• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar günaydın
bugün moralim bozuk ya sanırım üşüttüm bebek diye ümitlendiğim ağrılar üşütme ağrısına döndü sanki:KK51: ben üşütünce popomum üstü ağrır ağrım o yöne kaydı kaşıntım da var ve dünden beri gaz olmaya başladı:KK51: bakalım yarın randevusuz muayene olabilirsem kan da vericem o zaman belli olur yarın son 5 güne giriyorum uzun regl döngüsünün dezavantajları bekle babam bekle:KK51:

haklısın canım ama ister istemez üzülüyor insan ben havalar soğudu mu çok sık enfeksiyon olurum buda bebek olma ihtimalini düşürür mü acaba?

Canım doğru, kim olsa üzülür. Valla ama bence bebeğin olacağı varsa olur, kaderin önünde bir şey duramaz gibi geliyor bana.

Soru işaretleri soru işaretleri ??????
Kızlar folik asitin bebeğin beyin gelişimiyle bir ilgisi yok. Damak yarıklığı, omurilik açıklığı gibi bedensel anormallikleri engellediği kanıtlanmış. İnofolic ise sadece bir folik asit değil. PKOS hastalarında var olan insülin direncini dengeleyen maddeler var içinde. Hücrelerdeki şekerle ilgili kısımları lütfen açın okuyun. Sadece bu sitede yazılanlarla kendinizi sınırlamayın.

Kızlar folik asitin bebeğin beyin gelişimiyle bir ilgisi yok. Damak yarıklığı, omurilik açıklığı gibi bedensel anormallikleri engellediği kanıtlanmış. İnofolic ise sadece bir folik asit değil. PKOS hastalarında var olan insülin direncini dengeleyen maddeler var içinde. Hücrelerdeki şekerle ilgili kısımları lütfen açın okuyun. Sadece bu sitede yazılanlarla kendinizi sınırlamayın.
Ben şimdi iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedim :(

kızlar günaydın
bugün moralim bozuk ya sanırım üşüttüm bebek diye ümitlendiğim ağrılar üşütme ağrısına döndü sanki:KK51: ben üşütünce popomum üstü ağrır ağrım o yöne kaydı kaşıntım da var ve dünden beri gaz olmaya başladı:KK51: bakalım yarın randevusuz muayene olabilirsem kan da vericem o zaman belli olur yarın son 5 güne giriyorum uzun regl döngüsünün dezavantajları bekle babam bekle:KK51:
Kız ben napayim 45 günlük adet dongum var :KK70:

Kızlar bugün bata 6 gün kaldı ve tabii yine kurtlandım, yerimde duramadım ve test yaptım! Of ya bu konuda kendime verdiğim sözleri neden tutamıyorum acaba? Güya gecikme olmadan yapmayacaktım. Peeehhh...

Eklentiler

• foto.webp
    foto.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 33
Back