• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Cinsel hayatıma karisma bizim bildigimiz gun asiri sen nerden bileceksin demedigin iyi olmus doktora :) spermler ciceklerle cikolatalarla gitsin yumurtalara insallah o zaman o yumurtayi gorurum ben dolleniyo mu dollenmiyo mu :)

Aynen yaaaa :)

Neyse bakalım hayırlısı olsun bu ay kafaya takmicam o nasıl oluyorsa :)

Takmiyorum kızlar Takmiyorum amannnnnnnnn napıyımmmm

Kızlar rrrrrrrrrrrrrrrr ben de doktordan geldim

17 mm sol tarafta yumurtam varmış

Bi daha gelme dedi :)

18 ile 22 arası catlar dedi gün aşırı birliktelik dedi klasik laflar işte :)
Ay canım hadi hayırlısı. Her gün 1mm büyüdüğüne göre yarından itibaren her an çatlayabilir yumurtan. Benim yumurta 25mm olmuş, yarın çatlatma iğnesi vur dedi. Ben de içimden daha ne kadar büyüyecek dedim, bugün mü vursam acaba

Aynen yaaaa :)

Neyse bakalım hayırlısı olsun bu ay kafaya takmicam o nasıl oluyorsa :)

Takmiyorum kızlar Takmiyorum amannnnnnnnn napıyımmmm
Onu bende anlamıyorum valla yumurtlama hesaplaniyo testler yapiliyo iliskiye ona gore giriliyo ee kafaya takmamak bunun neresinde acaba :) kac mm yumurtan oldugunu biliyosun gelde kafana takma :)

Ay canım hadi hayırlısı. Her gün 1mm büyüdüğüne göre yarından itibaren her an çatlayabilir yumurtan. Benim yumurta 25mm olmuş, yarın çatlatma iğnesi vur dedi. Ben de içimden daha ne kadar büyüyecek dedim, bugün mü vursam acaba

Canım ben bilmiyordum her gün 1 mm olayını :) sağolasın :)
Niye yarın dedi ki acaba bugün bana da mantikli geldi ama doktor değilim tabii

Onu bende anlamıyorum valla yumurtlama hesaplaniyo testler yapiliyo iliskiye ona gore giriliyo ee kafaya takmamak bunun neresinde acaba :) kac mm yumurtan oldugunu biliyosun gelde kafana takma :)

Hah aynen yaaaaa

Bazen de şöyle mesajlar goruyorum

Bu ay takmicaz her gün deneyecegiz diyorlar hadi canım Diyesim geliyor :)

Hah aynen yaaaaa

Bazen de şöyle mesajlar goruyorum

Bu ay takmicaz her gün deneyecegiz diyorlar hadi canım Diyesim geliyor :)
:) her deneme bir takmadir bu da atasozu olarak gecsin kayitlara :) bu ay ben kandirildigim için iliski oldu hamile olma ihtimalim yok gibi bi sey bi hafta kaldi kendimi dinlemeye basladim ama hamile olursam bende cinim kifiniza tikmiyin yazcam :)

:) her deneme bir takmadir bu da atasozu olarak gecsin kayitlara :) bu ay ben kandirildigim için iliski oldu hamile olma ihtimalim yok gibi bi sey bi hafta kaldi kendimi dinlemeye basladim ama hamile olursam bende cinim kifiniza tikmiyin yazcam :)

Hahahahha

Çok tatlisin cinim

Karinlarimizi tokusturalim hamile kalırsak hahahhahaha

Aminn cnm inşallah ben o anı iki kere yaşadım birinde düşük yapıyordum birinde kalp atışı durmuştu herkes aynı yerde olduğu için onları görüyorum hem kendime ağlıyordum hem nazar değer onlara birşey olur diye dua ediyordum halada öyle çok istediğim için bir çocuk görsem içim gider hem dua ederim Allah korusun diye
Rabbim insaAllah öbür dünya da kavuştursun kuzularimiza hep duam burda kavusamadim cennet kokuluma insaAllah orda kavuşuruz. .

Ah canım seni çok, çok iyi anlıyorum. Ben de yaşadıklarıma bir imtihan gözüyle bakıyorum ve hep dualarımda "Rabbim beni bir daha evlat acısıyla sınama." diyorum. Çok ağır bir şey. İnşallah gelecek yavrularımız bu acılarımızı biraz da olsa hafifletir. En kısa sürede.
Amiiiinnnn canım insaAllah geçmiyor ama alışıyor insan. Ama biliyorum kucağıma almadan bir bebek hiç dinmeyecek bu sızı Rabbim beterinden korusun hepimizi..

Canım ben bilmiyordum her gün 1 mm olayını :) sağolasın :)
Niye yarın dedi ki acaba bugün bana da mantikli geldi ama doktor değilim tabii
Ben de anlamadım ki.Aşılama yapıldığında yumurta 17mm iken vur iğneyi demişti doktor. Şimdi 25mm olmuş. Çatlamış mı dedim. Yok daha çatlamaz dedi. 11. gün olduğu için galiba. yarın iğneyi vurunca çatlaması tam 14.güne denk geliyor

Kizzzzz solii sen kesin hamilesnnnn .dr daha çıkmaz ihtimaline göre bu çıktıysa var var..hadi gözün aydın.sen bekle öyle yaptır kan testini...birde hngisine gittn sen.tepecik mi buca kadın doğuma mi? Hangi dr.

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi Canim benim 5. Gün bi 10-15 gün kullanaym diyorum...eeee sen okumadinmi hayit otu doğal göğüs buyutucu olarakta kullaniliyormus ya.:KK76:
:KK70:
Aynen yaa yumurtaliklara napti bilmiyorum ama göğüslerim ı 13 gün içinde 1 beden büyüttü.
Ya ben ayın 29 unda yumurtlamiş görünüyorum bilmedim şimdi napsam 15.günden sonra bırakayım o zaman yaa sonra adet olursam yine baslarim

Ben de anlamadım ki.Aşılama yapıldığında yumurta 17mm iken vur iğneyi demişti doktor. Şimdi 25mm olmuş. Çatlamış mı dedim. Yok daha çatlamaz dedi. 11. gün olduğu için galiba. yarın iğneyi vurunca çatlaması tam 14.güne denk geliyor

Catlama iğnesi ni vurunca nasıl ilişki öneriyor canım doktor

Daha catlamaz ise iğneyi niye vur dedi anlamadım ben ya

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ve bebegini kaybeden butun anneler ilk degiliz ve ne yazik ki son olmayacagiz aci tabi ki gecmiyo ve ben saglikli bi bebegimiz olsa bile surekli kaybimizi hatirlayacagimizi düşünüyorum o yuzden kotu gunleri hatirlamamaya calismak en guzeli. Ben kurtaj aklima geldiginde hemen gozumu kapatip ogrendigim gun yasadigim heyecani düşünüyorum nacizane tavsiyem sizde oyle yapin

Back