- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.541
Aaa gerçekten mi ben de çok dini şeyler derim aslındabiriyle tartışınca falan, kötü söz söyleyince, dini konular gibi şeylerden banlıyolar.
biri de şiikayet etmesi lazım tabi bazen gözden kaçabilir :)Aaa gerçekten mi ben de çok dini şeyler derim aslında
İyi geceler balımherkese ii geceler
haklısın canım ama ister istemez üzülüyor insan ben havalar soğudu mu çok sık enfeksiyon olurum buda bebek olma ihtimalini düşürür mü acaba?Günaydın kızlar :) Hayırlı günlerimiz olsun.
bir garip oblomov Sıkma canını, kırmızıları görmeden ümidi kesmek yok.
haklısın canım ama ister istemez üzülüyor insan ben havalar soğudu mu çok sık enfeksiyon olurum buda bebek olma ihtimalini düşürür mü acaba?
beni de dün banladılar. yeni açıldı :)
Kızlar folik asitin bebeğin beyin gelişimiyle bir ilgisi yok. Damak yarıklığı, omurilik açıklığı gibi bedensel anormallikleri engellediği kanıtlanmış. İnofolic ise sadece bir folik asit değil. PKOS hastalarında var olan insülin direncini dengeleyen maddeler var içinde. Hücrelerdeki şekerle ilgili kısımları lütfen açın okuyun. Sadece bu sitede yazılanlarla kendinizi sınırlamayın.Soru işaretleri soru işaretleri ??????
Ben şimdi iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedimKızlar folik asitin bebeğin beyin gelişimiyle bir ilgisi yok. Damak yarıklığı, omurilik açıklığı gibi bedensel anormallikleri engellediği kanıtlanmış. İnofolic ise sadece bir folik asit değil. PKOS hastalarında var olan insülin direncini dengeleyen maddeler var içinde. Hücrelerdeki şekerle ilgili kısımları lütfen açın okuyun. Sadece bu sitede yazılanlarla kendinizi sınırlamayın.
Kız ben napayim 45 günlük adet dongum varkızlar günaydın
bugün moralim bozuk ya sanırım üşüttüm bebek diye ümitlendiğim ağrılar üşütme ağrısına döndü sankiben üşütünce popomum üstü ağrır ağrım o yöne kaydı kaşıntım da var ve dünden beri gaz olmaya başladı bakalım yarın randevusuz muayene olabilirsem kan da vericem o zaman belli olur yarın son 5 güne giriyorum uzun regl döngüsünün dezavantajları bekle babam bekle
Kız ben napayim 45 günlük adet dongum var
ahh birileri keşke hamileyim dese
keşke tatlım ya ben yarın doktora gidicem kontrol için hem kanda vericem bakalım bişiler var mı
Daha 6 gun varmis canim dur bi bakalim :)Kızlar bugün bata 6 gün kaldı ve tabii yine kurtlandım, yerimde duramadım ve test yaptım! Of ya bu konuda kendime verdiğim sözleri neden tutamıyorum acaba? Güya gecikme olmadan yapmayacaktım. Peeehhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?