EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bence bu topiktekilerin takmaması mümkün değil onu bi geçelim bence :)
Aynen canim zaten hamilelikle ilgili bi foruma hamileyim ama bu ay hic takmadim yaziyosan bacim ne isin var o zaman buralarda diyesim geliyo ama onun yerine ay canim en guzeli takmamak diyorum. Iki yuzlu pislik bi insanim burdan cikan sonuc :)

Evet canım şubatın 4 ünde kalbinin durduğunu öğrendim 5 te de kopardılar yavrumu benden
Bende. Ağustosun 1 de öğrendim 3 de aldılar benden..Rabbim bizede kimseyede birdaha o günleri yaşatmasın. Inşallah meleğini kucağına aldığında o 4 rakamını unutucaksın

Amin inşallah canim hayırlısıyla ben de pozitifi görsem

Icine dogmak hamilelik belirtisi mi :) benim ilkinde dogmustu ama onceki aylarda da hep doguyodu yani ritueldi sonra hamile kalinca aaa benim zaten icime doğmuştu diye havalara girmistim :) su anda adet oncesi hallerdeyim ama icime doguyo hamileyim :)

Benim de içime doğmuştu belirtilerle biirleşince sonra test yapınca anlamadım zaten dedim :) inşallah bu seferde içine doğduğu gibidir senin

Ayyy ben de ne rüyalar gördüm

Bebekler yumurtalar kuşlar güvercinler

Ama olmadı valla daha :)

Evet ilk göz ağrım benim minik cennet kuşum unutabilirmiyim hiç.
Rabbim inşallah kardeşlerini sağlıcakla kucakladigimz günleri nasip etsin hepimize. Bir daha o günleri yaşatmasın Rabbim

Bende. Ağustosun 1 de öğrendim 3 de aldılar benden..Rabbim bizede kimseyede birdaha o günleri yaşatmasın. Inşallah meleğini kucağına aldığında o 4 rakamını unutucaksın
InsaAllah canım insaAllah Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıcakla kucaklqrimiza aldığımız günleri göstersin insaAllah

İlk gebeligimde hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce meleğim konuştuğumu fark etmiştim sonra gülmüştüm kendi kendime. Meğersem gerçekten hamileymisim :) geçen 2 ayda çok hissettim ama adetim geldi bu ay hiç bir şeye kulak vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…