- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #1.301
kızlar sağlık olsunAllah hayırlısını versinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benimde dün olmam gerekiyordu adet olmadım ama pazartesi kanda baktirdim gebelik yok dedi
kanda baktırdıysanız gelir bugun yarın ay ne sinir bozucu yaa.
ekim ayına inş. güzel haberler olsunKızlar benimde dün olmam gerekiyordu adet olmadım ama pazartesi kanda baktirdim gebelik yok dedi
Aynen cnm inş Ekim ayı uğurlu gelirkanda baktırdıysanız gelir bugun yarın ay ne sinir bozucu yaa.
Canim bnim test negatif ciktiiGec yumurtlama olabilir mi
Adetim 3 gün gecikti birazdan gidip test yaptırcam ara ara kasık ağrısı dışında bir şey yok birazda bulantım var
BUGUN POİZİTİF HABERİ ALAMYACAĞIZ MICanim bnim test negatif ciktii![]()
BUGUN POİZİTİF HABERİ ALAMYACAĞIZ MICANINIZ SAĞOLSUN İNŞ. BİR DAHAKİ AYYY OLSUN. SAĞLIKLISI OLSUN SIHATLİSİ OLSUN
Gormemistim. Olsun yine olur. Bir daha ki ay biraz daha rahat olun, erken test de yapmayin. Gezin dolasin hic calisma yapmamis gibi beklentisiz olun. Bir de oyle deneyin belki oyle olur.Canim bnim test negatif ciktii![]()
BENCE VUCUDUNUZU DİNLEYİN MUHTEMELEN ÖYLE GİBİKızlar benim yumurtlama günüm 2 gün önce gösteriyordu tlf uygulamada hafif akıntı dılında belirti yoktu, ama dün gece başlayan ve hala devam eden kasık ağrılarım var. Yumurtlama olunca mı bu ağrı oluyor, uzayan akıntım da bol miktarda dünden beri, bu durumda yumurtlama çatlama 2 gün önce değil de bugün mü diye düşünmeliyim.
Gormemistim. Olsun yine olur. Bir daha ki ay biraz daha rahat olun, erken test de yapmayin. Gezin dolasin hic calisma yapmamis gibi beklentisiz olun. Bir de oyle deneyin belki oyle olur.
AMİN İNŞ İNŞ. İNŞ.Insallah canm Diger arkadaslardan gelir guzel bi haber.Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin❤❤❤
İkinci resimde çift çizgi var sen bi gidip kan versene adet belirtim benimde vardı gebelik belirtisi de olabiliyor ayni adet belirtisi gibiBugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı![]()
İyice emin olmadan kan vermek istemiyorum..dediğim gibi aslında ben 1 yılda 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm..normal yoldan çok ama çok zor..adet olmazsam 2 gün sonra yenilerim..hem adet günü daha belirgin çıkmalıydı sanki..bu teste pek güvenemedim..o yüzden sizlere danışıyorum..İkinci resimde çift çizgi var sen bi gidip kan versene adet belirtim benimde vardı gebelik belirtisi de olabiliyor ayni adet belirtisi gibi
Başka bir test daha al istersen ben 4 gün gecikmeyle test yaptım.yinede silikti ikinci cizgiİyice emin olmadan kan vermek istemiyorum..dediğim gibi aslında ben 1 yılda 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm..normal yoldan çok ama çok zor..adet olmazsam 2 gün sonra yenilerim..hem adet günü daha belirgin çıkmalıydı sanki..bu teste pek güvenemedim..o yüzden sizlere danışıyorum..
Ikinci kirmizi ne zaman dusdu?cokmu gec dusdu?bence bir test daha yap mutlakaKızlar doktora gittim bugün. 3 yumurtam oluşmuştu sadece biri çatlamış diğerleri 14 ve 15te kalmış perşembeden bu yana büyümemişler biraz moralim bozuldu.. yumurtlama sorunum olmadığı halde şansı arttırmak için bu tedaviyi oldum yine tek yumoşa kaldım bi anlamı olmadıkısmet artık doktor 25ine kadar adet olmazsan kan testi yap dedi bekliciiizzz