EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

yok tatlım kıyaslamıyorum asla sadece gördüğümü söylüyorum. ama 2 sene önceki eşimden duyduğum lafları duysaydınız kendinden o kadar emindi ki bir ayda olacak sen beni ne sanıyorsun görürsün hemen bebeğimiz olacak bu kadar sözü sana yedircem sonra görcen eminim ben... bu sözler yenilir yutulur sözler değildi haşa sen Allah mısın bu kadar eminsin sonra benim hastalıklarım çıktı solii ilaç kullansın solii ameliyat olsun her şeyi ben çekiyorum üstüne çalışıyorum birde izin almak sıkıntı şimdi test yaptırmak için bile izin almaya çekiniyorum 2 günde bir hormon yükselecekmiş ben 2 günde biri bırak ay içinde bir kere doktora gidemediğim günler oluyor.. kaldı ki hastalıklarım yüzünden kaç sefer izin kullandım laf arasında patron izin haklarını tükettin diyip duruyor. şimdi hamile kalsam söyleyemem de hemen laf çıkar (yarın bir gün düşük vs olsa Allah korusun) herkesin ağzına düşerim.. o nedenle bunları bile düşündükçe strese giriyorum hastalık için değilde bebeğim için koşuştursaydım bu kadar stresli olmayacaktım

canım anlıyorum seni hassassın bu konuda.hem ruhsal hem fiziksel olarak yıpranmışsın. allah yardımcın olsun inşallah hepsinin üstesinden gelirsin..

Arkadaşlar bana önerebiliceğiniz folikasit varmı hamilelikten kalan şu var bunamı başlasam tekrar Eki Görüntüle 1892881
doktor bana bunu vermişti ama içinde iyot olduğu için almadım hipertroidi hastasıyım iyot fazlam var zaten birde üstüne bunu kullansaydım mafolurdum heralde ben folidoce kullanıyorum içerikleri aynı benimkinde sadece iyot yok... birde bu ay inofolic şase kullandım yumurtlamayı kolaylaştırıyor ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor dedikleri için almıştım

ben ilaç alırken hangi firma hangi ülke üretmiş ona da bakıyorum

Benim de içinde ki iyot yüzünden kafam karışık hamileyken özel hastanede testlerde troit hormonum yüksek çıkmıştı ilaç vermişti doktor devlet hastanesinde yaptrırdım aynı testi normal çıktı ilacı gerek yok dedik ama kafamda takıldı neden özelde yüksek çıktı diye şimdi bunda iyot var bana nasıl gelir kafama deli sorular

Merhaba kizlar bu ay sogan suyu kullanayim dedim bugün 9. günüm hicbir degisiklik yok. Adet duzenim genelde 27 gundur ve bugün 15. gün yumurtlamis olmam gerekiyordu ama 3 gündür ovulasyon testi yapiyorum koyulasma olmadi hep silik. Acaba sogan suyu erken yumurtlamama neden oldu da ben fark etmedim mi yoksa yeni yumurtluycam. Fikriniz var mi kizlar yaaa

ovulasyon testi yapmaya kaçıncı gün başladın canım

beren20 Ya canım bu ovulasyon testi benim de çok kafamı karıştırıyor. 1 haftadır sadece silik çizgi var, benim de yumurtlamamım geçmiş olması lazım. Hatta akıntıları falan bile oldu ama test öyle göstermiyor. Belki testte bir hata vardır, ya da ben çok erken yumurtladım bu ay. .Çok güvenemedim ben bu testlere genel olarak.

benzer bir durumu biz de yaşamıştık ne yapalım bize sabır etmek düştü Rabbim en doğru zamanda en güzeli ile mükafatlandırsın bizide inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…