Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh tertemiz adet gunumu bekliyorum hıhhh ne bir belirti ne bir kandırmaca :KK70: gecen ay neydi öyle bi gogusler sızlar bi kasık agrısı cekilmesi vay efendim tansiyon düşmesi ohh bu ay onlar yok çok şükür :KK70: sakin sakin son 6 gunumu bekliyorum :)

Hadi canim ordan. Icinde ufacikta olsa bi "Acaba mı " hep vardirrr :)

Hadi canim ordan. Icinde ufacikta olsa bi "Acaba mı " hep vardirrr :)
Var var ama ufacık değil :KK70: benim demek istediğim şizofrenik belirtiler henüz kapımı çalmadı ama eli kulağındadır er ya da gec bi yerden kandırcak beni sonrada ben inanınca suprizzz selam biz kırmızılar sana nasılda şaka yaptık dicekler :KK70:

Var var ama ufacık değil :KK70: benim demek istediğim şizofrenik belirtiler henüz kapımı çalmadı ama eli kulağındadır er ya da gec bi yerden kandırcak beni sonrada ben inanınca suprizzz selam biz kırmızılar sana nasılda şaka yaptık dicekler :KK70:

Ayy insallah Selam vermezler 9 ay boyunca .

Bnim abalmin 1 ayi kaldi dogum yapmasina adet neydi unuttum bn diyo:) Insallah bizde unuturz❤ Bnde bugn gaza geldm test yaptm tabikide sonuc negatif cikti ama hic degilse icimde şüphe kalmadi :l

Guzel haberler olsuuuuun :)
Agustosu tutturamadik nasip Eylul'e,bu sefer sakin bekleyecem becerebilirsem:KK51:

Merhaba ben de bekleyenlerdenim. Bir bucuk yil once dusuk yaptim o zamandan beri hamile kalamiyorum her ay bir umit iste. Kullanmadigim ilac kalmadi ama sonuc ayni ne yazik ki. Enfeksiyon gecmiyor, kist olusuyor, hormonlar degisiyor hep bir sorun cikiyor. Biz de tevekkul edip bekliyoruz bakalim :KK43:
Canim insallah olur.

Arkadaşlar üzülmeyin eğer bi sağlık sorununuz yoksa bu konulardan uzaklaşmaya çalışın zor biliyorum ama takmayınca oluyor ben kızımda 5 ay uğraştım olmadı 6ncı ay vazgeçtim demekki olmuyor diye o ay oldu şimdi ikinciyi istiyorum bak bu ay taktım kesin olmadı ama bi umut bekliyorum işte ama olmazsa önümüzdeki ay kendime başka uğraşı bulcam yoksa olmuyor
olmuyor inankiii olmuyor:(

Back