- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.621
Nts den gelen kalp seslerini ben hiç unutmam ben bebeğimin kalbi durmuş kürtaj için beklerken doktor kapısında benim bebeğimin kalbi durmuşken o kalp atışları benim içime bıçak gibi saplanmıştı kulaklarımı tıkamıştım hamileleri görmemek için gözlerimi kapamıştımkızlar ya birde muayene öncesi oturdum ağladım kadın doğumla gebe polikiliniği yan yan 9. ayını doldurmuş hamile kaldım geldi ntsye bağladılar kalp atışını dinlediler güm güm diye dışarıya kadar duyuldu çok kötü oldum oturdum ağladım herkes bana bakıyor. ama çok şükür benim sonucum da kötü değil kist yok en azından yumurtalıklarımı gösterdi hepsi çok güzel gülümsüyor sana dedidevlet hastanesinde bu kadar iyi bir doktora denk gelmek gerçekten şans işi
Nts den gelen kalp seslerini ben hiç unutmam ben bebeğimin kalbi durmuş kürtaj için beklerken doktor kapısında benim bebeğimin kalbi durmuşken o kalp atışları benim içime bıçak gibi saplanmıştı kulaklarımı tıkamıştım hamileleri görmemek için gözlerimi kapamıştımyani bunada şükret cnm olup ta içinde atmayan kalbi bundan daha çok yaralar Allah yaşatmasın kimse ye
Bugün 13. Günüm kuzum ben de kararsızım şuan da biraksam mi bırakmasam mi bilemedim yumurtlama da geçti.Canım benim.arkadaşın dediği gibi soğan suyu var.Bende bu ay hayit otu tohumuna başladım..Gecen ay denedim acı gelmişti bu ay ezmeden içiyorum o kadar acı değil.eğer kullanmak istersen aktardan 100gr kadar al denemelik.kaynamış bi bardak suya bi tatlı kaşığı koyup 5-10 dk demletikten sonra iliyinca içiyorum sabah akşam benim daha 4 gün oldu.bakalım herşey bi bahane vesile ama Takdiri ilahi,herşey onun elinde o ol dedikten sonra hiç bişey yapmasakta hamile kalınır.
ismetbeyinbiricikhanimi Canim nasılsın nasıl gidiyor varmi değişiklik hayit otuyla..birde kac gun kullandin yada kullanacaksin.
Evet evet evet yükselir Allahın izniyle kız benim 0.700 lerden yükseldi ay hadi inşallah kuzum Rabbim nasip etsin insaAllahay heyecandan göndere bastım4,89 ya beş değil 4,89 yükselir mi sizce demek doktor doğru hesap yaptı geçmemiştir kana daha dedi adet günüme kadar inşallah yükselir kızlar ya 2 küsürlerden yükselen bile var benimde yükselir mi kızlar
Evet evet evet yükselir Allahın izniyle kız benim 0.700 lerden yükseldi ay hadi inşallah kuzum Rabbim nasip etsin insaAllah
Inşallah yükselir cnm umudu bile güzelay heyecandan göndere bastım4,89 ya beş değil 4,89 yükselir mi sizce demek doktor doğru hesap yaptı geçmemiştir kana daha dedi adet günüme kadar inşallah yükselir kızlar ya 2 küsürlerden yükselen bile var benimde yükselir mi kızlar
amin canım inşallah yükselir ya2 gün sonra test yaptırayım mı yoksa ayın 11ini bekliyeyim mi?
İşte bunun aynisini ben de yasadin ben bebeğimi düşürmek için sancı çekerken yan odada nst sesi Allahım çok zordu Rabbim bize de sağlıcakla bebeğimize kavuştuğumuz günleri göster Rabbim nolur AllahımNts den gelen kalp seslerini ben hiç unutmam ben bebeğimin kalbi durmuş kürtaj için beklerken doktor kapısında benim bebeğimin kalbi durmuşken o kalp atışları benim içime bıçak gibi saplanmıştı kulaklarımı tıkamıştım hamileleri görmemek için gözlerimi kapamıştımyani bunada şükret cnm
Inşallah yükselir cnm umudu bile güzel
Canım güzel haber... :) Bence yükselebilir. En az 3-4 gün daha bekle, ondan sonra bir test daha yap bakalım ne çıkacak
İşte bunun aynisini ben de yasadin ben bebeğimi düşürmek için sancı çekerken yan odada nst sesi Allahım çok zordu Rabbim bize de sağlıcakla bebeğimize kavuştuğumuz günleri göster Rabbim nolur Allahım
Canım eğer beklerim diyorsan 11 e kadar bekle ama ben olsam bekleyemezdim herhalde. 5 üstünü ölçen testler var onlardan da alıp yapabilirsin evde işte o zaman silik olsa çıkar inşallah vardır kuzum tutunmustur miniğin Rabbim in izniyleamin canım inşallah yükselir ya2 gün sonra test yaptırayım mı yoksa ayın 11ini bekliyeyim mi?
2 gündür çok kötüyüm her ayın 4 u yüreğime bir bıçak saplanıyor ki anlatamam.. farkında değilim ayın 4 u olduğunun diyorum niye böyleyim okuyorum salavat çekiyorum geçmiyor geçmiyor içimde ki sıkıntı sonra fark ettim ayın 4 u imtihanım benim..Benim de yavruma dair son hatıram, ekranda gördüğüm pıt pıt atan bir kalpti. O anı hiç unutamayacağım. Allah bize gönlümüze göre versin inşallah. Amin.
Aminn cnm inşallah ben o anı iki kere yaşadım birinde düşük yapıyordum birinde kalp atışı durmuştu herkes aynı yerde olduğu için onları görüyorum hem kendime ağlıyordum hem nazar değer onlara birşey olur diye dua ediyordum halada öyle çok istediğim için bir çocuk görsem içim gider hem dua ederim Allah korusun diyeİşte bunun aynisini ben de yasadin ben bebeğimi düşürmek için sancı çekerken yan odada nst sesi Allahım çok zordu Rabbim bize de sağlıcakla bebeğimize kavuştuğumuz günleri göster Rabbim nolur Allahım
Ayın 4 demi kaybettin bebeğini2 gündür çok kötüyüm her ayın 4 u yüreğime bir bıçak saplanıyor ki anlatamam.. farkında değilim ayın 4 u olduğunun diyorum niye böyleyim okuyorum salavat çekiyorum geçmiyor geçmiyor içimde ki sıkıntı sonra fark ettim ayın 4 u imtihanım benim..
Allahım daha büyük acılar verme bu acımı unutturacak acılar verme
2 gündür çok kötüyüm her ayın 4 u yüreğime bir bıçak saplanıyor ki anlatamam.. farkında değilim ayın 4 u olduğunun diyorum niye böyleyim okuyorum salavat çekiyorum geçmiyor geçmiyor içimde ki sıkıntı sonra fark ettim ayın 4 u imtihanım benim..
Allahım daha büyük acılar verme bu acımı unutturacak acılar verme
Ayy canim inşallah yükselir degerin çünkü cok da düşük degil umut var yani... ayyy cok sevindim yaaay heyecandan göndere bastım4,89 ya beş değil 4,89 yükselir mi sizce demek doktor doğru hesap yaptı geçmemiştir kana daha dedi adet günüme kadar inşallah yükselir kızlar ya 2 küsürlerden yükselen bile var benimde yükselir mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?