- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.521
Kuzu ben sanırım yumurtladim yaa ateş ölçme yöntemini yapıyordum ona göre 12.günüm de yumurtlamisim ama 10.ve 14 . Gunler de ilişki oldu sadece sanırım kacirdimismetbeyinbiricikhanimi Canim nasılsın bakalım bugün 5. Gunumdu bi daha hayitotunu deniyeyim dedim ve bu kez hiç ezmeden direk sıcak suyla demlettim ve icebildim o aciliktan eser kalmamış.hem sabah hemde akşam çok rahat icebildim.bakalım devam edeceğim nasipse.
Ahh kuzum inşallah inşallah Rabbim hayırlısıyla bir oğlan bir kız doldurur gobusune.. burdan inşallah hamisler topigine geçeriz. Rabbim hepimize o günleri en kısa en hayirli zamanda nasip etsin insaAllahağzından bal damlıyor canım arkadaşım.
öyle iyi anlıyorum ki buradaki arkadaşlarla içimizin nasıl evlat özlemiyle yandığını.
Rabbimin bu sınavından da sabrımızın akıyla çıkacağız inşallah.
tüm duaların için taa içimden bir AMİNNNN.
bana ettiğin duanın bin hayırlısını Mevlam sana versin inşallah.
Sabah 11 ile aksam 8 arasinda yapacaksin ve yapacagin saatten en az 2 saat once sivi alimini en aza dusurmen lazim ben hic bir sey icmiyordum 2 saatBiraz azaltmaya çalışıyorum ama ben çok su tüketen biriyim. Elimden geldiği kadar az içiyorum yine de... Acaba o mu etkiyor?
Canım sen hormon sorunum yok diyordun. Niçin inofolic kullanıyorsun. PKOS için bir ilaç oYa sanırım ben de ya çayın ya da inofolic combinin etkisi oldu erken yumurtlamiş görünüyorum ateş ölcumune göre
Canim kaçırdım diye düşünme 10. Günün bile etkisi olmus olabilir..belki buluşup kaynasmislardir.Kuzu ben sanırım yumurtladim yaa ateş ölçme yöntemini yapıyordum ona göre 12.günüm de yumurtlamisim ama 10.ve 14 . Gunler de ilişki oldu sadece sanırım kacirdimben de içmeye devam ediyorum kuzum göğüslere hasSasiyet büyüme hala var ama akıntı karın ağrısı bel agrisi geçti sanırım onlarda yumurtlama belirtisiydı
hadi canım?!bizim mervem-metem neden banlandı acaba yahu? şimdi gördüm.
Öyle mii? ? Folikasit diye buralarda tavsiye edildi bende araştırdım baya iyi yorumlar vardı o yüzden aldimCanım sen hormon sorunum yok diyordun. Niçin inofolic kullanıyorsun. PKOS için bir ilaç o
Off yaaa insaAllah Rabbim ol desin olur insaAllah. Hakkımızda hayırlısı.Canim kaçırdım diye düşünme 10. Günün bile etkisi olmus olabilir..belki buluşup kaynasmislardir....
Su iki ay öyle belirti yaşadım ki suan kesinlikle belirtiye aldanmicam asla..
folik asit bebeğin beyin gelişimi için hayati önem taşıyan bişey diye biliyorum. yani demir gibi dışardan alınan gıda takviyesi. hormonla ne ilgisi var ki?Öyle mii? ? Folikasit diye buralarda tavsiye edildi bende araştırdım baya iyi yorumlar vardı o yüzden aldim
Soru işaretleri soru işaretleri ??????folik asit bebeğin beyin gelişimi için hayati önem taşıyan bişey diye biliyorum. yani demir gibi dışardan alınan gıda takviyesi. hormonla ne ilgisi var ki?
netten bi araştır bakSoru işaretleri soru işaretleri ??????
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/04/gebelikte-hamilelikte-folik-asit.html?m=1Soru işaretleri soru işaretleri ??????
Kuzum ben ilk gebeligimde hamileyken başlamıştım hiç bir sorun olmaz zaten stoklanmiyor o yüzden hergün almalıyız. Geç kalmış değilsin canımhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2011/04/gebelikte-hamilelikte-folik-asit.html?m=1
linke tıkla canım. ben geç kalmışım kullanmak için ya(
beni de dün banladılar. yeni açıldı :)bizim mervem-metem neden banlandı acaba yahu? şimdi gördüm.
Inofolic combi hakkında kötü bişey duymadım aksine hep olumu yorumlar varnetten bi araştır bak
Aaa o neden oluyor ki ??beni de dün banladılar. yeni açıldı :)
biriyle tartışınca falan, kötü söz söyleyince, dini konular gibi şeylerden banlıyolar.Aaa o neden oluyor ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?