- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.641
inşallah tatlım inşallah yükselir dediğin gibi tam sınır 5 olsa daha çok sevinecektim ama bata daha var böyle çıkması normal geldi bana bekliyeceğim bakalım Rabbim inşallah nasip ederde benle olur bebeğim. eve gidince şükür namazı kılacağım hepinize bol bol dua edeceğim hepimiz hayırlı güzel hamilelikler geçirelimAyy canim inşallah yükselir degerin çünkü cok da düşük degil umut var yani... ayyy cok sevindim yaa
@kutuphanekedisi @dimaam Y YESIMBOZ @nefertiti11 M melekler-engelchenberen20 Emineeemm @i006 @Ayla ak @Masal_ayaz @maya_gallo yesa
kızlar sonucum 4,89 doktor daha kana geçmemiştir demişti ama böyle çıktı haber edeyim dedim inşallah yükselir sonucumunuttuklarım varsa affola
Amin inşallah canim bebegin tutunur da annesini sevindirir. Ben de bu ay napacagimi bilemedim 13. Gün ovulasyon testi yapmaya basladim ama hep silik çıktı bugun 17. Gün bugün de yapicam ve baska yapmayi düşünmüyorum belki sogan suyundan 12. Gun falan catladi ve 13. gün siliklesmis miydi diye aklima geliyor. 11. gun ve 14. gün iliski oldu Allahtan hayirlisini diliyorum artik... Bir de dunden beri kasiklarim agriyor ic bacagima vuruyor inşallah kotu bişey yokturinşallah tatlım inşallah yükselir dediğin gibi tam sınır 5 olsa daha çok sevinecektim ama bata daha var böyle çıkması normal geldi bana bekliyeceğim bakalım Rabbim inşallah nasip ederde benle olur bebeğim. eve gidince şükür namazı kılacağım hepinize bol bol dua edeceğim hepimiz hayırlı güzel hamilelikler geçirelim
Allahım inşallah yükselir yaaaa
Adet kaç gün var hadi insallah inşallah
Amin inşallah canim bebegin tutunur da annesini sevindirir. Ben de bu ay napacagimi bilemedim 13. Gün ovulasyon testi yapmaya basladim ama hep silik çıktı bugun 17. Gün bugün de yapicam ve baska yapmayi düşünmüyorum belki sogan suyundan 12. Gun falan catladi ve 13. gün siliklesmis miydi diye aklima geliyor. 11. gun ve 14. gün iliski oldu Allahtan hayirlisini diliyorum artik... Bir de dunden beri kasiklarim agriyor ic bacagima vuruyor inşallah kotu bişey yoktur
Bazı aylar oldu ki 2 yumurta bile zar zor büyüdü bazı aylarda da yumurtalar coştu. Doktor da kestiremiyor stress ve beslenme çok etkili hormonlarda. Olmayınca olmuyor nasip
kızlar ya birde muayene öncesi oturdum ağladım kadın doğumla gebe polikiliniği yan yan 9. ayını doldurmuş hamile kaldım geldi ntsye bağladılar kalp atışını dinlediler güm güm diye dışarıya kadar duyuldu çok kötü oldum oturdum ağladım herkes bana bakıyor. ama çok şükür benim sonucum da kötü değil kist yok en azından yumurtalıklarımı gösterdi hepsi çok güzel gülümsüyor sana dedidevlet hastanesinde bu kadar iyi bir doktora denk gelmek gerçekten şans işi
ay heyecandan göndere bastım4,89 ya beş değil 4,89 yükselir mi sizce demek doktor doğru hesap yaptı geçmemiştir kana daha dedi adet günüme kadar inşallah yükselir kızlar ya 2 küsürlerden yükselen bile var benimde yükselir mi kızlar
Kizzzzz solii sen kesin hamilesnnnn .dr daha çıkmaz ihtimaline göre bu çıktıysa var var..hadi gözün aydın.sen bekle öyle yaptır kan testini...birde hngisine gittn sen.tepecik mi buca kadın doğuma mi? Hangi dr.@kutuphanekedisi @dimaam Y YESIMBOZ @nefertiti11 M melekler-engelchenberen20 Emineeemm @i006 @Ayla ak @Masal_ayaz @maya_gallo yesa
kızlar sonucum 4,89 doktor daha kana geçmemiştir demişti ama böyle çıktı haber edeyim dedim inşallah yükselir sonucumunuttuklarım varsa affola
Ayy insallah yukselir tatlim bi bak bakalim iki gun sonra. Umarim coook cook artar.@kutuphanekedisi @dimaam Y YESIMBOZ @nefertiti11 M melekler-engelchenberen20 Emineeemm @i006 @Ayla ak @Masal_ayaz @maya_gallo yesa
NEeeee dedin canım ben ınan bi senedr kullanıyorum kimyasal yaşadıktan bu yana .hatta 6 ay korundgm dönem de dahi kullandım benim depolar doldu taştı o zamann.napcam şimdi.
Ya vitamin depolanmaz diye öğrenmedik mi
Ve fazlası dediği günde belirtilen miktarı aşmak bence
Ki yurt dışında belli bir yaştan sonra tüm kadınlara veriyorlardi hani folik asiti
Vitaminlerin bi kısmı depo edilebilir bi kısmı depo edilemez.ama b grubu vitaminlerinin fazlası su ile atılır.a, d,e,k vitaminleri depo edilebilir.b ve C grubu vitaminlerinin fazlası suda cozunur ve atılır vucuttan.
