- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.661
Canım ben de testte hiç koyu çizgiyi göremiyordum. Doktora gitti, 21. günde kan testi yaptı ve progesteron hormonum çok düşük çıktı. Yumurtan çatlamıyor dedi. Şok oldum, düzenli regl oluyorum dedim. Olabilir dedi. 21.gün hormonlarına baktırdın mı?Şu ovulasyon testlerinde koyu çizgiyi göremeyen bir benim herhalde. Benimki hep "silik, silik ve daha silik"
Ayy canım sorma ya rezil oldum zaten.Doktor beni görünce dedi ki: Niye geliyorsun? Artık gelme, kendini rahat bırak biraz dediCanım aksi bir şey olsa doktor derdi :) oh işte ne güzel en büyüğünden tombiş bir yumoş
Ayyy canım benim de böyle bir değer çıkmıştı ama sen inşallah hamilesindir. Bu ay çok uğraştın, sanki bebişin olacak gibi bir his var içimde ama çoook erken yaptırmışsınay heyecandan göndere bastım4,89 ya beş değil 4,89 yükselir mi sizce demek doktor doğru hesap yaptı geçmemiştir kana daha dedi adet günüme kadar inşallah yükselir kızlar ya 2 küsürlerden yükselen bile var benimde yükselir mi kızlar
Ayy canım sorma ya rezil oldum zaten.Doktor beni görünce dedi ki: Niye geliyorsun? Artık gelme, kendini rahat bırak biraz dediYumurtam büyümüş mü merak ediyorum dedim. Bu ay da olmazsa gelmeyeceğim, sporu ağırlaştırdım, iyice kilo vereceğim dedim. Doktor da gelme,kendini toplamış olursun dedi
Maşallah sagliklisin bebisten inşallah tatlım o yasadiklarin da. Benim de ic bacak ve bel agrim var. Kasiklarimda da yumurtlama zamani olan agridan var. 10 gün sonra ogrenicem sebebini bakalim neymisbende öyle dedim işte canım bugün hem üşütme hemde kist varmı diye baktırmak için gittim ama her şey gayet iyiydi sağlıklısın dedi doktor... geçen ayda yaşamıştım canım çoğu belirtim aynıydı tek fark bu sefer çok baş dönmem oldu mide bulantım falan sonra geçti ama baş dönmem var hala sanırım bulantım ilk döllenme zamanı oldu 5 gün falan sürdü sonra kasık ve iç bacak ağrım başladı bende kesin üşüttüm dedim
Ayyy canım benim de böyle bir değer çıkmıştı ama sen inşallah hamilesindir. Bu ay çok uğraştın, sanki bebişin olacak gibi bir his var içimde ama çoook erken yaptırmışsın
Canım ben de testte hiç koyu çizgiyi göremiyordum. Doktora gitti, 21. günde kan testi yaptı ve progesteron hormonum çok düşük çıktı. Yumurtan çatlamıyor dedi. Şok oldum, düzenli regl oluyorum dedim. Olabilir dedi. 21.gün hormonlarına baktırdın mı?
