- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.681
Cinsel hayatıma karisma bizim bildigimiz gun asiri sen nerden bileceksin demedigin iyi olmus doktora :) spermler ciceklerle cikolatalarla gitsin yumurtalara insallah o zaman o yumurtayi gorurum ben dolleniyo mu dollenmiyo mu :)
Ay canım hadi hayırlısı. Her gün 1mm büyüdüğüne göre yarından itibaren her an çatlayabilir yumurtan. Benim yumurta 25mm olmuş, yarın çatlatma iğnesi vur dedi. Ben de içimden daha ne kadar büyüyecek dedim, bugün mü vursam acabaKızlar rrrrrrrrrrrrrrrr ben de doktordan geldim
17 mm sol tarafta yumurtam varmış
Bi daha gelme dedi :)
18 ile 22 arası catlar dedi gün aşırı birliktelik dedi klasik laflar işte :)
Onu bende anlamıyorum valla yumurtlama hesaplaniyo testler yapiliyo iliskiye ona gore giriliyo ee kafaya takmamak bunun neresinde acaba :) kac mm yumurtan oldugunu biliyosun gelde kafana takma :)Aynen yaaaa :)
Neyse bakalım hayırlısı olsun bu ay kafaya takmicam o nasıl oluyorsa :)
Takmiyorum kızlar Takmiyorum amannnnnnnnn napıyımmmm
Ay canım hadi hayırlısı. Her gün 1mm büyüdüğüne göre yarından itibaren her an çatlayabilir yumurtan. Benim yumurta 25mm olmuş, yarın çatlatma iğnesi vur dedi. Ben de içimden daha ne kadar büyüyecek dedim, bugün mü vursam acaba
Onu bende anlamıyorum valla yumurtlama hesaplaniyo testler yapiliyo iliskiye ona gore giriliyo ee kafaya takmamak bunun neresinde acaba :) kac mm yumurtan oldugunu biliyosun gelde kafana takma :)
:) her deneme bir takmadir bu da atasozu olarak gecsin kayitlara :) bu ay ben kandirildigim için iliski oldu hamile olma ihtimalim yok gibi bi sey bi hafta kaldi kendimi dinlemeye basladim ama hamile olursam bende cinim kifiniza tikmiyin yazcam :)Hah aynen yaaaaa
Bazen de şöyle mesajlar goruyorum
Bu ay takmicaz her gün deneyecegiz diyorlar hadi canım Diyesim geliyor :)
:) her deneme bir takmadir bu da atasozu olarak gecsin kayitlara :) bu ay ben kandirildigim için iliski oldu hamile olma ihtimalim yok gibi bi sey bi hafta kaldi kendimi dinlemeye basladim ama hamile olursam bende cinim kifiniza tikmiyin yazcam :)
Tokusturalim tabi ya ama bu gidisle nasil hamile kalinmaz isimli eserimi butun kitapcilarda goreceksiniz :)Hahahahha
Çok tatlisin cinim
Karinlarimizi tokusturalim hamile kalırsak hahahhahaha
Rabbim insaAllah öbür dünya da kavuştursun kuzularimiza hep duam burda kavusamadim cennet kokuluma insaAllah orda kavuşuruz. .Aminn cnm inşallah ben o anı iki kere yaşadım birinde düşük yapıyordum birinde kalp atışı durmuştu herkes aynı yerde olduğu için onları görüyorum hem kendime ağlıyordum hem nazar değer onlara birşey olur diye dua ediyordum halada öyle çok istediğim için bir çocuk görsem içim gider hem dua ederim Allah korusun diye
Amiiiinnnn canım insaAllah geçmiyor ama alışıyor insan. Ama biliyorum kucağıma almadan bir bebek hiç dinmeyecek bu sızı Rabbim beterinden korusun hepimizi..Ah canım seni çok, çok iyi anlıyorum. Ben de yaşadıklarıma bir imtihan gözüyle bakıyorum ve hep dualarımda "Rabbim beni bir daha evlat acısıyla sınama." diyorum. Çok ağır bir şey. İnşallah gelecek yavrularımız bu acılarımızı biraz da olsa hafifletir. En kısa sürede.
Evet canım şubatın 4 ünde kalbinin durduğunu öğrendim 5 te de kopardılar yavrumu bendenAyın 4 demi kaybettin bebeğini
Tokusturalim tabi ya ama bu gidisle nasil hamile kalinmaz isimli eserimi butun kitapcilarda goreceksiniz :)
Ben de anlamadım ki.Aşılama yapıldığında yumurta 17mm iken vur iğneyi demişti doktor. Şimdi 25mm olmuş. Çatlamış mı dedim. Yok daha çatlamaz dedi. 11. gün olduğu için galiba. yarın iğneyi vurunca çatlaması tam 14.güne denk geliyorCanım ben bilmiyordum her gün 1 mm olayını :) sağolasın :)
Niye yarın dedi ki acaba bugün bana da mantikli geldi ama doktor değilim tabii
Evet canım şubatın 4 ünde kalbinin durduğunu öğrendim 5 te de kopardılar yavrumu benden
Aynen yaa yumurtaliklara napti bilmiyorum ama göğüslerim ı 13 gün içinde 1 beden büyüttü.Kizzzzz solii sen kesin hamilesnnnn .dr daha çıkmaz ihtimaline göre bu çıktıysa var var..hadi gözün aydın.sen bekle öyle yaptır kan testini...birde hngisine gittn sen.tepecik mi buca kadın doğuma mi? Hangi dr.
ismetbeyinbiricikhanimi Canim benim 5. Gün bi 10-15 gün kullanaym diyorum...eeee sen okumadinmi hayit otu doğal göğüs buyutucu olarakta kullaniliyormus ya.
Amin canım insaAllah hepimize nasip etsin RabbimHayırlısıyla gelsin bu sefer kucağına almayi nasip etsin Allahim
Ben de anlamadım ki.Aşılama yapıldığında yumurta 17mm iken vur iğneyi demişti doktor. Şimdi 25mm olmuş. Çatlamış mı dedim. Yok daha çatlamaz dedi. 11. gün olduğu için galiba. yarın iğneyi vurunca çatlaması tam 14.güne denk geliyor
Onsozumde tisikkiler yesa yazarim :)Puhahahahahahha ben gelirim imza gunune:2
Bence bu topiktekilerin takmaması mümkün değil onu bi geçelim bence :)Hah aynen yaaaaa
Bazen de şöyle mesajlar goruyorum
Bu ay takmicaz her gün deneyecegiz diyorlar hadi canım Diyesim geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?