Folik asitin için fazla depolanmaz demiş :)
Tamam tamam kızlar...Simdi rahatladım.teşekkürler ..
yaaa süper bir haber buuuuu@kutuphanekedisi @dimaam Y YESIMBOZ @nefertiti11 M melekler-engelchenberen20 Emineeemm @i006 @Ayla ak @Masal_ayaz @maya_gallo yesa
Kizzzzz solii sen kesin hamilesnnnn .dr daha çıkmaz ihtimaline göre bu çıktıysa var var..hadi gözün aydın.sen bekle öyle yaptır kan testini...birde hngisine gittn sen.tepecik mi buca kadın doğuma mi? Hangi dr.
ay inşallah canım ya işte bende o nedenle ümitlendim bakalım beklicem inşallah bu sefer tutunur geçen ay çift çizgi görmeme rağmen regl olmuştum.. canım buca bana çok uzak hiç gitmedim oraya tepecik yakın ama doktorları berbat bir kere gitme hatasını yapmıştım. ben eşrefpaşa hastanesine gidiyorum doktorum ERCAN KORU müthiş bir doktor çok pozitif güler yüzlü biri aklında olsun...
Ayy insallah yukselir tatlim bi bak bakalim iki gun sonra. Umarim coook cook artar.
amin amin amin canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir inşallah tutunur
İnşallah benimki de hamileliktendir ama gene de hayal kırıklığı yasamamak icin üşüttüm galiba deyip geçiyorum6 gün var adetime inşallah yükselir
valla canım benim belirtilerimden biri iç bacak ağrımasıyla sanki ağır iş yapmışım da et kesmiş gibi ağrıyordu sağ kasığımda ve sağ belimde oturamayacak kadar ağrım vardı hep hala var ama ilk zamanki kadar yoğun değil bence 11i gün çift çizgiyi gördün sen yukarda yazdım önemli olan koyu çizgiyi görmekmiş silik çizgide ilişki olması bir anlam ifade etmiyor dedi doktorum baya bilgilendirdi bu konuda hatta bilgili hastayı severim dedi ovuyla takip etmeme sevindi
yaaa süper bir haber buuuuubenim 0,24 çıkmıştı hatırlarsan bu günler inşallah inşallah inşallah yükselir canım benim yaaaaa
İnşallah benimki de hamileliktendir ama gene de hayal kırıklığı yasamamak icin üşüttüm galiba deyip geçiyorum
Amin canım sana özelden adımı da yazarım dua işlerine girersenbakalım tatlım inşallah yükselir de daha çok sevinirim hepiniz için ayrı ayrı dua edicem hayırlı zamanlarda gelsin bebişlerimiz
at canım ismen dua edeyim bugün kılıcam şükür namazı tutsun diye dua edicem hayırlısıysa nasip edecek inşallah Rabbim ama bu ayda hayırlı değilse bu değeri gördüğüme şükredicemAmin canım sana özelden adımı da yazarım dua işlerine girersen
Geçen cumartesi türbe ziyaretinde bulundum. Evliyaların yüzü suyu hürmetine Allah'tan en hayırlısını en hayırlı zamanda diledim. Sizlere de dua ettim. "Kadınlar Kulübü'ndeki isteyen dileyen herkese..." diye başladım sözeAllah içimizi biliyor ya napiim
Ay canım benim ya Allah onlara rahmet eylesin. Eğer bebişin varsa Allah onların torunlarına (ay hadi inşallahat canım ismen dua edeyim bugün kılıcam şükür namazı tutsun diye dua edicem hayırlısıysa nasip edecek inşallah Rabbim ama bu ayda hayırlı değilse bu değeri gördüğüme şükredicemyarın babamın 18. senesi bu ayın 21inde de annemin 8. senesi olacak onlar içinde yasin okuyacaktım okuduktan sonrada dua edicem herkes için
amin inşallah canım çok manidar olucak bu ay bebeğim varsa ekim ayında evlenmişler ayın 8inde de evlilik yıl dönümleri ekim ayında vefat ettiler ve bu ayda bebeğim olacağını öğrenicem inşallah değerim yükselirseAy canım benim ya Allah onlara rahmet eylesin. Eğer bebişin varsa Allah onların torunlarına (ay hadi inşallah) sana, eşine uzun ömür versin.
Eğer bebiş varsa, (inşallah) gerçekten çok ilginiç olacak desene. Hayat işte, bu ay senin en hüzünlü ayınken, şimdi en anlamlı, en derin ayın olacak belki de.amin inşallah canım çok manidar olucak bu ay bebeğim varsa ekim ayında evlenmişler ayın 8inde de evlilik yıl dönümleri ekim ayında vefat ettiler ve bu ayda bebeğim olacağını öğrenicem inşallah değerim yükselirse
Canım ilaçlardan da olur, stresten de olur, mevsim değişiminden de olur. Canını sıkma inşallah düzene girecekBu ayda yine dengesiz bi zamanda olursa gidecegim canim gerci geçtiğimiz iki ayda da antibiyotik kullandim ondan da olmus olabilir
Canım aksi bir şey olsa doktor derdi :) oh işte ne güzel en büyüğünden tombiş bir yumoşKızlaaar
Doktordan geldim. Bugün 11. günüm ve 25mm büyüklüğünde yumurtam varmış. Yarın çatlatma iğnesi vuracağım. Ama sanki yumurta fazla büyük gibi geldi bana. Şimdi onu araştıracağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?