Maşallah sagliklisin bebisten inşallah tatlım o yasadiklarin da. Benim de ic bacak ve bel agrim var. Kasiklarimda da yumurtlama zamani olan agridan var. 10 gün sonra ogrenicem sebebini bakalim neymis
ama ben sana demedim mi :) totemim tuttu :)@kutuphanekedisi @dimaam Y YESIMBOZ @nefertiti11 M melekler-engelchenberen20 Emineeemm Kontes001 @Ayla ak @Masal_ayaz @maya_gallo yesa
kızlar sonucum 4,89 doktor daha kana geçmemiştir demişti ama böyle çıktı haber edeyim dedim inşallah yükselir sonucumunuttuklarım varsa affola
Tatlım ya dün 1. Sayfayı açtım ilk mesajda senievet canım erken oldu ama kontrole gitmişken yaptırayım dedim iş yerinden sürekli izin alamıyorumcumartesi iş çıkışı özele gidip tekrar kan vericem bakalım sağlıklıysa artış olur inşallah
Yanlis etiketlemissin beni ama cok heyecanlandim ben gebelik testim varsa haftasonu yap yukselir o deger bence cunku en fazla 1.20 falan cikiyo gebelik olmadiginda@kutuphanekedisi @dimaam Y YESIMBOZ @nefertiti11 M melekler-engelchenberen20 Emineeemm Kontes001 @Ayla ak @Masal_ayaz @maya_gallo yesa
kızlar sonucum 4,89 doktor daha kana geçmemiştir demişti ama böyle çıktı haber edeyim dedim inşallah yükselir sonucumunuttuklarım varsa affola
Tatlım ya dün 1. Sayfayı açtım ilk mesajda senimorordek ve Y YESIMBOZ etiketlemiş M melekler-engelchen onu gördüm içimden dedim ki ikisi eylülde hamile kaldı bir garip oblomov de ekimde olsa bari dedim ve bugün açtım ki içine doğmuş inşallah artacak değerin olumlu düşün iyi olsun :)
Yanlis etiketlemissin beni ama cok heyecanlandim ben gebelik testim varsa haftasonu yap yukselir o deger bence cunku en fazla 1.20 falan cikiyo gebelik olmadiginda
Ay yerim seni ya valla cok sevindim insallah yükselecek deger :)ay zaten o totem gibi olmuşinşallah canım inşallah hayırlısıyla yükselsin değerim başka bir şey istemiyorum şimdilik
ay valla yapmışımdır canım ya şaşkınlıktan sizleri etiketlemeden yazmışım sonradan aklıma geldi onuda becerememişimbakalım cumartesi iş çıkışı özele gidip kan vericem canım evde test var bir tane ama onu adetim geçince yapıcam kırmızı çizgiyi net göreyim diyorum hep hayalimdi kopkoyu çizgi görüp saklamak
Emineeemm yesa biz herkesi göndereceğiz tek tek sanırım :) olsun ya herkes bebisine kavussun sizde kavusun. ben bu aydan umutlu degildim yanlislikla oldugu icin. zaten yine adet oncesi agrilar basladi adet oncesi akintim basladi bi hafta sonra da adetim baslar :) yesa doktoruna bayildim yalniz kavulmussun resmen :)
Onlari icinden soylemis olabilitesi cok yuksek :) cok iyiymis ya. O zaman sana simdi mucizevi bi hamile kalma yontemi veriyorum 'kafana takma canim, kafana takmadigin ay hamile kalacaksin' :) kimse de yapmaz bu iyiligi :)Hahahahah aynen canım yaaaa resmen açtı ağzını yumdu gözünü
Sen böyle yaptığın için olmuyor dedi :)
Psikolojik intertilite vardir sende dedi:)
Bilmediğin bi halt yok dedi şaka şaka bunu demedi ama.her şeyi yaptirmissin rahat ol biraz dedi amma kafaya taktın ha dedi :) sana da bebeğe de baslatma şimdi dedi şaka şaka bunu da demedi ama kovdu resmen haklısın :)
Onlari icinden soylemis olabilitesi cok yuksek :) cok iyiymis ya. O zaman sana simdi mucizevi bi hamile kalma yontemi veriyorum 'kafana takma canim, kafana takmadigin ay hamile kalacaksin' :) kimse de yapmaz bu iyiligi :)
Cinsel hayatıma karisma bizim bildigimiz gun asiri sen nerden bileceksin demedigin iyi olmus doktora :) spermler ciceklerle cikolatalarla gitsin yumurtalara insallah o zaman o yumurtayi gorurum ben dolleniyo mu dollenmiyo mu :)Supersin canım. Bu ay 17 mm yumurtam ve ben bunu deneyecegiz
Dedim ki ne zaman çatlar belli olmaz dedi yaaaaa
Bi de üst üste denemeyin dedi 2 gün dur 1 gun dene dedi sağlıklı sperm yaşar merak etme dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?