- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.701
Aynen canim zaten hamilelikle ilgili bi foruma hamileyim ama bu ay hic takmadim yaziyosan bacim ne isin var o zaman buralarda diyesim geliyo ama onun yerine ay canim en guzeli takmamak diyorum. Iki yuzlu pislik bi insanim burdan cikan sonuc :)Bence bu topiktekilerin takmaması mümkün değil onu bi geçelim bence :)
Bende. Ağustosun 1 de öğrendim 3 de aldılar benden..Rabbim bizede kimseyede birdaha o günleri yaşatmasın. Inşallah meleğini kucağına aldığında o 4 rakamını unutucaksınEvet canım şubatın 4 ünde kalbinin durduğunu öğrendim 5 te de kopardılar yavrumu benden
mecbur ne diycen başkaAynen canim zaten hamilelikle ilgili bi foruma hamileyim ama bu ay hic takmadim yaziyosan bacim ne isin var o zaman buralarda diyesim geliyo ama onun yerine ay canim en guzeli takmamak diyorum. Iki yuzlu pislik bi insanim burdan cikan sonuc :)
Amin inşallah canimbu ay bütün belirtilerimi not aldım canım adetten 10 gün önce ilişki olmuş benimama ağrılarım öncesinden başlamış sonrasında da devam etmiş. inşallah sende pozitif sonucu görürsün canım
Onsozumde tisikkiler yesa yazarim :)
Ayy canim inşallah totemin tutar bana da soylemistin solinin arkasından ben de gelirimama ben sana demedim mi :) totemim tuttu :)
hayırlı olsun canım. kendim hamileyim gibi sevindim şuan.
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki canım. İğne çatlatacak işte yumurtayı. Bir bildiği vardır doktorun heraldeCatlama iğnesi ni vurunca nasıl ilişki öneriyor canım doktor
Daha catlamaz ise iğneyi niye vur dedi anlamadım ben ya
Benim de içime doğmuştu belirtilerle biirleşince sonra test yapınca anlamadım zaten dedim :) inşallah bu seferde içine doğduğu gibidir seninIcine dogmak hamilelik belirtisi mi :) benim ilkinde dogmustu ama onceki aylarda da hep doguyodu yani ritueldi sonra hamile kalinca aaa benim zaten icime doğmuştu diye havalara girmistim :) su anda adet oncesi hallerdeyim ama icime doguyo hamileyim :)
Benim de içime doğmuştu belirtilerle biirleşince sonra test yapınca anlamıştım ben zaten dedim :) inşallah bu seferde içine doğduğu gibidir senin
Benim de içime doğmuştu belirtilerle biirleşince sonra test yapınca anlamıştım zaten dedim :) inşallah bu seferde içine doğduğu gibidir senin
Icine dogmak hamilelik belirtisi mi :) benim ilkinde dogmustu ama onceki aylarda da hep doguyodu yani ritueldi sonra hamile kalinca aaa benim zaten icime doğmuştu diye havalara girmistim :) su anda adet oncesi hallerdeyim ama icime doguyo hamileyim :)
Kaplumbağa da isin sirri ondan olmamistir :) ben gecen gun gordum de ne alakaysa abim kaplumbagalari oldurdu :) kadin dogumcu olsa yine anlam verecegim de cocuk doktoru :)Ayyy ben de ne rüyalar gördüm
Bebekler yumurtalar kuşlar güvercinler
Ama olmadı valla daha :)
Evet ilk göz ağrım benim minik cennet kuşum unutabilirmiyim hiç.ismetbeyinbiricikhanimi ve bebegini kaybeden butun anneler ilk degiliz ve ne yazik ki son olmayacagiz aci tabi ki gecmiyo ve ben saglikli bi bebegimiz olsa bile surekli kaybimizi hatirlayacagimizi düşünüyorum o yuzden kotu gunleri hatirlamamaya calismak en guzeli. Ben kurtaj aklima geldiginde hemen gozumu kapatip ogrendigim gun yasadigim heyecani düşünüyorum nacizane tavsiyem sizde oyle yapin
InsaAllah canım insaAllah Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıcakla kucaklqrimiza aldığımız günleri göstersin insaAllahBende. Ağustosun 1 de öğrendim 3 de aldılar benden..Rabbim bizede kimseyede birdaha o günleri yaşatmasın. Inşallah meleğini kucağına aldığında o 4 rakamını unutucaksın
İlk gebeligimde hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce meleğim konuştuğumu fark etmiştim sonra gülmüştüm kendi kendime. Meğersem gerçekten hamileymisim :) geçen 2 ayda çok hissettim ama adetim geldiIcine dogmak hamilelik belirtisi mi :) benim ilkinde dogmustu ama onceki aylarda da hep doguyodu yani ritueldi sonra hamile kalinca aaa benim zaten icime doğmuştu diye havalara girmistim :) su anda adet oncesi hallerdeyim ama icime doguyo hamileyim :)
Amin canim benim inşallahEvet ilk göz ağrım benim minik cennet kuşum unutabilirmiyim hiç.
Rabbim inşallah kardeşlerini sağlıcakla kucakladigimz günleri nasip etsin hepimize. Bir daha o günleri yaşatmasın Rabbim
inşallah canım yaAyy canim inşallah totemin tutar bana da soylemistin solinin arkasından ben de gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?