• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi Canim nasılsın bakalım bugün 5. Gunumdu bi daha hayitotunu deniyeyim dedim ve bu kez hiç ezmeden direk sıcak suyla demlettim ve icebildim o aciliktan eser kalmamış.hem sabah hemde akşam çok rahat icebildim.bakalım devam edeceğim nasipse.
Kuzu ben sanırım yumurtladim yaa ateş ölçme yöntemini yapıyordum ona göre 12.günüm de yumurtlamisim ama 10.ve 14 . Gunler de ilişki oldu sadece sanırım kacirdim :( ben de içmeye devam ediyorum kuzum göğüslere hasSasiyet büyüme hala var ama akıntı karın ağrısı bel agrisi geçti sanırım onlarda yumurtlama belirtisiydı

ağzından bal damlıyor canım arkadaşım.
öyle iyi anlıyorum ki buradaki arkadaşlarla içimizin nasıl evlat özlemiyle yandığını.
Rabbimin bu sınavından da sabrımızın akıyla çıkacağız inşallah.
tüm duaların için taa içimden bir AMİNNNN.
bana ettiğin duanın bin hayırlısını Mevlam sana versin inşallah.
Ahh kuzum inşallah inşallah Rabbim hayırlısıyla bir oğlan bir kız doldurur gobusune.. burdan inşallah hamisler topigine geçeriz. Rabbim hepimize o günleri en kısa en hayirli zamanda nasip etsin insaAllah

Kuzu ben sanırım yumurtladim yaa ateş ölçme yöntemini yapıyordum ona göre 12.günüm de yumurtlamisim ama 10.ve 14 . Gunler de ilişki oldu sadece sanırım kacirdim :KK43: ben de içmeye devam ediyorum kuzum göğüslere hasSasiyet büyüme hala var ama akıntı karın ağrısı bel agrisi geçti sanırım onlarda yumurtlama belirtisiydı
Canim kaçırdım diye düşünme 10. Günün bile etkisi olmus olabilir..belki buluşup kaynasmislardir.:KK19:...
Su iki ay öyle belirti yaşadım ki suan kesinlikle belirtiye aldanmicam asla..:silah::KK20:

Canim kaçırdım diye düşünme 10. Günün bile etkisi olmus olabilir..belki buluşup kaynasmislardir.:KK19:...
Su iki ay öyle belirti yaşadım ki suan kesinlikle belirtiye aldanmicam asla..:silah::KK20:
Off yaaa insaAllah Rabbim ol desin olur insaAllah. Hakkımızda hayırlısı.
Kafana takma kuzu inan benim bundan önceki 2 ay hamileligimde ki tüm belirtiler vardı ya gözümde it dirsegi çıkmıştı ilk hamileligimde 2 defa bu iki ayda o bile oldu. O yüzden hiç bakıp umitlenmemeli

Öyle mii? ? Folikasit diye buralarda tavsiye edildi bende araştırdım baya iyi yorumlar vardı o yüzden aldim
folik asit bebeğin beyin gelişimi için hayati önem taşıyan bişey diye biliyorum. yani demir gibi dışardan alınan gıda takviyesi. hormonla ne ilgisi var ki?

Back