıştım ki o yüzden çok sabırla bekliyorum..:işsiz:
Siz de var mı gebelik?

Kızlar bhcg testi negatif çıkıp sonradan yükselen var mı benim bugün 5. Günüm hala adet olmadım daha önce böyle birşey olmamıştı sabah sıcak duş aldım bitki çayı içtim bir türlü gelmiyor ne yapmalıyım

Kizlar adetim 3 gundur geciyor, adetime bir gun kala test yaptim cikmadi ama hala adet olmadim sizce gebelik olsaydi testte cikmaz niydi umitlenmeliyim? Yardim lutfen

Kızlar bhcg testi negatif çıkıp sonradan yükselen var mı benim bugün 5. Günüm hala adet olmadım daha önce böyle birşey olmamıştı sabah sıcak duş aldım bitki çayı içtim bir türlü gelmiyor ne yapmalıyım
Hcg testini ne zaman yapdirdun?erken yapdirdiysan cikmaya bilir evet

Back