EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Şu ovulasyon testlerinde koyu çizgiyi göremeyen bir benim herhalde. Benimki hep "silik, silik ve daha silik"
Canım ben de testte hiç koyu çizgiyi göremiyordum. Doktora gitti, 21. günde kan testi yaptı ve progesteron hormonum çok düşük çıktı. Yumurtan çatlamıyor dedi. Şok oldum, düzenli regl oluyorum dedim. Olabilir dedi. 21.gün hormonlarına baktırdın mı?

Canım aksi bir şey olsa doktor derdi :) oh işte ne güzel en büyüğünden tombiş bir yumoş
Ayy canım sorma ya rezil oldum zaten.Doktor beni görünce dedi ki: Niye geliyorsun? Artık gelme, kendini rahat bırak biraz dedi Yumurtam büyümüş mü merak ediyorum dedim. Bu ay da olmazsa gelmeyeceğim, sporu ağırlaştırdım, iyice kilo vereceğim dedim. Doktor da gelme,kendini toplamış olursun dedi

Ayyy canım benim de böyle bir değer çıkmıştı ama sen inşallah hamilesindir. Bu ay çok uğraştın, sanki bebişin olacak gibi bir his var içimde ama çoook erken yaptırmışsın

Evet ya doğru demiş. Araştırma, bırak büyük yumurtayı falan. İnternet kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor. Doktorlar zaten 6 yıl boşa okuyup üstüne bir de zaten boşa uzmanlık alıp buralarda doktor oldular Azcık söz dinlesek kendimiz de rahatlayacağız, ruhumuz da, bedenimiz de, doktorlar da

Maşallah sagliklisin bebisten inşallah tatlım o yasadiklarin da. Benim de ic bacak ve bel agrim var. Kasiklarimda da yumurtlama zamani olan agridan var. 10 gün sonra ogrenicem sebebini bakalim neymis

Ayyy canım benim de böyle bir değer çıkmıştı ama sen inşallah hamilesindir. Bu ay çok uğraştın, sanki bebişin olacak gibi bir his var içimde ama çoook erken yaptırmışsın

evet canım erken oldu ama kontrole gitmişken yaptırayım dedim iş yerinden sürekli izin alamıyorum cumartesi iş çıkışı özele gidip tekrar kan vericem bakalım sağlıklıysa artış olur inşallah

Canım yok baktırmadım. Ama daha önce bir hamilelik geçirdiğim için sorun yoktur herhalde diye düşünüyorum. Yani inşallah tabi :)

Maşallah sagliklisin bebisten inşallah tatlım o yasadiklarin da. Benim de ic bacak ve bel agrim var. Kasiklarimda da yumurtlama zamani olan agridan var. 10 gün sonra ogrenicem sebebini bakalim neymis

bu ay bütün belirtilerimi not aldım canım adetten 10 gün önce ilişki olmuş benimama ağrılarım öncesinden başlamış sonrasında da devam etmiş. inşallah sende pozitif sonucu görürsün canım

Tatlım ya dün 1. Sayfayı açtım ilk mesajda seni morordek ve Y YESIMBOZ etiketlemiş M melekler-engelchen onu gördüm içimden dedim ki ikisi eylülde hamile kaldı bir garip oblomov de ekimde olsa bari dedim ve bugün açtım ki içine doğmuş inşallah artacak değerin olumlu düşün iyi olsun :)

Yanlis etiketlemissin beni ama cok heyecanlandim ben gebelik testim varsa haftasonu yap yukselir o deger bence cunku en fazla 1.20 falan cikiyo gebelik olmadiginda

ay zaten o totem gibi olmuş inşallah canım inşallah hayırlısıyla yükselsin değerim başka bir şey istemiyorum şimdilik

Yanlis etiketlemissin beni ama cok heyecanlandim ben gebelik testim varsa haftasonu yap yukselir o deger bence cunku en fazla 1.20 falan cikiyo gebelik olmadiginda

ay valla yapmışımdır canım ya şaşkınlıktan sizleri etiketlemeden yazmışım sonradan aklıma geldi onuda becerememişimbakalım cumartesi iş çıkışı özele gidip kan vericem canım evde test var bir tane ama onu adetim geçince yapıcam kırmızı çizgiyi net göreyim diyorum hep hayalimdi kopkoyu çizgi görüp saklamak

Ay yerim seni ya valla cok sevindim insallah yükselecek deger :)

Emineeemm yesa biz herkesi göndereceğiz tek tek sanırım :) olsun ya herkes bebisine kavussun sizde kavusun. ben bu aydan umutlu degildim yanlislikla oldugu icin. zaten yine adet oncesi agrilar basladi adet oncesi akintim basladi bi hafta sonra da adetim baslar :) yesa doktoruna bayildim yalniz kavulmussun resmen :)

Hahahahah aynen canım yaaaa resmen açtı ağzını yumdu gözünü

Sen böyle yaptığın için olmuyor dedi :)

Psikolojik intertilite vardir sende dedi:)

Bilmediğin bi halt yok dedi şaka şaka bunu demedi ama.her şeyi yaptirmissin rahat ol biraz dedi amma kafaya taktın ha dedi :) sana da bebeğe de baslatma şimdi dedi şaka şaka bunu da demedi ama kovdu resmen haklısın :)

Onlari icinden soylemis olabilitesi cok yuksek :) cok iyiymis ya. O zaman sana simdi mucizevi bi hamile kalma yontemi veriyorum 'kafana takma canim, kafana takmadigin ay hamile kalacaksin' :) kimse de yapmaz bu iyiligi :)

Onlari icinden soylemis olabilitesi cok yuksek :) cok iyiymis ya. O zaman sana simdi mucizevi bi hamile kalma yontemi veriyorum 'kafana takma canim, kafana takmadigin ay hamile kalacaksin' :) kimse de yapmaz bu iyiligi :)

Supersin canım. Bu ay 17 mm yumurtam ve ben bunu deneyecegiz

Dedim ki ne zaman çatlar belli olmaz dedi yaaaaa

Bi de üst üste denemeyin dedi 2 gün dur 1 gun dene dedi sağlıklı sperm yaşar merak etme dedi :)

Supersin canım. Bu ay 17 mm yumurtam ve ben bunu deneyecegiz

Dedim ki ne zaman çatlar belli olmaz dedi yaaaaa

Bi de üst üste denemeyin dedi 2 gün dur 1 gun dene dedi sağlıklı sperm yaşar merak etme dedi :)
Cinsel hayatıma karisma bizim bildigimiz gun asiri sen nerden bileceksin demedigin iyi olmus doktora :) spermler ciceklerle cikolatalarla gitsin yumurtalara insallah o zaman o yumurtayi gorurum ben dolleniyo mu dollenmiyo mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…