- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.501
Benim de gecmis olabirir canim akinti bende de oldu su an yok gibi. En iyisi degetlendirmek ovulasyon testine takilmadanberen20 Ya canım bu ovulasyon testi benim de çok kafamı karıştırıyor. 1 haftadır sadece silik çizgi var, benim de yumurtlamamım geçmiş olması lazım. Hatta akıntıları falan bile oldu ama test öyle göstermiyor. Belki testte bir hata vardır, ya da ben çok erken yumurtladım bu ay. .Çok güvenemedim ben bu testlere genel olarak.
Benim de gecmis olabirir canim akinti bende de oldu su an yok gibi. En iyisi degetlendirmek ovulasyon testine takilmadan
benimkini etkilemedi canım 33 günde bir adet oluyorum 17 ve 18. günlerde yumurtluyorum olması gereken günlerde... bence yapmaya devam et kaçırmış olamazsın 13. gün başladıysan13. Gün 16.30 da yaptim diğer aylara dayanarak ... Soğan suyu nasil etkiler ki canim bilgin varmi
beren20 Ya canım bu ovulasyon testi benim de çok kafamı karıştırıyor. 1 haftadır sadece silik çizgi var, benim de yumurtlamamım geçmiş olması lazım. Hatta akıntıları falan bile oldu ama test öyle göstermiyor. Belki testte bir hata vardır, ya da ben çok erken yumurtladım bu ay. .Çok güvenemedim ben bu testlere genel olarak.
sıvı alımına dikkat ediyor musun?
İnşallah canim belki mevsimsel olarak adetim sarkacagi icin yumurtlama henuz olmadibenimkini etkilemedi canım 33 günde bir adet oluyorum 17 ve 18. günlerde yumurtluyorum olması gereken günlerde... bence yapmaya devam et kaçırmış olamazsın 13. gün başladıysan
Ben de yapmaya devam edicem canimAynen canım. Zaten sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyormuş. Yumurta da yaklaşık 24 saat canlı kalıyor. 2 günde 1 düzenli ilişki olursa gebelik olma ihtimali yüksek. Ben yine de dayanamayıp yapıyorum o ayrı :)
Ayyyyy hadi inşallah kuzum sıkı sıkı tutunsunlar annelerine valla ben bile heycanlandim Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah
Tüp bebekmi anlamadım k.bakma cnm
Canim hakkinda hayirlisi olsun valla stres yapma demeyecegim cok heyecanli olur insan ama dusuncelerini hep guzel seylere yonlendir hep olumlu ol insallah annesine siki siki tutunur bebisin ya da bebislerin
Bizimlede paylaşırmısınbilindik güvenilir firmalar var. yani bildiğim kadarıyla elimden geldiğince.
Canım göğüslerde hasSasiyet hatta büyüme rahimde ağrı vs gibi şeyler var mı kuzumCanım hiçbir değişiklik yok çünkü reglim düzenliydi
Hayır hayır hiç stres yapma pozitif düşün heyecan yok sakin bol bol dua var kuran biliyorsan bol bol kuran oku Meryem süresi oku. RABBİM nasip eder ol der oluverir insaAllahsen bir de beni düşün.
zaman geçtikçe transfer günü yaklaştıkça yemekten kesiliyorum heyecandan.
çok başka bir duygu.
çook teşekkür ederim iyi dileğin için Allah razı olsun.
Hayır hayır hiç stres yapma pozitif düşün heyecan yok sakin bol bol dua var kuran biliyorsan bol bol kuran oku Meryem süresi oku. RABBİM nasip eder ol der oluverir insaAllah
Yok canım. Bugün 9. günüm galiba. Dediklerin 20. günden sonra oluyor bende, çayın bir etkisi olmadı yaniCanım göğüslerde hasSasiyet hatta büyüme rahimde ağrı vs gibi şeyler var mı kuzum
mesela amerika isviçre ingiltere gibi ülkeler. tabi doktor yazıyorsa o başkaBizimlede paylaşırmısın
Ahhh dilerim Rabbimden gecenin sahibi olan Rabbim senin yüzünü güldürsün hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip etsin en hayırlı en kısa zamanda insaAllah..biliyorum biliyorum okuyacağım yasin i meryem suresini hep inşallah.
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.
çook istiyorum anne olmayı Allah ım gönlüme göre verir inşallah.
Ya sanırım ben de ya çayın ya da inofolic combinin etkisi oldu erken yumurtlamiş görünüyorum ateş ölcumune göreYok canım. Bugün 9. günüm galiba. Dediklerin 20. günden sonra oluyor bende, çayın bir etkisi olmadı yani
Ahhh dilerim Rabbimden gecenin sahibi olan Rabbim senin yüzünü güldürsün hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip etsin en hayırlı en kısa zamanda insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?