EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ayy canim inşallah yükselir degerin çünkü cok da düşük degil umut var yani... ayyy cok sevindim yaa
inşallah tatlım inşallah yükselir dediğin gibi tam sınır 5 olsa daha çok sevinecektim ama bata daha var böyle çıkması normal geldi bana bekliyeceğim bakalım Rabbim inşallah nasip ederde benle olur bebeğim. eve gidince şükür namazı kılacağım hepinize bol bol dua edeceğim hepimiz hayırlı güzel hamilelikler geçirelim

Amin inşallah canim bebegin tutunur da annesini sevindirir. Ben de bu ay napacagimi bilemedim 13. Gün ovulasyon testi yapmaya basladim ama hep silik çıktı bugun 17. Gün bugün de yapicam ve baska yapmayi düşünmüyorum belki sogan suyundan 12. Gun falan catladi ve 13. gün siliklesmis miydi diye aklima geliyor. 11. gun ve 14. gün iliski oldu Allahtan hayirlisini diliyorum artik... Bir de dunden beri kasiklarim agriyor ic bacagima vuruyor inşallah kotu bişey yoktur

Allahım inşallah yükselir yaaaa

Adet kaç gün var hadi insallah inşallah

6 gün var adetime inşallah yükselir

valla canım benim belirtilerimden biri iç bacak ağrımasıyla sanki ağır iş yapmışım da et kesmiş gibi ağrıyordu sağ kasığımda ve sağ belimde oturamayacak kadar ağrım vardı hep hala var ama ilk zamanki kadar yoğun değil bence 11i gün çift çizgiyi gördün sen yukarda yazdım önemli olan koyu çizgiyi görmekmiş silik çizgide ilişki olması bir anlam ifade etmiyor dedi doktorum baya bilgilendirdi bu konuda hatta bilgili hastayı severim dedi ovuyla takip etmeme sevindi

Bazı aylar oldu ki 2 yumurta bile zar zor büyüdü bazı aylarda da yumurtalar coştu. Doktor da kestiremiyor stress ve beslenme çok etkili hormonlarda. Olmayınca olmuyor nasip

Kizzzzz solii sen kesin hamilesnnnn .dr daha çıkmaz ihtimaline göre bu çıktıysa var var..hadi gözün aydın.sen bekle öyle yaptır kan testini...birde hngisine gittn sen.tepecik mi buca kadın doğuma mi? Hangi dr.

ismetbeyinbiricikhanimi Canim benim 5. Gün bi 10-15 gün kullanaym diyorum...eeee sen okumadinmi hayit otu doğal göğüs buyutucu olarakta kullaniliyormus ya.

NEeeee dedin canım ben ınan bi senedr kullanıyorum kimyasal yaşadıktan bu yana .hatta 6 ay korundgm dönem de dahi kullandım benim depolar doldu taştı o zamann. napcam şimdi.

Ya vitamin depolanmaz diye öğrenmedik mi

Ve fazlası dediği günde belirtilen miktarı aşmak bence

Ki yurt dışında belli bir yaştan sonra tüm kadınlara veriyorlardi hani folik asiti

Vitaminlerin bi kısmı depo edilebilir bi kısmı depo edilemez.ama b grubu vitaminlerinin fazlası su ile atılır.a, d,e,k vitaminleri depo edilebilir.b ve C grubu vitaminlerinin fazlası suda cozunur ve atılır vucuttan.

Folik asitin için fazla depolanmaz demiş :)

Tamam tamam kızlar...Simdi rahatladım.teşekkürler ..

kızlar valla her yerde farklı bilgi var. Çoğunluğa bakmak lazım o zaman ya. Ya da doktor ne diyorsa o :) Hayırlısı hakkımızda...

İnşallah benimki de hamileliktendir ama gene de hayal kırıklığı yasamamak icin üşüttüm galiba deyip geçiyorum

yaaa süper bir haber buuuuu benim 0,24 çıkmıştı hatırlarsan bu günler inşallah inşallah inşallah yükselir canım benim yaaaaa

bakalım tatlım inşallah yükselir de daha çok sevinirim hepiniz için ayrı ayrı dua edicem hayırlı zamanlarda gelsin bebişlerimiz

İnşallah benimki de hamileliktendir ama gene de hayal kırıklığı yasamamak icin üşüttüm galiba deyip geçiyorum

bende öyle dedim işte canım bugün hem üşütme hemde kist varmı diye baktırmak için gittim ama her şey gayet iyiydi sağlıklısın dedi doktor... geçen ayda yaşamıştım canım çoğu belirtim aynıydı tek fark bu sefer çok baş dönmem oldu mide bulantım falan sonra geçti ama baş dönmem var hala sanırım bulantım ilk döllenme zamanı oldu 5 gün falan sürdü sonra kasık ve iç bacak ağrım başladı bende kesin üşüttüm dedim

bakalım tatlım inşallah yükselir de daha çok sevinirim hepiniz için ayrı ayrı dua edicem hayırlı zamanlarda gelsin bebişlerimiz
Amin canım sana özelden adımı da yazarım dua işlerine girersen

Geçen cumartesi türbe ziyaretinde bulundum. Evliyaların yüzü suyu hürmetine Allah'tan en hayırlısını en hayırlı zamanda diledim. Sizlere de dua ettim. "Kadınlar Kulübü'ndeki isteyen dileyen herkese..." diye başladım söze Allah içimizi biliyor ya napiim

at canım ismen dua edeyim bugün kılıcam şükür namazı tutsun diye dua edicem hayırlısıysa nasip edecek inşallah Rabbim ama bu ayda hayırlı değilse bu değeri gördüğüme şükredicem yarın babamın 18. senesi bu ayın 21inde de annemin 8. senesi olacak onlar içinde yasin okuyacaktım okuduktan sonrada dua edicem herkes için

Ay canım benim ya Allah onlara rahmet eylesin. Eğer bebişin varsa Allah onların torunlarına (ay hadi inşallah ) sana, eşine uzun ömür versin.

Ay canım benim ya Allah onlara rahmet eylesin. Eğer bebişin varsa Allah onların torunlarına (ay hadi inşallah ) sana, eşine uzun ömür versin.
amin inşallah canım çok manidar olucak bu ay bebeğim varsa ekim ayında evlenmişler ayın 8inde de evlilik yıl dönümleri ekim ayında vefat ettiler ve bu ayda bebeğim olacağını öğrenicem inşallah değerim yükselirse

Eğer bebiş varsa, (inşallah) gerçekten çok ilginiç olacak desene. Hayat işte, bu ay senin en hüzünlü ayınken, şimdi en anlamlı, en derin ayın olacak belki de.

Canım aksi bir şey olsa doktor derdi :) oh işte ne güzel en büyüğünden tombiş bir yumoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…