• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

beren20 beren20 Ya canım bu ovulasyon testi benim de çok kafamı karıştırıyor. 1 haftadır sadece silik çizgi var, benim de yumurtlamamım geçmiş olması lazım. Hatta akıntıları falan bile oldu ama test öyle göstermiyor. Belki testte bir hata vardır, ya da ben çok erken yumurtladım bu ay. .Çok güvenemedim ben bu testlere genel olarak.
Benim de gecmis olabirir canim akinti bende de oldu su an yok gibi. En iyisi degetlendirmek ovulasyon testine takilmadan

Son düzenleme:
Benim de gecmis olabirir canim akinti bende de oldu su an yok gibi. En iyisi degetlendirmek ovulasyon testine takilmadan

Aynen canım. Zaten sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyormuş. Yumurta da yaklaşık 24 saat canlı kalıyor. 2 günde 1 düzenli ilişki olursa gebelik olma ihtimali yüksek. Ben yine de dayanamayıp yapıyorum o ayrı :)

beren20 beren20 Ya canım bu ovulasyon testi benim de çok kafamı karıştırıyor. 1 haftadır sadece silik çizgi var, benim de yumurtlamamım geçmiş olması lazım. Hatta akıntıları falan bile oldu ama test öyle göstermiyor. Belki testte bir hata vardır, ya da ben çok erken yumurtladım bu ay. .Çok güvenemedim ben bu testlere genel olarak.

sıvı alımına dikkat ediyor musun?

benimkini etkilemedi canım 33 günde bir adet oluyorum 17 ve 18. günlerde yumurtluyorum olması gereken günlerde... bence yapmaya devam et kaçırmış olamazsın 13. gün başladıysan
İnşallah canim belki mevsimsel olarak adetim sarkacagi icin yumurtlama henuz olmadi

Aynen canım. Zaten sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyormuş. Yumurta da yaklaşık 24 saat canlı kalıyor. 2 günde 1 düzenli ilişki olursa gebelik olma ihtimali yüksek. Ben yine de dayanamayıp yapıyorum o ayrı :)
Ben de yapmaya devam edicem canim

Ayyyyy hadi inşallah kuzum sıkı sıkı tutunsunlar annelerine valla ben bile heycanlandim Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah

sen bir de beni düşün.
zaman geçtikçe transfer günü yaklaştıkça yemekten kesiliyorum heyecandan.
çok başka bir duygu.
çook teşekkür ederim iyi dileğin için Allah razı olsun.

Canim hakkinda hayirlisi olsun valla stres yapma demeyecegim cok heyecanli olur insan ama dusuncelerini hep guzel seylere yonlendir hep olumlu ol insallah annesine siki siki tutunur bebisin ya da bebislerin :dua::KK36:

ayyy inşallah canım benim ya.
çook teşekkür ederim Allah razı olsun.

sen bir de beni düşün.
zaman geçtikçe transfer günü yaklaştıkça yemekten kesiliyorum heyecandan.
çok başka bir duygu.
çook teşekkür ederim iyi dileğin için Allah razı olsun.
Hayır hayır hiç stres yapma pozitif düşün heyecan yok sakin bol bol dua var kuran biliyorsan bol bol kuran oku Meryem süresi oku. RABBİM nasip eder ol der oluverir insaAllah

Hayır hayır hiç stres yapma pozitif düşün heyecan yok sakin bol bol dua var kuran biliyorsan bol bol kuran oku Meryem süresi oku. RABBİM nasip eder ol der oluverir insaAllah

biliyorum biliyorum okuyacağım yasin i meryem suresini hep inşallah.
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.
çook istiyorum anne olmayı Allah ım gönlüme göre verir inşallah.

biliyorum biliyorum okuyacağım yasin i meryem suresini hep inşallah.
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.
çook istiyorum anne olmayı Allah ım gönlüme göre verir inşallah.
Ahhh dilerim Rabbimden gecenin sahibi olan Rabbim senin yüzünü güldürsün hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip etsin en hayırlı en kısa zamanda insaAllah..

Ahhh dilerim Rabbimden gecenin sahibi olan Rabbim senin yüzünü güldürsün hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip etsin en hayırlı en kısa zamanda insaAllah..

ağzından bal damlıyor canım arkadaşım.
öyle iyi anlıyorum ki buradaki arkadaşlarla içimizin nasıl evlat özlemiyle yandığını.
Rabbimin bu sınavından da sabrımızın akıyla çıkacağız inşallah.
tüm duaların için taa içimden bir AMİNNNN.
bana ettiğin duanın bin hayırlısını Mevlam sana versin inşallah.

Back