- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #4.481
yok tatlım kıyaslamıyorum asla sadece gördüğümü söylüyorum. ama 2 sene önceki eşimden duyduğum lafları duysaydınız kendinden o kadar emindi ki bir ayda olacak sen beni ne sanıyorsun görürsün hemen bebeğimiz olacak bu kadar sözü sana yedircem sonra görcen eminim ben... bu sözler yenilir yutulur sözler değildi haşa sen Allah mısın bu kadar eminsin sonra benim hastalıklarım çıktı solii ilaç kullansın solii ameliyat olsun her şeyi ben çekiyorum üstüne çalışıyorum birde izin almak sıkıntı şimdi test yaptırmak için bile izin almaya çekiniyorum 2 günde bir hormon yükselecekmiş ben 2 günde biri bırak ay içinde bir kere doktora gidemediğim günler oluyor.. kaldı ki hastalıklarım yüzünden kaç sefer izin kullandım laf arasında patron izin haklarını tükettin diyip duruyor. şimdi hamile kalsam söyleyemem de hemen laf çıkar (yarın bir gün düşük vs olsa Allah korusun) herkesin ağzına düşerim.. o nedenle bunları bile düşündükçe strese giriyorum hastalık için değilde bebeğim için koşuştursaydım bu kadar stresli olmayacaktımbir garip oblomov gerçekten çok düz çalışıyor beyinleri. biz şunu desek nereye varır şunu yapsak sonunda nolur diye resmen matematik bilimi gibi çalıştırıyoruz kafayı. herkes bir olamaz ama canım ya eşinle kimseyi kıyaslama bence