EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Pek iyi değilim malesef canım regl oldum birkaç saat önce uykum da kaçtı, çarşambaya randevu aldım hormonlarıma baktırıym bir de..

Sen nasılsın..
Hayırlısi be canimm bunda da vardır bi hayır. bende oldum adet ilk gün çok uzuldum de şimdi sonlara yaklaşmaya başladım ,unuttum yeni umuda yelken açtım napayim..insallah dr muayenen guzel gecer.
Bu ay ovulasyon sipariş ettim daha gelmedi birde onu deneyeceğim bu ay...hayırlısı ,sağlıklısı olsun inşallah.

İnşallah canım Allah razı olsun, hayat varsa umut da varmış sabırdan başka çaremiz yok..

Ovülasyon testini ben 2 ay kullandım ama olmadı artık kullanmak istemiyorum, inşallah faydasını görürsün canım..

Aynen öyle hayat varsa umut var canım.
Bi kişide öyle iki ay denemiş ovulasyonla sonra olmayınca aman deyip 3. Ayda hamile kalmış.insallah sende bosverdigin bi zamanda sağlıkla hamile kalirsin.
Bende bi deniyeyim bakalım ne olur ne biter..kafaya takmayayim diyorum daha şimdiden takvime bakıyorum ne zaman bitiyor ne zaman olsa diye.çıkmıyor akıldan.

Ben normalde karamsar biriyim herşeyi kafama çok takarım hep kafam doludur, o yüzden de bu bebek işi hiç aklımdan çıkmıyor malesef her ay daha da kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsin yavrucuklarımız..

kızlarrr nasılsınız ?
ben bu ay tam 12 gün süren garip çok yoğun bir adet geçirdim.
10. günüm de bhcg 3.95 çıkmıştı
doktor kist yok temiz dedi ama tamda anlayamadı bence adet kanaması deyip dememekte kararsız kaldı.
ben düşük yapmış olabileceğimi düşündüm çünkü bhcg yi yaptırmakta geç kalmıştım biraz o yüzden anlayamadık.
belki de anlamamak daha iyi oldu bilmiyorum.
neyse adet bitti çalışmalara dewamm
her ay yeni bir umut inşallah bol hamişli bir ay olsunn

bir de bu ay klomen tedavisine ara verdik ekimde adet olursam tekrar denicez.
doktor stres yaparsan hamile kalamazsın yumurtlama günlerini takip etme akışına bırak gün aşırı ilişki olsun, ilişkiden sonra hemen kalkma 45 dk hafif sağ tarafına dönük şekilde yat dedi.
birde adetten birgün önce yada birgün sonra hamile kalamam diye düşünme her ikisini de yaşayan hastam oldu çünkü dedi.
bugün de eşim halasını görmüş kv de Allah tan ben gitmemiştim.kadın çocuk yok mu deyip durmuş eşime doktora gidin demiş filancanın ki 3 tanesi de hapla oldu falan filan amaaann iyiki de gitmemişim.

işin püf noktası amaan deyip salıvermekte ama elinde değil ki insanın düşünmemek...

Canım ben havanda ezip çayını yapıyordum, o yüzden çok acı oluyordu. Artık ezmiyorum, ada çayına benziyor şimdikötü gelmiyor
Ben de ezerken un ufak yapmıyorum kuzum biraz parçalaniyor işte bide ezmeden deneyim bakayım nasıl olacak. Bide bişey sormam hiç değişiklik hissediyor musun kendin de?

Ayyyyy hadi inşallah kuzum sıkı sıkı tutunsunlar annelerine valla ben bile heycanlandim Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah

Kuzu yumurtladin mi belki yumurtluyorsun ya da üsuttun ben üsutunce öyle olur genelde

Kizlar bi bakıverin hele adetim in bitme gününden beri ateş ölçtüm bugün takvimde fark ettim yumurtlamışım ama yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuş kaçırmışım yaa. Ama hiç beklemiyordum çünkü ben geç adet olduğum için geç yumurtluyordum. Acaba hayut tohumu mu erkenden yumurtlatti kafamda deli sorular

Yumurtlamayi kaçırmışım yaaaa

Kuzu yumurtladin mi belki yumurtluyorsun ya da üsuttun ben üsutunce öyle olur genelde
yok tatlım bata az kaldı yumurtlamam bitti. üşütme değil canım ya üşütünce anlıyorum ben omuzlarım bile ağrır üşütünce çok pis olurum. çarşamba doktora gideyim diyordum randevu bulamadım doğaçlama gidecem bakalım belki muayene olurum sabah erken gidersem

ben bu grafiklerden hiç anlamıyorum canım anlamak içinde uğraşmıyorum bilmediğim bir şeyler kalsın 2 gün önce ilişki olduysa bence içer de kalan sperm döllemiş olabilir canım sonrasında ilişki olmadı mı hiç?

Kız o zaman inşallah bebegindir yaa bak ben ilk gebeliğimde sol kasigimda batma acı hissediyordum hele aniden eğilince bıçak girmiş gibi oluyordu. İnşallah minigindir kuzum

Kuzum yumurtlama 12. Gün görünüyor ama bizde ilişki 10. Ve 14. Gün oldu yani yumurtlama günü boş

Yumurtlamadan 2 gün önce akşam ilişki oldu biraz uyudum ama sonra tuvaletimı yaptım birazı çıktı sonra hemen yattım sabah yıkandim ama çıkan çıktı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…